Jump to content
Naimisiin.info

keijutiira

Rouva
  • Viestit

    12888
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä keijutiira

  • Syntymäpäivä 04/27/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2546 profiilin katselua

keijutiira's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Käytiin toukokuussa ostamassa lapselle lyhyt mekko konfirmaatioon Zazabellasta. Oltiin varattu aika etukäteen. Palvelu oli moitteetonta, saatiin rauhassa valkata vaihtoehtoja ja sovituksessa autettiin koko ajan tarpeen mukaan. Puku löytyi suoraan rekistä, ja saatiin siitä vielä 20% alennusta. Positiivinen kokemus siis meillä. muoks. Ja siis Helsingistä oli tämä kokemus.
  2. Olen edelleen erittäin tyytyväinen, kohta seitsemän vuotta se on tuossa sormessa ollut
  3. keijutiira

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä on pelkät vihkisormukset, jotka maksettiin yhteiseltä tililtä, kuten kaikki muutkin kulut.
  4. Jos nyt laskin oikein, niin omat mukaan lukien olen ollut häissä 15 kertaa, skaalalla neljä henkilöä (olimme mieheni kanssa todistajina maistraatissa) parinsadan hengen suuriin juhliin.
  5. Munkin mielestä morsian saa päättää, keitä pyydetään. Toisaalta, jos morsian haluaa vieraiden olevan yllätys, ei kutsuttaviin sitten itse polttareissa mielestäni ole nokan koputtamista. Mustakin polttariporukkaan voi kuulua yhtä lailla miehiä kuin naisia, eihän se ystävyys sukupuolta katso
  6. Meidän valintamme periaatteessa olisi ollut tuo yhteinen itsekeksitty uusi nimi, mutta kun ei keksitty sopivaa häihin mennessä, pidettiin molemmat omat nimemme. Jos jossain vaiheessa keksimme hyvän uuden sukunimen, saa sen luonnollisesti koko perheemme eli minä, mies ja kaksi lastamme. Lasten tämänhetkisen sukunimen määräsi ensimmäisen lapsemme sukupuoli, jos olisi tullut poika, olisivat lapset saaneet minun sukunimeni, mutta kun tuli tyttö, ovat he isänsä sukunimisiä.
  7. keijutiira

    Itkitkö häissäsi?

    Ei itkenyt kukaan. Tosin maistraatin kaavassa nyt ei mitään henkilökohtaista tms. itkettävää olekaan, eikä se vihkitilaisuus muutenkaan ollut hirveän liikuttava, tunnepitoinen kylläkin.
  8. keijutiira

    Kroatia!

    Tämä nyt tulee aika myöhään, mutta ehkä ehtii vielä ennen reissuanne Me oltiin reilut neljä vuotta sitten Jelsassa ja tykästyttiin kovin! Asuttiin Pinus Apartmentsissa, joka on ihan siinä Fontanan vieressä ja käytettiin mm. Fontanan uima-allasta. Tuolloin se paikka oli aika kulahtanut, sellainen 70-lukulainen, mutta eipä se meitä mitenkään haitannut ja nyt sitä on taidettu aika paljon rempatakin? Me vuokrattiin yhtenä päivänä skootteri ja toisena polkupyörät ja ajeltiin Hvarin ja Stadi Gradin kyliin. Suosittelen ajamaan rantatietä pitkin niin pitkälle kuin mahdollista! Musta joka paikassa oli ihanan keskiaikainen tunnelma, vaikka toki sitä turistijuttuakin siinä jonkin verran seassa. Yhtenä päivänä käytiin myös Splitissä lautalla, Splitissä oli myös jonkin verran nähtävää (Diocletianuksen palatsi varsinkin) sekä myös ok shoppailumahdollisuudet. Ihania maisemia, idyllisiä kahviloita ja ravintoloita, ihana tunnelma Sinne mennään joskus uudestaankin
  9. Me kyllä otettiin ilo irti hääyöstä ja moneen kertaan Vaan meiile se hääyö ehkä olikin koko päivän kohokohta, kun muuten kävimme vain maistraatissa ja syömässä vanhempiemme ja sisarustemme kanssa ja suunnattiin ylelliseen hotellihuoneeseemme jo klo 19. Ja aika lailla 9 kk päästä tästä syntyi esikoisemme (jota tosin oli siihen mennessä "tehty" jo melkein 1,5v...)
  10. ^ Satuhäiden toisella tuotantokaudella oli mukana tyttöpari.
  11. Lain silmissä onkin, mutta muuten kyse on aivan samasta asiasta. Siksipä mua ei haittaa ollenkaan rekisteröidyn parisuhteen nimittäminen avioliitoksi. En nyt tällä halua haastaa riitaa, kerroin vaan mielipiteeni. Mutta jos joku haluaa asiasta väitellä, niin go ahead. Mä olen yleensä täällä naikkareissa hyvin sopuisa, mutta tämä on sellainen aihe, josta olen valmis vaikka taittamaan peistä
  12. Aivan helkkarin huonosti. En tosin siksi, että häät olisi jännittäneet tms., vaan koska meillä oli yötä suurin osa pikkuruisten häidemme vieraista ja koira jostain syystä stressaantui useista yövieraista ja pomppi koko yön meidän sängyn ja lattian välillä ja loput ajasta läähätti äänekkäästi nurkassa. Että koitapa siinä sitten nukkua
  13. Voiskohan tästä ketjusta kysellä neuvoa? Miehen pitäisi osallistua polttarien suunnitteluun, ja ohjelmaksi on kaavailtu mm. paint ballia. Osaisiko joku suositella hyvä paint ball:in järjestäjää pääkaupunkiseudulta? Ja tietysti miellään kohtuuhintaista.
×
×
  • Create New...