Magneetti

Morsian
 • Viestit

  72
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magneetti

 • Taso
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä palkat tulee yhteiselle tilille ja sieltä sitten siirrellään aina säästöön. Nimellisesti on myös omat tilit, joilla ei juurikaan käyttöä. Vissiin pankissa eivät suhtaudu oikein myötämielisesti tällaiseen järjestelyyn. Toisaalta kai sitä voi hätätapauksessa äkkiä pyytää talpasta, että palkanmaksu vaihtuu toiselle tilille. Kuolintapauksessa toiv. säästöihin ei niin kiire kajota ja kai tuollaisia tilanteita varten on jotain systeemejä. Ainakin isoäidin onnistui maksaa vastike yhteiseltä tililtä isoisän kuoleman jälkeen pankissa. Hah hyvä miettiä tällaistakin etukäteen toivottavasti ei todella tule ajankohtaiseksi pitkiin aikoihin...
 2. Ooh ihanan kattava analyysi! @Rapsuttaja Kokemuksesi perusteella taidan suosiolla skipata Zazabellan ja Niinattaren. Turun Sydänkäpyyn tilattiin sovituspuvuksi havittelemani malli ja tämän toimituksesta lähetettiin säännöllisesti tekstiviestejä, joten tämän palvelun perusteella odotukset ovat kovat! Jos ei kuitenkaan Turusta tärppää, pitää jatkaa Helsingin liikkeiden kiertelyä. Lovebirdsiinkin oli näköjään taas tullut pari potentiaalista pukua.
 3. Kiva saada lukea tuoreista kokemuksista @Tauriel Itse aloitin etsiskelyn noin kuukausi sitten Lovebirdsistä ja Seremoniasta. Olin molempien palveluun oikein tyytyväinen, mutta ihan täydellistä pukua valikoimista ei vielä kuitenkaan löytynyt. Sain kuitenkin rajattua ajatuksiani tiettyyn suuntaan. Pidin kovasti Victoria & Vincentin puvuista, mutta valitettavasti sitä omaa suosikkiani ei ole vielä löytynyt sovitettavaksi. Merkin puvut tuntuivat mukavilta päällä ja istuivat hyvin. Myös Lillyllä oli pari boho-tyylistä pukua, jotka jäivät mietityttämään. Kävin myös Tampereella Morsiusgalleriassa, mutta valikoima ei oikein miellyttänyt eikä kokemus muutenkaan ollut niin ”juhlava”. Seuraavaksi ehkä sitten Kaunis Morsian tai kierros Turun liikkeissä...
 4. Keltakulta sopii väreihini paremmin
 5. Tämä olisi itsellänikin ajatuksena. Haluaisin hyödyntää vanhaa kultasormusta ja sulattaa siitä materiaalia uuteen. En haluaisi timanttia ollenkaan, mutta haluaisin sormuksen silti olevan nätti ja, että siinä olisi jotakin persoonallista jujua.
 6. Toivoisin löytäväni puvun, joka maksaisi n.500€, mutta maksimissaan saisi maksaa 800€. Katselen ensisijaisesti käytettyjä.
 7. Kiitos paljon pohdinta-avusta @Vaniella ! Missään nimessä emme toivo, että kukaan sen takia osallistumistaan peruisi, joten ehkä ihan vaivan arvoista sitten selvitellä kimppakyytejä ja miettiä taksimahdollisuuttakin. Itsekin olen aina häissä vieraana ollessa omin avuin hoitanut siirtymät, mutta meidän häihimme tulee paljon vieraita (myös autottomia) Helsingin ulkopuolelta, joten on varmasti kohteliasta heitä huomioida järjestelyissä.
 8. Kaksi bestmania, kaksi kaasoa
 9. Juhlapaikan varasimme ensiksi. Kirkkovalintaa piti pohtia pidempään, eikä saanut varattuakaan yhtään aiemmin.
 10. Paikan siivous kuuluu onneksi pakettiin.
 11. Onneksi olkoon @LiShun !
 12. Meillä tulee olemaan etäisyys n. 8km Helsingissä. Voisiko olettaa, että vieraat itse tulisivat julkisilla/takseilla/omilla autoilla/kimppakyydeillä vai pitäisikö meidän tilailla etukäteen jotain tilatakseja? Emme olleet ajatelleet budjetoida tähän mitään, mutta pitäisiköhän sittenkin...
 13. Meille on Soutupaviljonki varattu ensi kesäksi. Mukavaa, että sekä Soutupaviljongilla että pitopalvelu Sweet Pepper Cateringilla on instagram-tilit, jotta tämän kesän häiden tunnelmia voi jo vähän seurailla ja ottaa mahdollisesti vaikutteita.
 14. En löytänyt aiheesta ketjua, joten avasin uuden, mutta saa tarvittaessa siirtää. Pari päivää sitten kiireessä kävi kovasti pelkäämäni asia eli hukkasin kihlasormukseni. Kyseessä oli onneksi edullinen keltakultainen perusrinkula, mutta tunnearvoltaan tietty erittäin arvokas. Miehen kanssa ollaan etsitty tuntitolkulla, mutta ei ole tullut vastaan mistään. Muistan ottaneeni sen kiireessä pois sormestani jumppaan lähtiessä, enkä ole varma mihin sen laitoin, mutten ainakaan sen tavalliselle paikalle valitettavasti. Nyt on ihan orpo ja alaston olo ilman sitä. Mies on lohdutellut, mutten voi olla syyllistämättä itseäni, kun olen tällainen huithapeli. Nyt ei ainakaan viitsi panostaa kalliiseen vihkisormukseen, kun sama kohtalo voi olla mahdollinen. Onko kenellekään käynyt samalla tavoin? Kai sitä pitäisi yrittää suhtautua rennommin, kun edelleen on rakas mies ja naimisiin ollaan menossa, eikä taloudellinen menetys ollut suuri...
 15. Tämän hetkinen ajatus on, että aika paljon saisi olla syvän vihreää kasvien muodossa ja ehkä ripaus kultaa. Kukat voisivat muuten olla kesäisen värikkäitä.