mebu

Rouva
 • Content count

  4255
 • Joined

 • Last visited

About mebu

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 10/30/75

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio

Recent Profile Visitors

1833 profile views
 1. Oikealta ylhäältä oman nimimerkin alasvetovalikosta > käyttäjätilin asetukset > allekirjoitus
 2. Mihin hotelliin menette? Ja mihin aikaan elokuusta? Parga on vaan niin ihana.
 3. Minun vihkisormus teetettiin mummoni ja hänen avopuolison kihlasormuksista vuonna 2006. Hinnaksi tuli muistaakseni 350€. Sormukseen laitettiin kuusi pientä turmaliinia ja kolme pientä timanttia,
 4. 50cc saa B-kortilla, mutta jos haluaa isomman skootterin niin ajokortissa pitäisi olla A.
 5. 200cc skootterilla ollaan aina ajeltu. Seurassa on ollut 50cc skootterilla porukkaa ja hyvin hekin ovat perille päässeet. Joella on hyvä olla kengät, kun kivet saattavat olla teräviä. Meillä on ollut feikki-crocs:t. Itselläni on ollut sellaiset vaatteet, jotka kuivuvat nopeasti ja alla bikinit. Pyyhe on ollut skootterilla. Skootterin satulan alle jätetään kaikki mikä ei siedä vettä. Kannattaa mennä paikalle aamupäivästä niin ei ole niin paljoa porukkaa. Jos haluaa paikan päällä syödä tai juoda jotain niin ei kannata jäädä joen varrella oleviin paikkoihin, ovat melko kalliita. Glikin kylällä on teiden risteyksessä halpa paikka (frapet oli viime syksynä 1€). Pargasta joelle on noin 30km.
 6. Me ollaan käyty ainakin neljästi omatoimisesti. Helppo mennä. Matkatoimiston matkalla saattaa tietysti tulla sellaista tietoa mitä ei muuten saa. Omatoimisesti, kun menee saa olla ihan niin pitkään kuin haluaa.
 7. olisi videopätkä Pargasta. Laittakaa äänet pois.
 8. Polvet ja hartiat pitää olla peitettyinä. Ennen Ison Meteoran sisäänkäyntiä oli tämmöinen kyltti.
 9. Vintage13: Meteora on mahtava. Kävimme viime syksynä ja ensi syksyksi suunniteltiin uutta reissua. Ajateltiin käydä yksi luostari kerrallaan. Pitää vaan muistaa kunnioittaa sääntöjä eli shortsit on kielletty niin miehillä kuin naisilla. Naisilla ei saa olla housuja tai paljastavia asuja. Minulla oli kietaisuhame (caprien päällä) ja ohut pitkähihainen paita. Miehelläni oli farkut ja ohut kauluspaita. Kuuma tuli mutta oli sen arvoista. Albaniasta en tiedä muuta kuin että tiet ovat kurjassa kunnossa.
 10. Romanttien paikka riippuu ihan mitä pitää romanttisena. Me ollaan vakioasiakkaita Thomaksen paikassa "linja-autoaseman" vieressä. Ei ole kummasen näköinen, eikä ole näköaloja mutta hyvää ruokaa saa. Yleensä syömme giros pitat (iso ja normaali+limut 8€). Myös päivän erikoinen (jos sitä sattuu olemaan) kannattaa ottaa. Ei yleensä ole listalla. Iltaisin siellä on isolla screenillä urheilua. Illalla on paikallisia syömässä ja hakevat myös giros pitoja mukaan.
 11. Edullisempi taitaa olla kuin Greg's. Isompi myös. Aristassa on myös lihatiski ja taitaa paikalliset hakea sieltä ruokatarvikkeet. Liikenteen äänistä saattaa häiritä muutamat mopot, joista puuttuu kokonaan äänenvaimentimet. Ajavat kylän läpi yleensä yhden maissa yöllä. Jos ei sitten paikallinen tuttu ole täyttänyt pakoputkia polyuretaanivaahdolla, kuten uhkasi.
 12. Elokuun lopulle taas kolmen viikon reissu Pargaan. Hyvällä paikalla tuo Elpida on. Siinä on meidän vakio ruokakauppa Arista ihan vieressä. Liikenteen äänet varmaankin kuuluvat huoneisiin, kun on "päätien" varrella.
 13. Onnittelut Pargan valinnasta! Ihana paikka todellakin. Enetiko vaikuttaa kivalta hotellilta. Pari kertaa olen käynyt siellä moikkaamassa kavereita, jotka majoittuivat sinne. Ainut miinus on tosi jyrkästi nouseva pihatie.
 14. Täällä yksi Pargaan rakastunut. Olen mieheni kanssa käynyt Pargassa jo 7 kertaa(5x2vkoa, 2x3vkoa). Hotellina meillä on aina ollut Magda's. Ensi syksyksi taas matka suunnitteilla.