Jump to content
Naimisiin.info

Sarah13

Rouva
 • Posts

  892
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1276 profile views

Sarah13's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Isthle: ystäväni sai luvan ajaa autoa tuona päivänä. Voin antaa puh numeron jos haluat neuvotella hänen kanssaan. ^ En tiedä muista papeista mutta meillä oli vihkipappina Anne Bexar ja hän on ainakin mahtava.
 2. Kysäsen kun saan tilaisuuden. En tosiaan lupaa mitään, meille hän tosiaan teki tämän häälahjana ja ystävänpalveluksena. On aina mahdollista ettei häntä yhtään kiinnosta toimia kuskina tuntemattomille, meillä hän kyllä hoiti homman hienosti. Mitä nyt omasta muistan niin aika tiukka aikataulu teillä. Jos vihkiminen 16.00 ja 17 pitäs olla jo juhlapaikalla. Ja kuvauskin välissä niin aika hurjalta kuullostaa. Meillä meni tunti kuvauksissa. Ja kun vihkiminen oli 15 niin ruoka alkas vasta 17, ja kuvaus ei edes ollut tässä välissä Ihan vain vähän pohdittavaa, ei pahalla! Toki jos vihkitilaisuus on vain vartin ja kuvauspaikkakin vieressä niin voi kai tuo onnistuakin, nyt kun pohdin.
 3. Jos kiinnostaa niin voisin kysyä tältä mun kuskilta oisko hän vapaa tuolloin , autoja heillä on vissiin useampikin vaihtoehto? Vaasa Open Air tapahtuma on juuri teidän hääpäivänä muuten
 4. ^ Tuo matkahan kirkolta on tosi lyhyt, haluatko silti kuljetukseen jonkun kalliin vuokra-auton? Mulla ajoi samanlaisen matkan eräs ystävä hienolla amerikanraudallaan. Ihan pelkkää muutaman sadan matkaa mä en olisi ottanut kallista vuokra-autoa, mutta tämä ystävä ei paljoa veloittanut ja käytiin tosiaan keskustassa hotellissa ja kuvauksessa myös. Anyways onnea morsiammelle. Mut vihittiin samassa kirkossa, se on tosi hieno ja intiimi kirkko.
 5. ^ Meillä oli vihkiminen 15 ja ruokailu ei päässy alkamaan ennen klo 17. Siirtymisessä yms menee kuitenkin sen verran aikaa että en usko tunnin riittävän, saati jos teillä ennen ruokaa on maljaa tai muuta vastaavaa. Jos vieraat jäävät juhlimaan myöhään teidän lähtönne jälkeen niin iltapala voisi olla 22-23 (meillä oli 23 ja ihmiset olivatkin nälkäisiä) Jos juhlat sen sijaan loppuvat lähtöönne niin iltapalahan on tarpeeton.
 6. Mä en stressannut itse hääpäivänä juurikaan. Edeltävät päivät kyllä olivat juoksemista, mutta hyvä niin että juhlapäivänä sai vain nauttia. Ilman suurempiä kämmellyksiä olikin mukava nauttia. Hyvissä ajoin valmistelut ja väljä aikataulu hääpäivänä ovat stressittömän morsiamen motot!
 7. Ai niin meillä ei ihan aikataulut pitänyt sen mukaan mitä ohjelmassa oli. Kakunleikkuu oli esim puoli tuntia myöhemmin kuin paperilla. Kaaso siis ihan kysyi meiltä mielipidettä juhlissa ja sulhon kanssa tykättiin et ruokaa voisi vielä sulatella kun kakun aika jo olisi ollut. Kaasolla oli myös ollut pari leikkiä lisää hihassa jos olisi tuntunut että tapahtumaa pitää olla lisää jossain välissä. Koko ohjelman sulavuus oli isolti juontaja-kaasoni ansiota.
