Jump to content
Naimisiin.info

Sourpuss

Rouva
 • Posts

  5665
 • Joined

 • Last visited

About Sourpuss

 • Birthday 06/05/1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sourpuss's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. En olekaan huomannut, että joku on täällä huudellut Mielestäni myös 100 henkeä tuolla on todella paljon. Meillä tosiaan oli vieraita puolet vähemmän ja se oli aika lailla sopiva. Noin 10 paria mahtui tanssimaan siihen varatussa tilassa ilman, että pöytiä piti siirtää pois. Pöydät saikin sitten olla koko illan paikoillaan, kun ei sinne tanssimaan niin tunkua ollut. Voin laittaa vielä "pohjapiirustuksen", kun pääsen kotiin skannaamaan kuvan. Meillä oli pitopalveluna Souper Oy (http://www.souper.fi/) ja mielestäni oli hyvät sapuskat. Hääkakkuna oli vadelmajuustokakku, joka vieraiden mukaan oli todella hyvää. Minäkin tykkäsin "täytteestä", mutta oman gluteenittoman kakkuni pohja oli todella kova. Aikataulussa he pystyivät joustamaan vielä paikan päällä, kun todettiin, että kahvit voisi juoda aikaisemmin, kun ei siihen syömiseen ja muuhun ohjelmaan mennyt niin paljon aikaa, kun ajateltiin. He jättivät sitten salaatit ja muutakin ruuasta jäänyttä iltapalaksi (lisähinta 3€/hlö muistaakseni). Edit. Itse siis tosiaan pidin siitä, että tila jäi väljäksi. Kyllä sinne varmaan 100 hlöä mahtuu, kun kerran siellä sivuillakin sanotaan, että max. 100. Voi olla järkevää tehdä sitten niin, että jos sitä tanssia on tarkoitus järjestää, niin tanssii vasta kahvien jälkeen ja siirtää ainakin osan pöydistä pois. Osa vieraistahan voi lähteäkin jo heti kahvin jälkeen ja silloin voi hyvällä omalla tunnolla poistaa pöytiä.
 2. Meillä ei mitään varsinaista hääalbumia ole. Ihan normaalin valokuva-albumin ostin ja siihen laitoin kuvat noin 3 kk häiden jälkeen. Siinä on 1 tyhjä sivu ennen niitä taskullisia sivuja, joten siihen ajattelin liimata kutsun. Ja kiitoskortti sitten viimeiseksi. Albumiin jäi kyllä tilaa, joten voipi olla, että sinne laitetaan sitten muitakin kuvia, esimerkiksi lapsesta, jos sellainen joskus tulee.
 3. Minä kävin Tampereella Lux Roomissa. Kävin jo varmaan puolisen vuotta ennen häitä siellä hiustenleikkuussa, vähän tutustumassa paikkaan. Sain hyvää palvelua ja kun mainitsin, että harkitsen hääkampauksen teettämistä siellä ja pohdin kiharoiden pysymistä liukkaissa hiuksissani, niin kampaaja teki minulle raudalla kiharat eikä ottanut maksua. Testattiin siis että pysyykö minulla kiharat ja kyllä ne iltaan asti kesti. Uskalsi sitten hyvin pyytää kiharoita kampaukseen. Olihan siinä toki koekampauskin, mutta olisihan se ollut tylsää, jos olisi vasta siinä hoksannut, että ei kiharat pysy. Koekampaus ja -meikki sujui hyvin, kehtasi mennä studiokuvaukseen niiden kanssa. Meikki oli juuri sellainen kuin halusin, mutta kampausta piti hiukan muuttaa sitten hääpäivänä. Lopulta siitäkin tuli juuri sellainen kuin halusin ^^
 4. Joopa joo. Halusin kimpun ja melko hienonkin, kun pidin sitä jotenkin tärkeänä. Se oli kirkossa kädessä ja juhlapaikalla sitten vaan pöydällä En ensin ajatellut edes heittää sitä, mutta kun veljen avovaimo kävi sitä kyselemässä ja kun tosiaan ei sitä kimppua tullut mukana raahailtua, niin päätin sen sitten viskata. Ja tämä veljen avovaimohan sen kimpun sitten sai Muutama kukka siitä lähti irti, kun ei kerran ollut heitettäväksi tarkoitettu, mutta eipä sen niin väliä. Eli siis hieman turha kapistushan se on.
 5. 153 euroa oli yhteensä hääkampaus ja -meikki. Hinta sisälsi koekampauksen ja -meikin. Tampereella.
