PA*

Rouva
 • Content count

  8988
 • Joined

 • Last visited

About PA*

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2398 profile views
 1. Piinasin yhtä suomen tunnetuimpaa tatuoijaa, että saisin häneltä peruutusajat miehen tatuoimiseen. Meni siinä useampi kuukausi, mutta ajat löytyivät ja maksoin miehelle huomenlahjaksi toisen sessioista.
 2. Moikka Ellimin, Jollen väärin muista niin menuhinnat tarjouksessa vuodelle 2011 olivat 23,50-34,50/hlö Terkuin PA
 3. Me käytimme Akatemiasalissa Liekorantaa Sastamalasta. Voin lämpimästi suositella heitä! Todella asiantuntevaa työtä ja ruoka aivan mielettömän hyvää!! Moni vieraista kävi erikseen mainitsemassa, että ruoka oli 10+. Kuljetuskustannus heillä oli Turkuun 55 euroa, mikä ei ole mielestäni lainkaan paha
 4. Meillä oli kuoriin laitettu vain ne henkilöt, joille kutsu on ja lisäksi hääinfossa oli teksti 'tällä kertaa juhlimme aikuisten kesken'. Jos lapset & alaikäiset olisi sallittu, kutsumäärä olis kasvanut 40 henkilöllä - vähän liikaa meille. Lähipiirissämme on alle 1-vuotiaiden lasten vanhempia ja ilman tekstejäkin oletin, että he ottavat meihin yhteyttä, jolleivat saa lapsenvahtia. BTW, kaikilla ei ole sellaista sosiaalista verkkoa, että saisi edes alle 3-vuotiasta hoitoon. Häihin on tulossa loppujen lopuksi yksi alaikäinen (alle 1v), jolle pyydettiin syöttötuoli. Yksi pariskunta joutui perumaan tulonsa, koska heidän nuorimmainen vierastaa niin paljon, ettei häntä saa hoitoon tai tullessaan mukaan (alle 1v) konttaisi ympäri tilaa koko ajan = ei nautittavaa vanhemmille. Me kutsuimme vain lähimmät sukulaiset ja ystävät (n 130hlöä) ilman lapsia ja oletetiin, että jos joku on niin vieraskorea, ettei voi tuoda esiin lastenhoito-ongelmaa, niin ehkä sitten voi jäädä ihan suosiolla pois. Onneksi näin ei kuitenkaan ainakaan tietääkseni käynyt!
 5. Vieras_Elli_* Meillä on häät akatemiatalolla parin viikon päästä ja hinta on 1316,10, sisältäen kalustemuutoksen, siivouksen ja vahtimestarit kello 02 asti.
 6. "Poliisin valvontateemana pitopalveluyritykset viikoilla 3-4 27.01.2011 Poliisin valtakunnallisena valvontateemana viikoilla 3-4 on pitopalveluliikkeiden toiminnan yhteydessä tapahtuva alkoholin anniskelu. Teeman toteuttamisessa keskitytään laillisesta toiminnasta tiedottamiseen. Teeman mukaisesti Etelä-Savon poliisilaitos lähettää alueensa tiedossa oleville toimialan yrityksille tiedotteen, joka sisältää ohjeistusta asiasta. YLEISTÄ ALKOHOLIN ANNISKELUSTA JA PITOPALVELUTILAISUUKSISTA Alkoholijuomia saa anniskella se, jolle on myönnetty anniskelulupa. Anniskeluluvan myöntää ja sen noudattamisen ehtoja valvoo aluehallintovirasto. Poliisi valvoo yleistä järjestystä alkoholin anniskelupaikoissa. Alkoholia ei saa ilman anniskelulupaa nauttia esim. ravitsemusliikkeessä missä yleisölle pidetään saatavana ruokaa tai virvokkeita. Alkoholin nauttiminen on kuitenkin suljetussa yksityistilaisuudessa sallittu, jos tilaisuuden järjestäjä on tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Juhlapaikkana ei saa kuitenkaan olla sellainen julkinen huoneisto, jossa mm. pidetään maksua vastaan