Jump to content
Naimisiin.info

Helene

Rouva
  • Viestit

    5109
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2309 profiilin katselua

Helene's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Olen ollut kyseisessä ravintolassa häissä neljä vuotta sitten, ja vieraan näkökulmasta ainakin oli hyvä paikka. Tilaa oli riittävästi, oli hyvät ruoat ja maisemat tietty tuli kivasti esille, kun seinä on ikkunaa. Ravintolatila vaikutti laadukkaalta ja sisustuksessa oli kivoja yksityiskohtia. Majoitumme hotellissa ja siitäkin tykättiin. Ei mitään negatiivista tule mieleen.
  2. ^Mulla nuo leveydet on suunnilleen 4mm (kihla) ja 3mm (vihki). Kyllä nuissa varmasti on naarmuja paljon, jos tarkemmin lähtee syynäämään. Mulla on sormukset sormessa aina (paitsi leipoessa), joten kyllä niitä naarmuja tulee. Mutta titaani on mun mielestä tosi armollinen naarmuille. Ei näissä syvempiä naarmuja ole yhtään, mutta sellaisia pieniä pintanaarmuja, jotka tosin lähtis hiomalla pois. Jos titaanin kiillottaa, niin silloinhan se ei kovin kauaa pysy kiiltävänä, kun pikkunaarmua tulee. Mattapintainen titaani (kuten mun sormuksissa) ei käytössä juurikaan muutu ulkonäöllisesti.
  3. Hei Missä teetit? Ja paljonko on leveyttä tollaisella kokonaisuudella? Aivan ihana <3 AI katohan, mulle on täällä kysymys! Onneksi kaveri vinkkasi, muuten en olisi huomannut. Teetin ekan sormuksen aikanaan Helsingissä GL-korussa, ja toisen muutamaa vuotta myöhemmin Lahdessa Juha Loikalalla. Juhaa en voi muuta kuin suositella: oli todella hyvä palvelu! Kävimme kerran paikan päällä, ja muuten homma hoitui postin kautta, kun meiltä on Lahteen aika pitkä matka. Juha kuunteli tosi hyvin mun toiveita, ja vastasi kaikkiin kysymyksiini (mm. timanteista) tosi kattavasti. Yhdistelmän kokonaisleveys on hitusen yli 7mm. Miehellä on kans Juhalta tilattu todella upea sormus. Tilasi aikanaan GL-korusta kihlan, mutta kun kävimme Juhalla, niin mies innostui uusimaan sormuksensa, kun Juhan sormukset olivat niin hienoja.
  4. Olli kuvasi meidän häät 2009 elokuussa, ja en voi muuta kuin kehua! Meidän hääkuvat olivat niin vakuuttavia, että useampi kaveri/sukulainen varasi meidän häiden jälkeen Ollin omiin häihinsä. Hinnat on nousseet siitä kun me tehtiin varaus (sillä hinnalla saatiin, vaikka hinnat nousi myös ennen meidän häitä), mutta niin on ihan varmasti ammattitaitokin kasvanut! Suosittelen!!
  5. Helene

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain Lapponia-korun Lumisydän kaulakorun ja samaan tyyliin sopivat Lapponian korvakorut. Aivan UPEAT!
  6. Hymyilin, eikä itkusta ollut merkkiäkään. Voi että oli ihanaa katsella hymyileviä sukulaisia ja ystäviä siinä kävellessä!
  7. Helene

    Itkitkö häissäsi?

    Mie olin etukäteen ihan varma, että pillitän ihan koko ajan, mutta toisin kävi. Olin koko päivän jotenkin ihmeellisen rauhallinen ja rento, eikä itkettänyt missään vaiheessa! Muutaman kerran silmät vähän kostuivat, mutta en itkenyt. Sen sijaan hymyilin ihan jatkuvasti!
  8. Helene

    Paikkakortit (kuvia)

    ^Printattu ihan kotitulostimella. Printtailin ensin nimet reunaviivoineen isoille kartonkilevyille (jotka oli leikattu A4 levyiseksi, mutta olivat paljon pidempiä kuin A4), sitten leikattiin paikkakortit oikeaan kokoon paperileikkurilla, ja lopuksi saksittiin kulmat pyöreiksi.
  9. Helene

    Paikkakortit (kuvia)

    Meillä tällaiset, tosin tuossa kuvassa hääkarkin paikalla on vain mytätty foliopallo. Näyttää kyllä aika pitkälti oikealta, kun oikeatkin hääkarkit on pyöreitä, ja folioon käärittyjä (tosin ne on hieman siistimmän näköisiä kuin kuvan pallero).
  10. Helene

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meillä marsseina sisääntullessa Bachin Kristus, valo valkeuden ja poistuessa Hakanpään Trumpettisävelmä Meilläkin on häävalssina tuo Rautavaaran/Kurkelan Häävalssi.
  11. Tässä mun kihla ja vihki. Kihla lähtee kohta kiillotukseen, ja samalla hiotaan hieman matalammaksi, eli samanpaksuiseksi kuin vihki. Vihkissä 14x0.025 princess
  12. Titaanisormukset, vihkissä 14x0,025 princess :-X Yksinkertaista ja kaunista, ja juuri tarpeeksi kimallusta mun makuun.
  13. Helene

    zakintos?

    Meillä häämatka 5.8.-19.8.
  14. ^Tein koristeet itse, ja pukujen mallit, hiusten värit ja kimpun väri ja malli on aika lähellä todellisuutta.
×
×
  • Create New...