maikki88

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About maikki88

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli kolme pitkää pöytäjonoa, mikä ainakin meillä toimi mainiosti. Hääparilla oli oma pöytä pitkien "edessä" siten, että vieraista ei ollut selin hääpariin tai lavalle. Ja buffet oli tosiaan samalla tasolla, kuulemma siitä tulee ahdas, jos sen laittaa siihen ylemmälle tasolle baaritiskin viereen.
 2. Meillä oli häät kesäkuussa Kankaisissa ja en voi kuin kehua paikkaa. Sali on kaunis, eikä vaadi paljon koristelua. Meillä oli vieraita n. 130 ja tilaa jäi vielä tanssilattiallekin. Kartanon puutarha luo ihanan miljöön juhlille. Meillä oli oma pitopalvelu ja senkin puolesta kaikki meni hyvin. Kysy vain lisää, jos kaipaat jotain erityistä tietoa, en nyt näin vapaasti osaa niin paljon kertoa. Voin joka tapauksessa suosittella paikkaa. Kysyn nyt kanssamorsiamen puolesta, itsellä on jo selvät sävelet hääpaikan suhteen Eli, ystäväni harkitsee Kankaisten kartanoa omien häidensä juhlapaikaksi. Laadittiin yhdessä lista kysymyksiä, ollaan kiitollisia jos kerkeät vastailla vaikka osaankin kysymyksistä! - Miten yhteistyö paikan emännän kanssa sujui? - Otitteko hääkuvia siellä kartanon pihalla, millaisia tuli? - Oliko teillä terassi käytössä, viihtyikö vieraat siinä, kuuluiko musiikki ulos? - Luotiinko paikalle jotain ekstratunnelmaa, olivatko siis hankkineet kukkia tai ulkotulia tai muuta vai pitääkö kaikki viedä itse? - Entäs vessatilanne? - Onko niin, että jos ei ota paikan ruokaa, niin kaikki lautaset ja liinat ja tarvikkeet täytyy viedä itse/pitopalvelun toimesta? - Autetaanko pöytien järjestelyssä? - Tiedustelitteko te paikan oman buffetin hintaa, mitä siihen olisi sisältynyt? (servettejä, kukkia, kynttilöitä jne.?) Hui, mikä määrä kysymyksiä. - Yhteistyö sujui hyvin. Tosin kannattaa itse olla aktiivinen ja kysyä, jos jotain haluaa tietää. - Otimme paljon kuvia pihalla ja ihania tuli. Tämä olikin yksi niistä syistä, miksi Kankaisiin päädyimme. - Terassi oli käytössä ja monet viihtyivät siellä viileästä ilmasta huolimatta. Musiikki kuului ulos, muttei mitenkään erikoisen kovaa. - Me veimme kaiken itse. Käsittääkseni hintaan kuuluvat vain pöydät ja tuolit (myös terassilla) ja loppusiivous. - Vessoja on mielestäni tarpeeksi: naisten (muistaakseni kolme vessaa) ja miesten vessat sekä invavessa ja ne ovat siistejä. - Kyllä pitää siinä tapauksessa itse viedä lautaset ja liinat. Me otimme ne oman pitopalvelumme kautta. - Me järjestimme itse pöydät. Joitain vinkkejä esim. ruokapöydän sijoittamisesta saimme. - Varatessani paikkaa tiedustelin hintaa (n. 1,5 vuotta sitten oli 39 e/hlö), mutten tiedä, mitä kaikkea siihen olisi sisältynyt. Yritin nyt vastata kaikkiin, toivottavasti näistä on jotakin hyötyä.
 3. 1500 euroa oli vuokra. Siihen kuului juhlatilan lisäksi loppusiivous.
 4. Meillä oli häät kesäkuussa Kankaisissa ja en voi kuin kehua paikkaa. Sali on kaunis, eikä vaadi paljon koristelua. Meillä oli vieraita n. 130 ja tilaa jäi vielä tanssilattiallekin. Kartanon puutarha luo ihanan miljöön juhlille. Meillä oli oma pitopalvelu ja senkin puolesta kaikki meni hyvin. Kysy vain lisää, jos kaipaat jotain erityistä tietoa, en nyt näin vapaasti osaa niin paljon kertoa. Voin joka tapauksessa suosittella paikkaa.
