Jump to content
Naimisiin.info

Villa

Rouva
  • Viestit

    2293
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

596 profiilin katselua

Villa's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Molemmat pitivät oman nimensä. Olen aina ajatellut pitäväni oman nimeni, en osaa kuvitella olevani muun niminen. Lisäksi mun sukunimi on paljon harvinaisempi kuin miehen, eikä mua oikeastaan haittaa, että sitä välillä joutuu tavaamaan.
  2. Villa

    Vihkiminen klo 18, liian myöhään?

    Nyt muuten, kun on alkanut varailla hääpäivään ohjelmaa vihkimistä ennen (kampaaja, valokuvausasiat jne.), olen onnellinen, että ei ole kiire tai ole pakko herätä aamuvarhain. Melkein tuntuu, että voisiko vihkiminen olla vielä myöhempään
  3. Meille tulee pienet häät, ja tunnemme molemmat kaikki vieraat. En halua juhlia tärkeää päivää tuntemattomien kanssa, ja tuntuisi kummalliselta pyytää sellaisia juhliin, kun ei monia sukulaisiakaan kutsuta. Kriteerinä on siis alustavasti se, että avecitkin pitää olla tuttuja.
  4. Minä myös, mun ei tarvitse laittaa sitä enää kovin usein, oikeastaan joskus saattaa olla melkein viikko väliä, että edes muistaa koko deodorantin olemassaolon.
  5. Tämäkin varmaan pitää jossakin vaiheessa miettiä, hyvä, että osui silmään (hauska kielikuva aiheeseen liittyen) tämä ketju. Mulla on nyt aika voimakkaan kehykset, mutta olen harkinnut uusien ostamista jossakin vaiheessa. Ehkäpä seuraavaksi vähän kevyemmät kehykset. Piilareita mulla ei tällä hetkellä ole, mutta niitäkin voisin taas harkita. Tosin nyt kun on ollut pitemmän aikaa vain lasit, niin näytän oudolta ilman niitä, ja onko se sitten kiva hääkuvasta katsoa "outoa naamaa"... Pitäisi siis olla ajoissa liikkeellä, että ehtii tottua, jos jotakin muutoksia nykyiseen silmälasilookiin haluaa tehdä.
  6. Villa

    Vihkiminen klo 18, liian myöhään?

    Mielenkiinnolla luin vastauksia, meillekin kun tulee luultavasti iltahäät. Mitään erikoisempaa ohjelmaa syömisen ja yleisen seurustelun lisäksi ei tule, joten luulisi illan riittävän. Saapahan ainakin nukkua pitkään aamulla, jos väsyttää!
  7. Minulle ei asialla ole kovin paljoa väliä, ja pystynkin kuvittelemaan itseni pieniin häihimme niin talvi-, kevät-, kesä- kuin syysmorsiameksi. Käytännön syistä kesähäät kuitenkin ovat tulossa, joten aloin unelmoida loppukesän ihanista illoista ja syksyn tulon tuoksusta
  8. Juuri näin vastaisin minäkin. Hidas Dressmann-kävely horoskooppien kera oli kauheinta edellisissä jaksoissa. Tosin viime kausina loppua kohden myös ohjelman samat musiikit alkoivat tympiä, toivottavasti nyt olisi enemmän variaatioita.
  9. Näin myös meillä. Meilläkin näin Tosin päivämääräkin sattui olemaan sitten ihan hyvä päivä muistamisen kannalta, mutta sen perusteella mies ei päivää valinnut.
×
×
  • Create New...