Chocoma

Rouva
 • Content count

  10916
 • Joined

 • Last visited

About Chocoma

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uus savo pirkanmaalla

Recent Profile Visitors

1815 profile views
 1. Meillä sisään asteltiin Concerning Hobbits -Horward Shore tahdissa. Ulos tultiin mahtipontisen Urkusinfonia 5 Toccata - Charles-Marie Widor säestyksellä. [media=] Marssi on todella pitkä ja kanttori suosittelikin sitä juuri sen takia. Se soi mahtavasti vielä sittenkin kun kaikki vieraat olivat jo pihalla ja oli meidän vuoro poistua kirkosta. Valssina oli Pikku Kakkosestakin tuttu Jukka Rautiaisen - Ystävyys. Bändin pojat olivat (luojan kiitos) hidastaneet tempos hieman ja pari sanaa sinne pyynnöstämme vaihdettiin. Häntää osaamme heiluttaa mutta lattialla emme kuitenkaan nuku. Oli yllättävää, ettei vieraat biisiä juurikaan tunnistaneet.
 2. Minkähän tyylistä mahdat hakea? Rautakaupathan myyvät perus "kuramattoja" jotka käyvät monesti käytävämattonakin. Sekä juhlamattojakin saa ainakin Tampereen Lielahden K-raudasta sekä sit sieltä netistä. http://www.styledesi...uutuus-haamatot
 3. ^^ Pidä vaan huoli ettei mammat syö sipuleitaan! Niin, siis hyvältä kuullostaa!!
 4. ^Edullisimmat mitä itse olen löytänyt on täällä Tampereella Nekalan Löytöliiterissä. Siellä on muutamia malleja. Edit: Niin siis hintaa en valitettavasti muista ja oman kuittinikin olen näköjään hukannut.
 5. Meilläkin oli pirates valittuna, kunnes kanttori soitti sen meille. Ks. kirkossa on pneumaattiset(?) urut joilla noi nopet tilutukset ei onnistunu. ollenkaan. Kannattaa siis kuunnella ne ensin kirkossa ja päättää sitten. Meille kanttori osasi onneksi suositella hyviä vaihtoehtoja joista sitten valitsimme sopivan piraattia korvaamaan.
 6. ^ Rohkeesti vaan ebay:stä tonkimaan. Löytyy varmasti!
 7. ^ Harmillista, että toimitus viivästyy. Samaa mieltä olen, että kiireessä ei kannata lähteä tähän hommaan. Miulla kesti puvun valmistus ja lähetys sen 3kk. Toivottavasti puku kuitenkin on passeli!
 8. Ja täältä pesee!! Kuvat on otettu kameran seepia toiminnolla kun jostain syystä veti muuten aivan keltaiseksi. Puku on siis vitivalkoinen. Tässä alushameen kanssa. edit: onpa jäänyt hassusti toi olkain, menee siis oikeasti sileenä
 9. Meillä molemmat listattiin omat 40 vierasta jotka kutsumme. Tai itse jouduin lisäämään muutaman ylimääräisen äitini närkästymisen johdosta, nämä olisivat olleet heti seuraavana kyllä listalla jos peruuntumisia olisi tullut. Nyt siis täytyy toivoa niitä peruuntumisia, kun tilaa ei ole yli 80 hengelle. Muutamia minulle täysin tuntemattomia kutsun sai herran puolelta, mutta itsepähän vieraansa saa valita. Nyt sitten kutsujen jo perille mentyä on tullut kyselyitä saako avecin tuoda.. Inhottavaa kun joutuu selittelemään. Jos kuoressa ei niin lue niin ei kai silloin muita ole pyydetty?? Meillä lapset myös rajattiin pois. Tämäkin on aiheuttanut epäselvyyttä nuorempien serkkujen kohdalla, heidän nimet kun on olleet kutsussa ja silloin heidät on kutsuttu. Näillä serkuilla ikää siis jo yläasteelle vaadittavat määrät joten osaavat itse vessassa käydä ja muutenkin itseään viihdyttää. Se taas on aikuisten oma asia haluaako heitä mukaan ottaa...
