Mansikkatyttö

Rouva
 • Content count

  20039
 • Joined

 • Last visited

About Mansikkatyttö

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2205 profile views
 1. Ja miten saan macilla/ipadilla/iPhonella laitettua kuvia? Tää laittaa vaan linkkejä. APUA! Kysyin tätä jo aiemmin, mutta en saa kuvia onnistumaan. Haluaisin kirppistellä, mutta en ilmeisesti täällä.
 2. ^Tosta on toinen ketju kysymyksissä. Laita huolesi sinne. Mä käytän useampaa eri omppulaitetta, enkä enää osaa/saa laitettua kuvia tänne. Apua!
 3. En viitsi aloittaa uutta ketjua, mutta onko niin, että jo poistetut ketjut näkyvät modeille pitempään kuin meille taviksille? Kaipaan työpuolella kadonnutta ketjua: Irtisanoutuminen ilman uutta työtä. Tjsp.
 4. MUOK. Jos olisin scrollannut vielä muutaman aiheen alaspäin, olisin huomannut, että tästä on oma ketju... Sori. Ei kriisi, vaan huomio. Mun viestimäärä oli varmaan 15 000-20 000 välillä ja sanoisin, että status oli VIP ennen foorumin päivitystä. Mutta mä oon muutenkin se kummallisuus, joka poisti itsensä siinä yhdessä isossa päivityksessä, mutta poistuin vain osittain...
 5. Luulen liittyneeni 2004, koska olen mennyt sinä vuonna kihloihin.
 6. Mä käytin perintöhelmisormusta vuosikausia yhteen menoon. Sitä pitäisi huoltaa ja varjella; ei käsivoiteita, hiuslakkaa, fillarin ketjuöljyä jne. Helmet on herkkiä. Sormus on kuitenkin ok kunnossa, vaikken juuri ole varonut.
 7. Mä menisin Annette Tillanderin juttusille. Eihän sormusta ole sieltä pakko tilata. Annetten istutukset ovat siroja ja keveitä ja muotokieli kaunis. Nettisivun kuvissa koruja, muotoja ja värejä on runsaasti, yksittäisinä korut ovat jos mahdollista vielä upeampia!
 8. ^ Ostitteko siis Englannista vai Suomesta? Tosi kaunis!
 9. ^ multa poistettiin vihkin iso kivi jälkikäteen, kun tajusin, etten ole kuitenkaan ihan niin bling bling. Sormus oli kaunis, mutta nyt elän sileän sormuksen kanssa.
 10. Minulla on Annette Tillanderin tekemät sormukset ja uskallan suositella lämpimästi: http://www.atillander.fi/. Annettella on oma tyyli ja täysin tyylistään poikkeavia koruja hän ei taida tehdä. Mutta muutenkin olen sitä mieltä, että aika moneen visuaalisen alan palveluun (kukkakaupat, sisustussuunnittelijat ja kultasepät) pätee aika hyvin se, että kannattaa etsiä se, jonka tyyli miellyttää eniten omaa silmää. Ei voi olettaakaan, että kaikki osaavat (tai haluavat) tehdä kaikkea. Annetten koruissa on erityisen kaunista tapa, jolla kivet istutetaan.