 6. Meillä oli valokuvaus pari viikkoa ennen häitä koekampauksen ja -meikin teon jälkeen. Vähän se kampaus muuttui sitten hääpäiväksi, mutta minua se ei haittaa. Päädyin tähän vaihtoehtoon, koska en halunnut kauheaa kiirettä siihen hääpäivään ja sai sitten nukkua vähän pidempään. Valokuvaaja kyllä meinasi, kun nämä perustelut esitin, että en saa nukuttua yhtään sen pidempään. Mutta kyllä vaan uni maistui Niin ja siis minä stressaan aikatauluista eniten kuin mistään muusta, niin siksi ajattelin, että omien hermojen kannalta on parempi mitä vähemmän asioita on aikataulutettuna sille hääpäivälle. Ja olihan se kyllä mukavan rento päivä: Kymmeneksi kaunistautumaan ja sitten käytiin sulhon kanssa huoltiksella kaffeella, jonka jälkeen ajeltiin vähän ympäriinsä ja mentiin sitten kirkolle vaihtamaan vaatteita
 7. Meillä meni justii sillai, että minä yritin tuhota boolia ja sulhanen ostamiaan oluita, joten ei kyllä touhuiltu mitään hääyönä. Eikä edes seuraavana päivänä, kun mulla oli niin huono olo Ja minä kun olin päättänyt, että minä en juo paljoa, kun en halua olla krapparissa seuraavana päivänä. Niin se booli siinä illan mittaan vaan alkoi maistumaan :S
 8. Häät oli Pirkan Pirtissä ja kun siitä on joskus joku kysellyt tietoja, niin ajattelin laitella pari kuvaa paikasta. Koristelut ei ole ihan valmiit kuvissa, mutta saa kuitenkin vähän kuvaa siitä, millainen tila on kyseessä. Paikan sivut http://pirkkalanpirkat.fi/pirkan-pirtti/ Meillä oli vieraita noin 45 eli yksi pöytä jäi käyttämättä, kun 53 hlöön varauduttiin. Tuolla vierasmäärällä pöydät sai aseteltua väljästi ja jäi mukavasti tilaa tanssia. Ruokapöytä oli eteisen puolella. Paikassa on tosiaan puolapuut näyttämön vieressä ja ne peitettiin tuollaisilla papereilla, joihin kiinnitettiin valokuvia. Lisäksi laitoimme lahjapöydän niiden eteen. Puolapuiden peittäminen on tietenkin makuasia. Me peitettiin ne lähinnä sen vuoksi, etteivät lapset kiipeile niissä =) Edit. kuvat pois Edit2. Kävinpä päivittämässä linkin
 9. Tiedä sitten kuuluuko tämä kysymys tänne, mutta kysynpä kuitenkin. Sulho leikkaa yleensä itse hiuksensa koneella eli melko lyhyet on. Nyt hän on kasvattanut häitä varten ja tarkoituksena on, että hiukset siistitään sitten parturissa. Kaipaisinkin nyt suosituksia Tampereen partureista: missä leikataan miesten hiukset hyvin?
 10. Kukkiin varattu budjetti ylittyi kyllä roimasti, kun tänään kävin tilaamassa Mutta se selittänee asiaa, että vieheisiin ja kimppuun tulee kallaa ja orkideaa.. Noh, kerrankos sitä vaan naimisiin mennään. Hinta-arviot: Kimppu: 120 Sulhon viehe (kalla): 15 Bestmanin viehe (orkidea): 10 Kaason rannesysteemi (orkideaa): 25 Noutopöytään asetelma: 30 Pöytäkukat: 60 Auton koriste: 50 (jota sulhon mielestä ei tarvita, joten lienee mahdollista, että perun tuon tilauksen, jos sulho on halukas itse vääntämään sen rusettihärpäkkeen jostain )
 11. Itse kaavailin jotain tuollaista ja kimpun hinnaksi arvioitiin noin 120 euroa (kallaa muutama, ruusuja joitain ja orkideaa paljon).
 12. Minäkään en oikein saanut mitään irti käynnistäni NinaFlorassa. Hintahaarukka oli melkoinen ja kun yritin vähän selvittää tarkemmin, että millaisen kimpun voisin haluta ja mitä kukkia, niin hinta ei juurikaan tarkentunut. Sanottiin vain, että palataan asiaan lähempänä ajankohtaa ja suunnitellaan silloin tarkemmin. Satuin myös pyörähtämään Anteron kukassa ja siellä kyseltiin heti tarkennuksia kimpusta, näytettiin kuvia ja tehtiin ehdotuksia. Tosin sielä taidettiin ajatella, että tilaan kukat sieltä ja floristi(?) näytti hieman hämmentyneeltä kun totesin, että tarkoituksena oli kierrellä vielä kukkakauppoja. Tunsin olevani hieman huono ihminen. Eikö ihmiset muka kiertele vertailemassa kukkakauppoja?! xD Ehkä ei.. Mutta näiden kokemusten perusteella tilaan kimpun Anteron kukasta, vaikka se luultavasti on hintavampi.
×
×
 • Create New...