 5. Kehun myös Kellyä! Hänen tekemänsä meikki kesti upeasti koko päivän ja sai paljon kehuja. Hän tekee meikkejä myös Butikissa Brahenkadulla, jossa kävin kampauksessa. Kiharakampaukseni kesti koko päivän, vaikka olikin sateinen päivä, joten olen todella tyytyväinen valintaani.
 6. Omat häät tänä kesänä Kankaisissa juhlineena voin tähän jotain kommentoida. Meillä oli oma pitopalvelu ja siten omat juomat mukana, eikä siitä tullut ongelmia. Paikkaan saa mennä edellisenä iltana koristelemaan, mikäli edelliselle illalle ei tule muita varauksia. Meillä kävi tuuri, eikä tullut muita varauksia. (Sitä tosin saimme jännittää viime hetkille saakka, sillä vasta maanantaina meille ilmoitettiin varmaksi, ettei perjantaille ollut juhlia tulossa.) Pääsimme siis koristelemaan perjantaina kello 16.00 alkaen. Juhlatila toimi mainiosti meidän vierasmäärällemme (n. 130 henkeä) ja tanssilattiallekin jäi vielä tilaa. Paikkaa mainostetaan jopa 200 hengelle, mutten tiedä, miten se mahtaa toimia. Plussana voi sanoa myös kauniin sisätilan sekä ihanan miljöön. Olin ehdottomasti tyytyväinen valintaamme!
 7. Nuotit ja sanat ovat myös teoksessa "Juhlien toivelaulut. Musiikkia elämän juhlahetkiin" toim. Virpi Kari. Itse ainakin löysin kirjastosta kyseisen kirjan.
 8. Hei, Meillä on häät Kankaisten kartanossa maaliskuussa 2012. Käytämme omaa pitopalvelua, joka on järjestänyt ko paikassa muitakin juhlia ja (tuttu) emäntä juuri suosittelikin meille tuota paikkaa, koska yhteistyö sujunut hyvin ko paikan kanssa ja paikkahan on upea. Me ainakin saimme suoriin kysymyksiin suoria vastauksia ja paikkaan saa oman pitopalvelun kanssa viedä omat juomat. Tilavuokrahan on se 1500 euroa oli kyse sitten mistä tahansa tilasta. Meille tulee se suuri sali, mihin mahtuu hyvin 120 vierasta pienempiin pöytiin ja tanssilattiallekin vielä tilaa. Valaistuksen puolesta paikka on loistava, valoilla saa tehtyä paljon ja koristeitahan ei paljoa noin upeassa paikassa tarvitakaan. Meillä on myös häät Kankaisten kartanossa, kesäkuussa 2012. Meillä on oma pitopalvelu ja hommaamme omat juomat. KevätAurora: sanoit että tanssilattiallekin on tilaa. Osaatko sanoa, kuinka paljon salista noin 120 vieraan pöydät vievät? (Olen nähnyt salin vain ilman pöytiä, joten koetan luoda jotain mielikuvaa asiaan.) Meille on siis tulossa vieraita suunnilleen saman verran ja mietin, mihin tanssit saa mahtumaan. Täytyy kyllä sanoa, että tila on aivan upea, enkä muuhun vaihtaisi. Etenkin kun en ole yhtään askartelijatyyppiä, säästyn koristetuskailujen vaivalta.
 9. Me olemme myös suunnittelemassa häämatkaa Uuteen-Seelantiin. Täältähän saa hyviä vinkkejä! Koska olemme molemmat TSH-faneja, on ainakin Hobitton ehdottomasti matkasuunnitelmissa, Basseyn hehkutus varmisti asian. Ajattelimme olla paikanpäällä kaksi viikkoa, mutta se alkaa tuntua aivan liian lyhyeltä ajalta, kun näitä juttuja lukee. Ehtiiköhän siinä nähdä mitään? Miten te muut olette järjestäneet majoittumisenne? Varasitteko yöpymispaikat etukäteen vai vasta paikanpäältä?
 10. Tämä kiinnostaisi minuakin.
 11. Meilläkin on Tuomiokirkko yhtenä vaihtoehtona. Olisikin kiva kuulla lisää kokemuksia siitä vihkikirkkona. Onko kellään tietoa, onko kirkossa jotakin pienempää kappelia? Meillä tosin vieraita tulee päälle sata, joten tilaa pitää ollakin.