Helene

Rouva
 • Content count

  5100
 • Joined

 • Last visited

About Helene

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2082 profile views
 1. Olen ollut kyseisessä ravintolassa häissä neljä vuotta sitten, ja vieraan näkökulmasta ainakin oli hyvä paikka. Tilaa oli riittävästi, oli hyvät ruoat ja maisemat tietty tuli kivasti esille, kun seinä on ikkunaa. Ravintolatila vaikutti laadukkaalta ja sisustuksessa oli kivoja yksityiskohtia. Majoitumme hotellissa ja siitäkin tykättiin. Ei mitään negatiivista tule mieleen.
 2. ^Mulla nuo leveydet on suunnilleen 4mm (kihla) ja 3mm (vihki). Kyllä nuissa varmasti on naarmuja paljon, jos tarkemmin lähtee syynäämään. Mulla on sormukset sormessa aina (paitsi leipoessa), joten kyllä niitä naarmuja tulee. Mutta titaani on mun mielestä tosi armollinen naarmuille. Ei näissä syvempiä naarmuja ole yhtään, mutta sellaisia pieniä pintanaarmuja, jotka tosin lähtis hiomalla pois. Jos titaanin kiillottaa, niin silloinhan se ei kovin kauaa pysy kiiltävänä, kun pikkunaarmua tulee. Mattapintainen titaani (kuten mun sormuksissa) ei käytössä juurikaan muutu ulkonäöllisesti.
 3. Hei Missä teetit? Ja paljonko on leveyttä tollaisella kokonaisuudella? Aivan ihana <3 AI katohan, mulle on täällä kysymys! Onneksi kaveri vinkkasi, muuten en olisi huomannut. Teetin ekan sormuksen aikanaan Helsingissä GL-korussa, ja toisen muutamaa vuotta myöhemmin Lahdessa Juha Loikalalla. Juhaa en voi muuta kuin suositella: oli todella hyvä palvelu! Kävimme kerran paikan päällä, ja muuten homma hoitui postin kautta, kun meiltä on Lahteen aika pitkä matka. Juha kuunteli tosi hyvin mun toiveita, ja vastasi kaikkiin kysymyksiini (mm. timanteista) tosi kattavasti. Yhdistelmän kokonaisleveys on hitusen yli 7mm. Miehellä on kans Juhalta tilattu todella upea sormus. Tilasi aikanaan GL-korusta kihlan, mutta kun kävimme Juhalla, niin mies innostui uusimaan sormuksensa, kun Juhan sormukset olivat niin hienoja.
 4. Olli kuvasi meidän häät 2009 elokuussa, ja en voi muuta kuin kehua! Meidän hääkuvat olivat niin vakuuttavia, että useampi kaveri/sukulainen varasi meidän häiden jälkeen Ollin omiin häihinsä. Hinnat on nousseet siitä kun me tehtiin varaus (sillä hinnalla saatiin, vaikka hinnat nousi myös ennen meidän häitä), mutta niin on ihan varmasti ammattitaitokin kasvanut! Suosittelen!!
 5. Sain Lapponia-korun Lumisydän kaulakorun ja samaan tyyliin sopivat Lapponian korvakorut. Aivan UPEAT!
 6. Hymyilin, eikä itkusta ollut merkkiäkään. Voi että oli ihanaa katsella hymyileviä sukulaisia ja ystäviä siinä kävellessä!
 7. Mie olin etukäteen ihan varma, että pillitän ihan koko ajan, mutta toisin kävi. Olin koko päivän jotenkin ihmeellisen rauhallinen ja rento, eikä itkettänyt missään vaiheessa! Muutaman kerran silmät vähän kostuivat, mutta en itkenyt. Sen sijaan hymyilin ihan jatkuvasti!
 8. Meillä oli aivan täydelliset häät! Sää oli täydellinen, meikki ja kampaus onnistuivat ihan nappiin, valokuvauksessa oli hauskaa ja se näkyy kuvissa tosi rentoina otoksina, juhla oli rento ja meidän näköinen, ruoka oli mahtavaa, ja bändi ylitti odotukset... kaikki oli vain kertakaikkisen täydellistä!
 9. Me saatiin isolta sukulaisjoukolta (monta miehen tätiä ja setää puolisoineen) kimppalahjaksi taidetta... Ihan kiva idea, kun olen itse taiteellinen ihminen, ja maalaankin jonkin verran. MUTTA kun se taulu joka me saatiin ei ole yhtikäs yhtään kummankaan meidän mieleen. Ei sitten tipan vertaa meidän tyyliä... Ei se sovi meidän sisustukseen, eikä toimi yhdessä meidän muiden taulujen kanssa. Harmillinen juttu, kun lahja on varmasti ollut arvokas... Nyt me tässä pohditaan, että viitsitäänkö kysyä että olisikohan ollut mahdollista vaihtaa se jossain toisenlaiseen tauluun...tai jotain. Voi olla että ei kehdata kysyä vaihtomahdollisuudesta, joten taulu päätyy varastoon. Jos olisivat antaneet vaikka lahjakortin taiteen ostoon, niin olisimme olleet innoissamme, mutta mitä järkeä on ostaa lahjaksi kallis taulu kun ei tunne hääparin tyyliä. Voi itku.
 10. ^Printattu ihan kotitulostimella. Printtailin ensin nimet reunaviivoineen isoille kartonkilevyille (jotka oli leikattu A4 levyiseksi, mutta olivat paljon pidempiä kuin A4), sitten leikattiin paikkakortit oikeaan kokoon paperileikkurilla, ja lopuksi saksittiin kulmat pyöreiksi.
 11. Meillä tällaiset, tosin tuossa kuvassa hääkarkin paikalla on vain mytätty foliopallo. Näyttää kyllä aika pitkälti oikealta, kun oikeatkin hääkarkit on pyöreitä, ja folioon käärittyjä (tosin ne on hieman siistimmän näköisiä kuin kuvan pallero).
 12. Meillä marsseina sisääntullessa Bachin Kristus, valo valkeuden ja poistuessa Hakanpään Trumpettisävelmä Meilläkin on häävalssina tuo Rautavaaran/Kurkelan Häävalssi.
 13. Tässä mun kihla ja vihki. Kihla lähtee kohta kiillotukseen, ja samalla hiotaan hieman matalammaksi, eli samanpaksuiseksi kuin vihki. Vihkissä 14x0.025 princess
 14. Titaanisormukset, vihkissä 14x0,025 princess :-X Yksinkertaista ja kaunista, ja juuri tarpeeksi kimallusta mun makuun.