Magneetti

Morsian
 • Viestit

  80
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magneetti

 • Taso
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Toiveissa olisi tarjota alkumaljana aitoa samppanjaa. Tämä on ollut kauan vaalimani haave, joten ehkä panostamme tässä asiassa
 2. En tiedä kuinka paljon Virosta hommaamme, mutta ainakin luulisin, että tulemme käyttämään Tallinkin tai Viikkarin preorderia (vaikuttavat käteviltä).
 3. Tämä olisi tosi kiva, mutta ehkä kuitenkin kallistumme mahdollisimman nätteihin olutpulloihin. Tölkkejä en haluaisi ollenkaan.
 4. Eniten jännittää ehkä oma terveys ja saanko vaikka migreenikohtauksen hääpäivänä tai olenko karseassa flunssassa. Myös sulhasen sairastaminen olisi yhtä ikävää.
 5. Luulisin, että hodarilinjalla mennään
 6. Meillä tämä on aikomuksena! Uskomme, että onnistuu vierailta heinäkuussa.
 7. Jotain nojailua suunnitelmissa myös täällä.
 8. Yhteisistä rahoista menee
 9. Meillä palkat tulee yhteiselle tilille ja sieltä sitten siirrellään aina säästöön. Nimellisesti on myös omat tilit, joilla ei juurikaan käyttöä. Vissiin pankissa eivät suhtaudu oikein myötämielisesti tällaiseen järjestelyyn. Toisaalta kai sitä voi hätätapauksessa äkkiä pyytää talpasta, että palkanmaksu vaihtuu toiselle tilille. Kuolintapauksessa toiv. säästöihin ei niin kiire kajota ja kai tuollaisia tilanteita varten on jotain systeemejä. Ainakin isoäidin onnistui maksaa vastike yhteiseltä tililtä isoisän kuoleman jälkeen pankissa. Hah hyvä miettiä tällaistakin etukäteen toivottavasti ei todella tule ajankohtaiseksi pitkiin aikoihin...
 10. Ooh ihanan kattava analyysi! @Rapsuttaja Kokemuksesi perusteella taidan suosiolla skipata Zazabellan ja Niinattaren. Turun Sydänkäpyyn tilattiin sovituspuvuksi havittelemani malli ja tämän toimituksesta lähetettiin säännöllisesti tekstiviestejä, joten tämän palvelun perusteella odotukset ovat kovat! Jos ei kuitenkaan Turusta tärppää, pitää jatkaa Helsingin liikkeiden kiertelyä. Lovebirdsiinkin oli näköjään taas tullut pari potentiaalista pukua.
 11. Kiva saada lukea tuoreista kokemuksista @Tauriel Itse aloitin etsiskelyn noin kuukausi sitten Lovebirdsistä ja Seremoniasta. Olin molempien palveluun oikein tyytyväinen, mutta ihan täydellistä pukua valikoimista ei vielä kuitenkaan löytynyt. Sain kuitenkin rajattua ajatuksiani tiettyyn suuntaan. Pidin kovasti Victoria & Vincentin puvuista, mutta valitettavasti sitä omaa suosikkiani ei ole vielä löytynyt sovitettavaksi. Merkin puvut tuntuivat mukavilta päällä ja istuivat hyvin. Myös Lillyllä oli pari boho-tyylistä pukua, jotka jäivät mietityttämään. Kävin myös Tampereella Morsiusgalleriassa, mutta valikoima ei oikein miellyttänyt eikä kokemus muutenkaan ollut niin ”juhlava”. Seuraavaksi ehkä sitten Kaunis Morsian tai kierros Turun liikkeissä...
 12. Keltakulta sopii väreihini paremmin
 13. Tämä olisi itsellänikin ajatuksena. Haluaisin hyödyntää vanhaa kultasormusta ja sulattaa siitä materiaalia uuteen. En haluaisi timanttia ollenkaan, mutta haluaisin sormuksen silti olevan nätti ja, että siinä olisi jotakin persoonallista jujua.
 14. Toivoisin löytäväni puvun, joka maksaisi n.500€, mutta maksimissaan saisi maksaa 800€. Katselen ensisijaisesti käytettyjä.
 15. Kiitos paljon pohdinta-avusta @Vaniella ! Missään nimessä emme toivo, että kukaan sen takia osallistumistaan peruisi, joten ehkä ihan vaivan arvoista sitten selvitellä kimppakyytejä ja miettiä taksimahdollisuuttakin. Itsekin olen aina häissä vieraana ollessa omin avuin hoitanut siirtymät, mutta meidän häihimme tulee paljon vieraita (myös autottomia) Helsingin ulkopuolelta, joten on varmasti kohteliasta heitä huomioida järjestelyissä.