_Jojo_

Rouva
 • Content count

  8915
 • Joined

 • Last visited

About _Jojo_

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2082 profile views
 1. Minä tosiaan vietin häät ihan silmälasit päässä. Optikkokaan kun ei saanut piilolinssejä minun silmiini tunnin yrittämisen aikana. Ostin sitten lasit ihan häitä varten. Meillä ei häissä edes pahemmin ottettu kuvia, joten minulle oli paras ratkaisu silmälasit.
 2. Meille tulee marsseiksi Hakanpään Trumpettisävelmä ja Toccata virrestä 265. Ei olla vielä päätetty kumpi tulee sisääntuloon ja kumpi poistumiseen. Tuota Hakanpään toccataa kanttori ei tuntenut mutta sanoi opettelevansa sen ilomielin kun lupasimme ostaa nuotit.
 3. ^En minäkään viitsi laittaa omaa nollabudjetin sormusta näytille. Kaipa sitä joskus on mahdollista ostaa sormus jonka kehtaa näyttää muillekin.
 4. Minä tilasin meille 30 cm leveää organza kaitaliinaa britti ebaysta. Metrejä liinalla on 25 ja hintaa tuli postikuluineen 14 euroa. Alunperin ajattelin ostaa tuon liinan Suomesta mutta me karsittiin se turhana kuluna, kun hintaa olisi kertynyt todella paljon enemmän. Tajusin kuitenkin katsoa ebaysta ja siellähän niitä liinoja oli. Paketti tuli kotiin alle viikossa, joten olen tyytyväinen ostokseen. Siellä oli tuota samaa liinaa halvemmallakin, mutta se oli taiteltu kun taas tämä minun ostos oli rullalla. Tuo taiteltu organza sopisi hyvin johonkin askarteluun tai muuhun koristeluun.
 5. ^ Me puhuttiin meidän infossa hääateriasta leppoisassa tunnelmassa. Sitten meillä on erilliset jatkot joista mainitiin näin: Juhlijoille on varattu on pientä iltapalaa, juomaa ja mahdollisuus saunoa. Eli me vihjailtiin vähän kautta rantain ettei nämä ole mitkään tanssi- ja leikkihäät. Jos joku ei asiaa tajunnut, niin sille ei voi mitään. Tuskin kenenkään elämälle on kovin merkittävää leikitäänkö toisten häissä vai ei.
 6. Me ostettiin Lidlistä pieniä keksisuklaalevyjä ja paketoitiin ja koristeltiin ne teemavärin mukaisesti. Meillä on vieraita vain 40, joten tuo paketointi ei ollut kauhean iso urakka. Lidlissä on ihan kiva valikoima noita erilaisia pieniä suklaalevyjä yms.
 7. Meillä ainoat "ohjelmanumerot" ovat minun isän pitämä maljapuhe (Se lupasi sanoa tervetuloa ja nostaa sen maljan...) ja meidän lapsuudenkuvia esillä. Meillä vihkiminen on 14.00 ja heti sen jälkeen siirrytään juhlapaikalle syömään. Ruuan jälkeen ajateltiin kierrellä juttelemassa vieraiden kanssa, joita on 39. Kahvi on tarjolla heti kun ruuat on korjattu pois ja kahvipöytä on katettu. Kahvin jälkeen siirtyvätkin sitten alle 50-vuotiaat jatkoille, joissa lämpiää sauna ja juomahanat aukeavat. Ohjelmattomuus ei varmaankan tuota suurta ongelmaa noin pienen vierasmäärän kanssa ja toivottavasti me ehditään jutella kaikkien vieraiden kanssa jo varsinaisen hääaterian aikana. Me varmaankin yritetään keksiä vielä jotain ohjelmaa (ehkä), mutta varmaa on ettei meille tule ohjelmanumerokisi kakunleikkausta, häävalssia, kimpunheittoa yms. Ne ei vaan ole meidän juttuja. Kaasoja eikä bestmania meillä ei ole, joten yllätysohjelmanumeroita ei meille tule, onneksi.
 8. Kampaus ja meikki 8.00, vihkiminen 14.00 ja siinä välissä pitäisi ajella vihkipaikkakunnalle reilun puolen tunnin matka.
 9. Jos jotakuta kiinnostaa tuo StockingsHDQ, niin minä tilasin sieltä perinteiset sukat ja sukkanauhavyön. Tein tilauksen sunnuntaina ja paketti tuli postilaatikkoon torstaina. Eli toimitus oli huippu nopea.
 10. Syksyllä oli häämessut Puijonsarvessa. Lisätietoa http://www.haajuhla.net/
 11. Meille tulee musiikkia vain levyltä. Epäilen ettei kukaan meidän vieraistakaan ole kovia tanssimaan ja me itse ei ainakaan haluta tanssia. Tosin meidän häiden jatkot ovatkin pienimuoteisemmat illanistujaiset.
 12. Me rajattiin sukulaisten määrää kutsumalla vanhemmat, sisarukset ja kummit puolisoineen. Meillä molemmilla kummit sattuvat olemaan tätejä tai setiä. Lisäksi kutsuimme molemmat kaksi serkkua ja kavereita. Miehen ukki sai kutsun muttei enää voi osallistua häihin huonon kuntonsa takia, muita isovanhempia meillä ei ole elossa. Tällä rajauksella kutsuttuja oli 41. Tärkeintä minusta on että rajaus tehdään loogisesti ja sen voi kertoa asiaa kyseleville.
 13. Vain sulhaselle. Bestmania meillä ei ole, eikä kaasoja. Meidän vanhemmillekaan ei tule vieheitä, ei itse asiassa ole tullut mieleenkään.
 14. Minäkin vuokraan hääpukuni. Vuokraukselle tulee hintaa n. 400 euroa ja ostohinta olisi ollut n. 900 euroa. Vuokrahinta sisältää tarvittavat muokkaukset, kun taas ostohinta ei niitä olisi pitänyt sisällään. Olisin joka tapauksessa yrittänyt myydä puvun heti pois, koska puvulla ei ole minulle mitään sen ihmeellisempää tunnearvoa. Meillä ei ole myöskään tilaa säilytellä pukua kotona ja kun vielä sattui niin että se minun unelmahääpuku oli vuokrattavien pukujen joukossa, niin puvun vuokraaminen oli kaikkein järkevintä.
 15. Piilareita ei sitten tullut minulle. Minä varmaankin ostan uudet lasit ihan häitä varten. Mulla on kyllä jo kolmet tai neljät silmälasit, muttei niistä mitkään oikein käy puvun kanssa. Löysin jo yhdet valko-hopeiset kehykset, jotka sopivat tosi hyvin minulle. Pitänee käydä maanantaina tilaamassa taas parit silmälasit.