Magneetti

Rouva
 • Content count

  152
 • Joined

 • Last visited

About Magneetti

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Ei nyt tuorein mahdollinen kokemus, mutta olimme kovin tyytyväisiä vuonna 2019 häissämme Sweet pepper-cateringiin. Vieraat ovat jälkikäteenkin muistelleet herkullisia tarjoiluja. Kaikki toimi moitteettomasti ja mutkattomasti.
 2. Erikoista asiakaspalvelua. Mitä jos olisit tykännyt erityisesti juuri jostain nykyisten mallistojen puvusta ja se sitten katoaakin valikoimista...
 3. Pyysimme avustusta häämatkan ja saimme n. 3000€
 4. Olimme Mauritiuksella. Halusimme kunnon rentoiluloman trooppisissa puitteissa ja all inclusivella. Yleensä käymme kaupunkilomilla, joten häämatkalla ranta ja lämpö olivat tärkeitä.
 5. Itse ehkä vihjailisin/varmistelisin parhaille kavereille tai siskoille, että toivon polttareita.
 6. Miehen kanssa kaksin kävelimme. Oli ihanaa tulla yhdessä, vaikka itselläni tuli vähän kyynel silmään ja sulhanen vain virnisteli ja morjesteli kavereitaan.
 7. Yhdessä miehen kanssa kuljimme
 8. 600€ korjauksineen. Sain myytyä 300€ ja pesukustannukset oli 100€. Ihan kohtuullisen hintaista mielestäni.
 9. Itse tarjoaisin luultavasti tuossa tilanteessa vain kasvisruokaa, sillä eiköhän vieraat hyvin ymmärrä, jos olette molemmat itse vegejä. Tietysti teette niinkuin hyvältä tuntuu.
 10. 70 kutsuttiin, 65 tulossa.
 11. Me tehdään yhdessä ja vastuualueita jakaen. Tällä viimeisellä viikolla mies flunssanpoikasesta huolimatta, on kunnostautunut minua enemmän. Joku hääväsymys iskenyt juuri ennen h-hetkeä. Toisaalta nyt voi sitten rennommin keskittyä nauttimaan päivästä, kun ei ole stressannut hulluna viimeisiä päiviä.
 12. Hupsista, itselleni jäikin edellisen vastauksesta suoraan tuo kohta eli meillä kyllä heti perään. Monilla voi olla esim. ensin maistraatissa vihkiminen ja juhla toisena päivänä.
 13. Morsian ja sulhanen: on! Morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku rekvisiittoineen: valkoinen pitkä boheemityylinen mekko, mutta ei huntua tai laukkua. Panostan nättiin puhelinkuoreen ja Minna Parikan kenkiin. Sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms.: Tumma puku, liivi ja rusetti. Vihkiminen kirkossa lauantaina: Kirkossa kyllä, mutta perjantaina. Hääjuhla sen jälkeen: Kyllä! Juhlassa ruokailu ja kakkukahvit: on! Hääkakun leikkaus: yhdessä leikkaamme kakun. Häävalssi/häätanssi: häätanssin tanssimme. Kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa: Katsotaan tuleeko jotain Hääparin hääyö jossain kahdestaan: Menemme hotelliin. Meille tulee bändi, koristeltu hääauto ja terälehtien heittely vihkimisen jälkeen. Sukkanauhaa ei tule (eikä varsinkaan hameen alla hääräämistä), mutta kimpun heitän. Vieraslahjoja ei tule.
 14. Reilu 4 vuotta ehdimme olla kihloissa. On kyllä ollut mukavaa, kun on saanut suht rauhassa suunnitella häitä, vaikka loppua kohden kiirettä pitääkin...
 15. Lähettelimme eri hotelleille (enimmäkseen suurimmille ketjuille) sähköpostia, että olisiko mahdollista saada tarjoushinta häihin saapuville vieraille. Melkein kaikista hotelleista tällainen tarjous tuli. Parasta huonehintaa (Helsingissä siis) tarjosi Crowne Plaza ja sieltä moni onkin majoituksen varannut. Ei noista hääparin mitään tarvitse maksaa, mutta välttämättä tarjous ei kaikissa ollut kummoinen (esim. S-hotelleissa -5% ja heidän kesätarjouksensa jo tuota edullisemmat). Myös Klaus K:sta sai hyvän tarjouksen.