Magneetti

Morsian
 • Viestit

  69
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magneetti

 • Taso
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Keltakulta sopii väreihini paremmin
 2. Tämä olisi itsellänikin ajatuksena. Haluaisin hyödyntää vanhaa kultasormusta ja sulattaa siitä materiaalia uuteen. En haluaisi timanttia ollenkaan, mutta haluaisin sormuksen silti olevan nätti ja, että siinä olisi jotakin persoonallista jujua.
 3. Toivoisin löytäväni puvun, joka maksaisi n.500€, mutta maksimissaan saisi maksaa 800€. Katselen ensisijaisesti käytettyjä.
 4. Kiitos paljon pohdinta-avusta @Vaniella ! Missään nimessä emme toivo, että kukaan sen takia osallistumistaan peruisi, joten ehkä ihan vaivan arvoista sitten selvitellä kimppakyytejä ja miettiä taksimahdollisuuttakin. Itsekin olen aina häissä vieraana ollessa omin avuin hoitanut siirtymät, mutta meidän häihimme tulee paljon vieraita (myös autottomia) Helsingin ulkopuolelta, joten on varmasti kohteliasta heitä huomioida järjestelyissä.
 5. Kaksi bestmania, kaksi kaasoa
 6. Juhlapaikan varasimme ensiksi. Kirkkovalintaa piti pohtia pidempään, eikä saanut varattuakaan yhtään aiemmin.
 7. Paikan siivous kuuluu onneksi pakettiin.
 8. Onneksi olkoon @LiShun !
 9. Meillä tulee olemaan etäisyys n. 8km Helsingissä. Voisiko olettaa, että vieraat itse tulisivat julkisilla/takseilla/omilla autoilla/kimppakyydeillä vai pitäisikö meidän tilailla etukäteen jotain tilatakseja? Emme olleet ajatelleet budjetoida tähän mitään, mutta pitäisiköhän sittenkin...
 10. Meille on Soutupaviljonki varattu ensi kesäksi. Mukavaa, että sekä Soutupaviljongilla että pitopalvelu Sweet Pepper Cateringilla on instagram-tilit, jotta tämän kesän häiden tunnelmia voi jo vähän seurailla ja ottaa mahdollisesti vaikutteita.
 11. En löytänyt aiheesta ketjua, joten avasin uuden, mutta saa tarvittaessa siirtää. Pari päivää sitten kiireessä kävi kovasti pelkäämäni asia eli hukkasin kihlasormukseni. Kyseessä oli onneksi edullinen keltakultainen perusrinkula, mutta tunnearvoltaan tietty erittäin arvokas. Miehen kanssa ollaan etsitty tuntitolkulla, mutta ei ole tullut vastaan mistään. Muistan ottaneeni sen kiireessä pois sormestani jumppaan lähtiessä, enkä ole varma mihin sen laitoin, mutten ainakaan sen tavalliselle paikalle valitettavasti. Nyt on ihan orpo ja alaston olo ilman sitä. Mies on lohdutellut, mutten voi olla syyllistämättä itseäni, kun olen tällainen huithapeli. Nyt ei ainakaan viitsi panostaa kalliiseen vihkisormukseen, kun sama kohtalo voi olla mahdollinen. Onko kenellekään käynyt samalla tavoin? Kai sitä pitäisi yrittää suhtautua rennommin, kun edelleen on rakas mies ja naimisiin ollaan menossa, eikä taloudellinen menetys ollut suuri...
 12. Tämän hetkinen ajatus on, että aika paljon saisi olla syvän vihreää kasvien muodossa ja ehkä ripaus kultaa. Kukat voisivat muuten olla kesäisen värikkäitä.
 13. 1,5 vuotta ennen häitä sillä tavalla virallisesti ja konkreettisesti.
 14. Meillä heinäkuussa 2019, mutta nyt tuntuu vielä huojentavalta, että on riittävästi aikaa suunnitteluun ja säästämiseen. Eli en oikeastaan kuulu tähän ketjuun hahaa...
 15. Olen oikeastaan ollut vähän yllättynytkin, kun mies on niin aktiivisesti ollut mukana suunnitteluissa ja järjestelyissä. Etenkin budjetti tuntuu kiehtovan Melkein kaikkiin muihinkin asioihin on hänellä ollut kanta ja on oma-aloitteisesti ryhtynyt hoitelemaan hommia.