 10. No niin, nyt on puku perillä ja sovitettu. Ja se on JUURIKIN sellainen kuin piti. Sit vaan täytyy mennä alusvaate ostoksille niin nähdään tarviaako tehdä muokkauksia. Tietysti myös toivon muutaman kilon lähtevän ennen h-hetkeä... Eli ompelija kaasoille riittää hommaa viimehetkille. Puku oli pakattu todella pieneen tilaan, enkä uskaltanut kaivaa sitä laatikosta ulos ennenkun pääsin oikeasti sovittamaan. Materiaalit ovat laadukkaita näin kaasonikin vahvisti. Tämä oli asia jota pelkäsin eniten. Ja uneni mukaan myös sitä ettei siinä ole tarpeaksi hörselöä . Oli tarpeeksi sitäkin. Kuvat mitä sovituksesta saatiin, ei ole julkaisu kelpoisia. Mutta heti kun saan sellaisia laadukkaampia niin täältä nekin löytyvät!! Voin siis suositella Millyä lämpimästi!!
 11. kitikoo: Ei tarvitse muuttaa dollareiksi. Tai sen verta tietty jos siirrät rahaa suoraan tilille etkä käytä visan kautta, että osaat laittaa tarpeeksi rahaa. Ja mulle on ainakin tullu ilmoitus sähköpostilla koska rahat on tilillä ja maksu on mennyt perille. Oon kokenut tosi käteväksi käyttää. Itse olen siirtänyt rahaa että käyttänyt visan kautta ja jopa yhdellä kertaa molempia kun laskin siirrettävän summan väärin tai kurssi oli sen muutaman päivän aikana heilahtanut sen verta ettei siirretyt rahat riittäneetkään. Mua koittelee tällä hetkellä kuljetus firma DHL. Soitin sinne tänään ja ilmoitin kätevimmäksi toimittaa puvun minulle töihin ja annoin vielä uudestaa puhelinnumeroni. Kuinkas ollakkaan pukua ei näkynyt ja postilaatikossa odotti lappu, että ovat yrittäneet minua tavoittaa.. KETTU!!!! Saavat jokseenkin tulikiven katkuista palautetta huomenna, minen tämmöistä siedä. Työskentelen päivittäin kiukuttelevien kuskien kanssa ja nyt saavat niiiiin takaisin. Tai se yks.
 12. Näyttäis olevan tosiaan "vuori" ja sitten pitsi organza tai joku semmoinen. Just puran äitini vanhaa pukua ja siinä ainakin on niin, on elävämmän näköinenkin. Tosin tossa sulla ne on selkeästi enemmän erillään. Kaunis puku!! Ihana toi nimi minkä se sille antaa: Sheth Sexy Deep.. Mut kysele siis tarkasti materiaalit ainakin. MIUN PUKU TULEE TÄNÄÄN!!! Jännittää ku pientä eläintä. Kuin pysyis nahoissaan?? Ja soivittaa voin vasta huomenna kun saan kaason avuksi... No kerron sit miltä näyttää!
 13. Multa mitattiin juurikin niin kuin itsekin mietit, siitä pakaroitten päältä. Pituuksista en olisi huolissani, sun kun täytyy mitata myös muistaakseni kaulakuopasta lantiolle oleva mitta. Ja kaulakuopasta mittasin myös ton hollow to hem mitan.
 14. Miun kuvat tuli! Nyt jännittää ihan törkeesti! Oon kyl ollu tosi tyytyväinen tähänmennessä Milllyyn vaikka nyt vääriä kuvia laittoivatkin, aika inhimillinen moka. ^ Verrata en tietenkään osaa ja laatuakaan en vielä tiedä. Mutta omat tietoni ilmoitan heti kun pukuni hyppysiini saan.
 15. Huh! Vastaus tuli. Oikeat kuvat pitäisi tulla tällä viikolla, pukuni on vielä valmistuksessa. Järjettömän kokoinen kivi vierähti sydämeltä..