saatavana ruokaa eli esimerkiksi ravintola. Sopivia juhlapaikkoja ovat esim. työväentalot, jossa ei ole omaa ravintolatoimintaa. Pitopalvelutilaisuuksissa, jotka järjestetään asiakkaan omissa tiloissa tai muissa tiloissa, jotka eivät ole anniskelualuetta tai ravitsemusliikettä tulee alkoholijuomien hankinnassa ja tarjoilussa ottaa huomioon alkoholilain välittämistä koskevat säännökset. Alkoholilain 31 §:n mukaan alkoholijuomien välittäminen palkkiota vastaan on kielletty. Alkoholilakia rikotaan, jos pitopalveluyritys hankkii tilaisuuteen alkoholijuomat järjestäjän pyynnöstä ja perii alkoholijuomien toimittamisesta tai niiden tarjoilusta palkkion. Ongelmia ei yleensä synny, jos tilaisuuden järjestäjä itse hankkii alkoholijuomat tilaisuuteen ja pitopalveluyritys hoitaa vain niiden tarjoilun muun tarjoilun yhteydessä. Pitopalveluyritys saa laskuttaa tilaisuuden järjestäjää henkilökunnan käytöstä esimerkiksi tuntiveloituksen mukaan. Jos pitopalveluyrityksellä on hallinnassaan huoneisto, jossa yritys säännöllisesti harjoittaa maksullista pito- tai juhlapalvelutoimintaa, on kyseessä ravitsemusliike, jossa tapahtuvaan alkoholitarjontaan tulee hankkia anniskelulupa. Pitopalveluyritykselle on siis sallittua huolehtia alkoholitarjoilusta kokonaisuudessaan omassa hallinnassaan olevassa tilassa, jos sillä on tarvittava anniskelulupa. Sallittua ei ole järjestää alkoholitarjoilua silloin, kun pitopalvelulla on käytössään tila, jossa se harjoittaa ravitsemistoimintaa, mutta yrittäjällä ei ole tilaan anniskelulupaa. Etelä-Savon poliisilaitos"
 7. Kai ihminenkin koostuu materiasta, vaikkei toista voikaa omistaa? Toki ainakin omalla miehelläni on myös henkinen puoli...
 8. 1. Kumppani, se oikea elämän rakkaus! 2. Kirkko & juhlapaikka 3. Ruoka & juoma
 9. @Essi Mä oon ollut parissa häissä Hirvilammella ja en ole henk. koht. kauhean tyytyväinen paikkaan. Samppalinna olisi noista ehdottomasti mun valinta. Kauniimpi miljöö ja ei varmaan ongelmia ruoan riittävyyden kanssa.
 10. Mä olen ostanut pukuni jo kesäkuussa. Oltiin miehen kanssa jenkeissä ja satuin "piipahtamaan" yhdessä hääpukuliikkeessä. No yksi puku oli ylitse muiden, muttamutta... Kello olisi ollut suomessa yli puolen yön, joten en saanut hänen mielipidettään. Siellä sitten tuskanhiki otsalla pohdin yksin, että ostaako vaiko eikö ostaa. Pidin pukua pitkään kaapissa, enkä uskaltanut edes sovittaa, jos kuitenkin alkaisi harmittamaan Alitajunnassa yritin kuitenkin psyykata itseäni sillä, että voisinhan aina yrittää myydä puvun, jos en ole tyytyväinen tai löydän paremman. Nyt olen sovitellut pukua ja katsellut netistä uusia pukuja ja piinannut itseäni myös häämessujen muotinäytöksillä. Silti olen edelleen tyytyväinen valintaani! Mun mielestä pitäisi aina luottaa siihen ensi vaikutelmaan, kyllä sen tietää, milloin oikea puku tulee vastaan. Itse olisin tehnyt päätöksen minkä tahansa muun juhlapuvun tai vaatekappaleen osalta heti, mutta hääpuvun ympärillä on vaan jotenkin sellainen suuri mysteeriverho, mikä tekee päätöksestä huomattavasti vaikeamman. Mysteeriä ei tietysti helpota, jos on tiukka budjetti, eikä sitä voi ylittää ja muutenkin summa, mikä pukuun laitetaan on järkevästi ajateltuna IHAN päätön! Sormuksessa panostuksen ymmärtää, kun sitä käyttää lopun elämää, mutta puku, joka on päällä vain päivän... Mutta hankinta on jo tehty, turha sitä enää on kitistä menneistä euroista!
