Magneetti

Morsian
 • Viestit

  95
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magneetti

 • Taso
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Ihan kannatettavaa! Riippuu varmaan paikasta, mutta ainakin täällä pk-seudulla moni paikka täyttyy jo reilusti yli vuosi etukäteen. Me varasimme paikkamme 1,5 vuotta etukäteen, eikä enää ollut hirveästi valinnanvaraa. Kyllä ne sieltä paikasta sitten kertovat ottavatko varauksen jo vastaan vai vasta myöhemmin.
 2. Menin hukkaamaan oman (onneksi sentään halvan) kihlan, joten pelkällä vihkillä mennään. Valitsin vihkisormukseksi kaksiosaisen sormuksen, jossa on yksi timantti, joten ajattelin siinä kihlan ja vihkin yhdistyvän.
 3. Hinta, sijainti ja paikan tyyli olivat lopulta tärkeimmät kriteerit. Muutamia paikkoja katselimme ja lopulta kahdesta hyvästä valikoitui ehkä sitten se vähän parempi/sopivampi.
 4. Venuu.fi
 5. Ajatuksena olisi lähteä syksymmällä, kun häät ovat heinäkuussa. Pimeästä ja kylmästä olisi sitten mukavaa paeta jonnekin paratiisisaarelle.
 6. Vähän kukkien hinta hirvittää jo etukäteen. Kimpun ja vieheiden lisäksi olin ajatellut suhteellisen runsaita pöytäkukkia ja ehkä jotain köynnöstäkin pöytiin. Eukalyptus oli mielessäni, mutta on kuulemma kallista, eikä parhaimmillaan heinäkuussa. Floristini vaikutti tosi asiantuntevalta ja heti kyllä häneen päädyimme, vaikkemme budjetista puhuneet vielä mitään...
 7. Kyllä sen kanssa toki pystyy elämään ja monilla sellainen hääpäivänä onkin. Itselläni kokemusta vain vanhojen tanssien kautta, mutta kyllä se mukavuutta ainakin minulla hieman vähentää. Itse valitsin sellaisen mekon, joka ei vannehametta kaipaa. Jos et ole supermukavuudenhaluinen, niin siitä vaan. Olotila on varmaankin aika tavalla makuasia. Tanssia varmasti pystyy ja eiköhän nätti kävelykin luonnistu
 8. Juhlapaikan vapaiden päivien perusteella valittiin
 9. Meillä n. 70 ja ajattelen kyllä, että aika tavallinen määrä vieraita. Olen kyllä ollut paljon suuremmissa ja paljon pienemmissäkin. Pienet häät ovat kyllä sympaattisia, mutta isoissakin on tunnelmaa. Häissä kuin häissä on mukavaa olla vieraana.
 10. Meillä myös! Tietääkö kukaan onko tämä siis kuinka beta-vaiheessa? Uskaltaakohan esim. tuon hääsivun tehdä ja julkaista...
 11. Olimme juuri miehen kanssa Fuerteventuralla. Corralejo oli mukavan rento ja rauhallinen paikka. Pitkiä matkoja sai kävellä lähes kahden kesken dyyneillä ja rannoilla, jotka eivät olleet täpötäynnä muita turisteja. Ihania pieniä ravintoloita löytyi sivukujilta ja kivoja kalastajakyliä oli päiväretkiä varten tarjolla. Perusturistimenoa oli tarjolla pääkadulla, mutta esim. ravintolat vaikuttivat paljon huonommilta. Päivät oli mukava viettää kuljeskellen ja illat ravintoloissa istuskellen.
 12. Toiveissa olisi tarjota alkumaljana aitoa samppanjaa. Tämä on ollut kauan vaalimani haave, joten ehkä panostamme tässä asiassa
 13. En tiedä kuinka paljon Virosta hommaamme, mutta ainakin luulisin, että tulemme käyttämään Tallinkin tai Viikkarin preorderia (vaikuttavat käteviltä).
 14. Tämä olisi tosi kiva, mutta ehkä kuitenkin kallistumme mahdollisimman nätteihin olutpulloihin. Tölkkejä en haluaisi ollenkaan.
 15. Eniten jännittää ehkä oma terveys ja saanko vaikka migreenikohtauksen hääpäivänä tai olenko karseassa flunssassa. Myös sulhasen sairastaminen olisi yhtä ikävää.