Magneetti

Morsian
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

About Magneetti

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Yhdessä miehen kanssa kuljimme
 2. 600€ korjauksineen. Sain myytyä 300€ ja pesukustannukset oli 100€. Ihan kohtuullisen hintaista mielestäni.
 3. Meillä häissä miehen puolen sukulaiset sanoivat, että häämekostani saakin sitten hyvin muokattua ristiäismekon. Oma isäni soitteli ennen häitä ja haaveili avoimesti isoisäksi tulosta. Toisaalta annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta toisaalta painostus tuntui vähän ikävältä...
 4. Itse tarjoaisin luultavasti tuossa tilanteessa vain kasvisruokaa, sillä eiköhän vieraat hyvin ymmärrä, jos olette molemmat itse vegejä. Tietysti teette niinkuin hyvältä tuntuu.
 5. 70 kutsuttiin, 65 tulossa.
 6. Me tehdään yhdessä ja vastuualueita jakaen. Tällä viimeisellä viikolla mies flunssanpoikasesta huolimatta, on kunnostautunut minua enemmän. Joku hääväsymys iskenyt juuri ennen h-hetkeä. Toisaalta nyt voi sitten rennommin keskittyä nauttimaan päivästä, kun ei ole stressannut hulluna viimeisiä päiviä.
 7. Hupsista, itselleni jäikin edellisen vastauksesta suoraan tuo kohta eli meillä kyllä heti perään. Monilla voi olla esim. ensin maistraatissa vihkiminen ja juhla toisena päivänä.
 8. Morsian ja sulhanen: on! Morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku rekvisiittoineen: valkoinen pitkä boheemityylinen mekko, mutta ei huntua tai laukkua. Panostan nättiin puhelinkuoreen ja Minna Parikan kenkiin. Sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms.: Tumma puku, liivi ja rusetti. Vihkiminen kirkossa lauantaina: Kirkossa kyllä, mutta perjantaina. Hääjuhla sen jälkeen: Kyllä! Juhlassa ruokailu ja kakkukahvit: on! Hääkakun leikkaus: yhdessä leikkaamme kakun. Häävalssi/häätanssi: häätanssin tanssimme. Kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa: Katsotaan tuleeko jotain Hääparin hääyö jossain kahdestaan: Menemme hotelliin. Meille tulee bändi, koristeltu hääauto ja terälehtien heittely vihkimisen jälkeen. Sukkanauhaa ei tule (eikä varsinkaan hameen alla hääräämistä), mutta kimpun heitän. Vieraslahjoja ei tule.
 9. Reilu 4 vuotta ehdimme olla kihloissa. On kyllä ollut mukavaa, kun on saanut suht rauhassa suunnitella häitä, vaikka loppua kohden kiirettä pitääkin...
 10. Lähettelimme eri hotelleille (enimmäkseen suurimmille ketjuille) sähköpostia, että olisiko mahdollista saada tarjoushinta häihin saapuville vieraille. Melkein kaikista hotelleista tällainen tarjous tuli. Parasta huonehintaa (Helsingissä siis) tarjosi Crowne Plaza ja sieltä moni onkin majoituksen varannut. Ei noista hääparin mitään tarvitse maksaa, mutta välttämättä tarjous ei kaikissa ollut kummoinen (esim. S-hotelleissa -5% ja heidän kesätarjouksensa jo tuota edullisemmat). Myös Klaus K:sta sai hyvän tarjouksen.
 11. Me pyysimme tarjouksia hotelleista ja laitoimme hääinfoon alennuskoodeja. Moni kaukaa tuleva onkin yöpymässä hotellissa. Myös meidän kotiin majoittuu yksi porukka.
 12. Pistimme hääinfoon tilinumeron ja muotoilimme nätisti toiveen häämatka-avustuksesta, mikäli hääparia haluaa muistaa lahjan muodossa.
 13. Olimme toivoneet pääsevämme lähemmäksi 10 000€, mutta todelliseksi summaksi tulee n. 12 000€. Näin ei tarvitse säästää varsinaisesti mistään, vaan saamme mukavat ja meidänlaiset juhlat 70 hengelle.
 14. 1. Ruoka ja juoma. Olemme molemmat hyvän ruoan ystäviä ja halusimme tehdä häissä meidän maun mukaisia valintoja ja panostaa erityisesti juhlan tähän osaan. 2. Juhlapaikka. Valoisa ja merellinen tila aivan keskustan kupeessa. 3. Ammattilaisten palkkaaminen. Valokuvaus, tarjoilu, kokki, floristi, meikki ja kampaus.
 15. Alunperin piti säästää enemmässäkin, mutta sitten päädyimme kuitenkin myös esim. bändiin. Vieraslahjoja ei tule ja sormus sekä asut ostettiin melko kovilla tarjoushinnoilla. Hääautoksi käy isän auto. Koristeluissa pelkästään kukkia. Juomat haettiin Virosta ja laivalta.