 11. Me päädyttiin siihen, että häät vietetään joko huhti-tai toukokuussa. Perusteluina: - Ihmisillä on kesällä muutakin tekemistä & hikoilu puvussa on aika tuskaista - Talvihäitä ei haluttu (ei perusteluita) - kevväällä mielummin kuin syksyllä, niin ei mene kesä häitä stressatessa Loppujen lopuks päivä on 16.4, koska juhlapaikka oli jo varattu koko toukokuun ja huhtikuussa pääsiäinen ja vappu syö pari viikonloppua
 12. Minulle jää useimmin mieleen ne räikeät epäkohdat, ei niinkään se, että mikä oli tehty hienosti! (Peruspessimisti ) Tyylillisesti ole itse less is more & Artek- valkoinen on hyvä sisustuväri. Ohessa listausta epäkohdista: Ruoka loppuu kesken (tiedän ainakin pari paikkaa, missä en Turussa järjestäisi juhlia) Juhlat ovat alkoholittomat (ei mainittu kutsussa, enkä tiennyt, että morsiamen vanhemmat jotain uskonlahkolaisia) On askarreltu hirveästi kaikkea sälää ja painatettu kaikkeen sormuksia, nimikirjaimia päivämäärä etc. Teemaväri menee yli. Ihan kiva jos on teemaväri, mutta kaiken ei tarvitse olla sinistä. Järjestetään häät, jossa juhla-aika pari tuntia. Istumapaikat loppuvat kesken, (me ajateltiin, et lapset syö omassa huoneessa + pöytä&tuolit niin pieniä, ettei aikuinen mahdu niihin)joten istuimme sohvalla. Oltiin myös prioriteettina viimeisiä, niin kaikki"herkut" oli jo loppu noutopöydästä. Vähän jäi sellanen fiilis, et miks edes järjestettiin? Haluttiinko vaan kalastella lahjoja... Bändi ei osaa lausua englantia (ei muuten ole osannut yksissäköön häissä). Tiedän olevani hirveä kielipoliisi, mutta rallienglanti on vaan tosi törkeää laulettuna. Vieraat/hääpari pakotetaan johonkin väkinäisiin leikkeihin. Nimimerkillä serkun mies käpälöi säärtäni ja yrittää arvata olenko hänen vaimonsa. Seuraintalot ja vastaavat mäntypaneloidut "ladot" ja yritelmät saada niistä nättejä leikatuilla pahvisydämillä. Hääparia odotellaan pari tuntia kuvauksesta. Kauhea nälkä ja booli tyhjään vatsaan muodostaa erikoisia tilanteita. Häät ympätty täyteen ohjelmaa, kokoajan revitään johonkin suuntaan. Miksi häät on useinmiten kesällä & keskellä maaseutua? Tuskahiki kaikilla ja siirtymät maalle kestää tuntitolkulla. Lisäyksenä vielä sokkeloiset juhlatilat, joissa jokainen tönöttää eri huoneessa/parvella Kovaa tilitystä & kritisointia, mutta jokaisissa häissä olen ollut hymyilevällä naamalla. Toisen roska on toisen aarre ja vice versa, eli ei tarvitse ottaa henkilökohtaisesti!
 13. Meillä tulee olemaan hääjuhlat Akatemiatalon juhlasalissa. Vieraita max 120 (tilaan mahtuu enemmänkin). Sali on itsessään vähän kalliimpi, mutta toisaalta kuljetuksiin ja seinäkoristuksiin ei mene rahaa. Hintaan kuuluu kalustemuutostyöt, siivous ja vahtimestari(t) kello 02 asti. Pitopalvelun saa ottaa ihan mistä lystää! Kokemuksista on vielä turhan aikaista puhua, kun häät huhtikuussa.