 8. Meillä ei ohjelmat kauaa kestänyt eikä niitä montaa ollut. Sulhasen musiikkiesitys muutama minuutti, sellanen sulhasparin kyselyleikki ehkä 10 minuuttia ja muunneltu 12 kuukautta ehkä 15 minuuttia (vierailla kesti kirjotella lappuja eihän se muuten kauaa kestäis). Välillä oli useita n.15- 20 pausseja ilman tapahtumia joista kaaso kuulutti, näin vieraat saivat käydä tupakalla, täyttää lasia ja seurustella. Ai niin, myöhemmin oli tietty vielä sukkanauhan ja kimpun heitot, ei nekään kauaa kestänyt. Häätanssista n. kl 21 lähtien alkoi musiikki soimaan ja sen jälkeen olikin lähinnä tanssi ja seurustelu ohjelmana. Mä tykkäsin että oli väljää eikä kiirettä. Ja koko ajan oli jotain porukkaa liikkeella kuitenkin, tapahtumien aikaankin. Saatiin kyllä kehuja järjestelyistä, muutkin siis tykkäsivät.
 9. Voi en nyt muista liikkeen nimeä, oonpa höhlä Mut se on se joka on r-kioskin takana, kulman takana. Erittäin ystävällinen nainen hoitaa hääkukkia sielä, sain kaikenlaisia vinkkejä muutakin kuin kukkia ajatellen. Ja halpaa oli ainakin minun ostokseni. Tiedät toki että hinta riippuu myös paljon mitä kukkaa haluat, nuo minun ruusuni ja muut olivat varmaan ihan halvimpia vaihtoehtoja mitä löytyy.
 10. No joo vanhakin oppii uusia temppuja he heh tässä tää on. Mähän siis halusin ihan vain pienen ja huomaamattoman kimpun mutta tuosta tuli ihan tarkoitukseen sopiva ei mikään mini. Itse en olisi halunnut vihreän osan roikkuvan noin pitkälle mutta sekin ok. Vaihtoehto olisi ollut laittaa rullalle jotenkin.
 11. Maarit jäi vaivaamaan kun olen niin avuton etten saa kuvia tänne, miksiköhän copy paste ei toimi ggrrr. Jos oikeeti haluut nähdä miltä kahenkympin kimppu näyttää niin voin laittaa vaikka sähkäriä
 12. Maarit ei taida näkyä kuvat kimpustani? En tiedä miksi en saa esiin niitä. Anyways kolme valkoista ruusua oli keskellä ja vihreetä ja pientä liilaa ympärillä. Mähän en ollut niin tarkka minkälainen kimppuni olisi mutta tulos oli kiva, ja halpa. Sää taisit olla Vaasasta jos oikein hoksasin, hain kukkani Palosaaren kukkakaupasta, suosittelen.
 13. Mun kimppu maksoi peräti 20 euroa 2 x vieheet ja kaasojen rannekukat tuli paljon enemmän, yhteensä n. 60 euroa. Itekin ihmettelin miten voi olla noin halpaa, kimppuni oli hieno.
 14. Me oltiin kans vime tammikuussa tossa vaiheessa pitopalveluiden kanssa, oli täyttä jo muutamilla. Meillä oli Foodz corner, yksi edullisimmmista, ihan ookoo vaihtoehto. Alun kommunikaatio ehkä vähän hataraa, mutta juhlatilanteessa toimi hyvin, ruoka oli hyvää. Ja isoin plussa oli että muutoksia vierasmäärään aka laskuun tehtin vielä hääviikon keskiviikkona. Eli joustavuus iso plussa. Meillä oli vähän vaikeuksia seurata tarjouksia kun ne oli vähän erilaisia. Esim. osaan kuului tarjoilu ja mahdollisesti jotin muutkin, osaan lisättiin kaikki tuollaiset perus hinnan päälle. Tsemppiä, ja suosittelen tekeen varuksia pian..
×
×
 • Create New...