Kilu

Rouva
 • Content count

  755
 • Joined

 • Last visited

About Kilu

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Häme

Recent Profile Visitors

883 profile views
 1. Minä 27v, mies 29v. Molemmille ensimmäinen kihlaus ja häitä juhlittiin elokuussa eli hieman yli kaksi vuotta kihlauksesta.
 2. Meillä vieraita 68+10 ja karkkia kului noin 6 kg. Olisi mennyt varmaan illalla enemmänkin, jos ei olisi ollut iltapalaa. Karkit olivat Ikean Vasen maljakoissa.
 3. Meillä oli siis vihkiminen klo 16 ja illalla muistaakseni noin klo 11 tarjoiltiin iltapalaa. Iltapalana oli savukala-riisisalaatti ja pasta-broilerisalaatti sekä patonkia. Hyvin teki salaatit kauppansa ja kun innokkaimmat juhlivat aamu kuuteen, tuli iltapala tarpeeseen. Pitopalvelu oli ilmoittanut että hinta on 6€/hlö mutta jostain syystä laskuttivat vain 4€/hlö. Saa nähdä tuleeko vielä lisälaskua. Nostimme tosiaan tarjoiltavat itse esille, eli pitopalvelu pääsi lähtemään kahvin jälkeen.
 4. Meikkaus oli loistava valinta! En mennyt koemeikkiin ja häämeikistäkin myöhästyin kun kampaajalla venähti. Meikkaaja teki meikin vauhdilla kuitenkaan hosumatta ja tuli tosi hyvä. Kävin näyttämässsä naamani meikkaajalle hääviikolla ja näytin itselleni tehdyn meikin. Sain irtoripsitupsut ja peiteltiin pari nappyä myös olkapäiltä. Huulikiiltoa olisi voinut illan mittaa lisäillä, mutta mulla oli niin kiire juhlia
 5. Onnitteluita vastaanottaessa homma repesi Eli minä hiukan kyynelehdin, mies ei missään vaiheessa.
 6. Meillä amoriineistä (?) bongattu ohje, jossa Kirkasta Vodkaa Greencat Vodkaa Omenasiideriä Ja ehkä vielä jotain Paniikki tosin iski, kun näin Alkossa lapun ,että green cat poistuu valikoimista, joten ostin kaikki pullot pois. Itselleni Sour Apple oli jotenkin liian sour, vaikka moni olisikin varmaan pitänyt aavistuksen "ei-makeammasta" boolista.
 7. Mulla ei ollut mitää suuren suuria inhotuksia mutta loppujen lopuks - missään ei meidän häissä taida olla yhtään sydäntä - tylliä ei löydy edes mun häämekosta - mansikkakermakkkua en suostunut kakuksi ottamaan mistään hinnasta - hääkarkkien askarteluun ei mun kärsivällisyys riitä, jotene ne karkit kipataan isompiin astioihin
 8. Nosto! Kellään muulla mietinnässä, mitä kirkossa luetaan?!
 9. Me tavataan pappi vasta vihkimistä edellisenä päivänä ja pidetään samalla pieni kirkkoharjotus. Tajusin vasta papin puhelun jälkeen että tarvitsisin kaava ja tietoa raamatun luvusta, joten äsken naputtelin sähköpostia. Toivottavasti lukee niitä!!
 10. Meillä taitaa mennä noin 600€ Sisältää 13 keissiä kaljaa, 2 keissiä siideriä, 12 plo kuohvaa, 6 punaviinitonkkaa, 6 valkoviinitonkkaa, konjakki, likööri, ja boolin likööri. Kirkkaat saatiin ja ostettiin jo aiemmin. Tällä ilmoittautujien ja autollisten määrällä juomaa jää huomattavasti yli ellei sitten porukka tosissaan innostu. Mutta mielummin näin päin.
 11. Kimppu 40 €, noin 4 valkoista liljaa omilla käsivarsikimpuksi, eli ei tarvitse paljon sidontaa. Vieheet 6 € kpl ja hiuskukka 2 €, samoin valkoisia liljoja.
 12. Kampaus 80€ (sis koekampauksen) ja meikki 45 € (ilman koemeikkiä). Tämä siis pikkukaupungissa Hämeessä, eli ei sitä maalla kuitenkaan pääse välttämättä halvemmalla.
 13. Tietäisikä joku, voiko Triple Dryta käyttää normaalin deodorantin kanssa? Eli illalla suihkun jälkeen triple dryta ja aamulla normaalia deodoranttia. Itselläni tuntuu kestävän jonkin aikaa että Triple dry alkaa toimimaan ja sen tähden olen lopettanut triple dryn käytön ennen kuin se on kunnolla alkaut toimiakaan.
 14. Omissa polttareissani yksi kaverini, joka siis ei päässyt paikalle, oli lähettänyt polttariporukalle pullon mansikka kuohuviiniä, jota sitten porukalla pikinikillä maisteltiin Oli oikein kiva ylläri että oli halunnut jotenkin kuitenkin muistaa!
 15. Kaipailisin pitopalvelulta tilattujen iltapalojen hintatietoa! Pitopalvelu ilmoitti että iltapaljon hinnat liikkuvat 7-10 €:n välillä ja mahdollisuuksia on monia (pizzaa, piirakkaa, kiusausta, salaattia). Mitäköhän nuo edullisimmat ja mitä kalleimmat mahtavat olla? Itse mietimme kahta salaattia (esim. pasta ja viher) sekä patonkia levitteineen. Toisaalta JOS ruualta jääkin paljon salaattia, on iltapalapöytä aika hassu. Hoidamme tarjoilun itse eli pitopalvelu kyllä pääsee ajoissa lähtemään ja ruokailu paperiastioilla.