Magneetti

Aktiivijäsen
 • Viestit

  54
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Magneetti

 • Taso
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Aluksi ajattelin, että menisimme enemmän hyssyttelylinjalla, mutta sitten tilavarauksen jälkeen on kuitenkin tullut puhuttua aiheesta enemmän. Tosin vain sellaisten kanssa, jotka varmasti kutsun saavat. Sulhanen pyysi bestmanitkin melkein välittömästi. Itse olen vasta miettimässä asiaa ja päätymässä ratkaisuihin.
 2. Olisin ihan mielelläni valinnut syksyn tai talven häidemme ajankohdaksi, mutta lopulta kesä valikoitui käytännön syistä. Lomakaudella on helpompi järjestellä juhlia, eikä erikseen tarvitse hommata vapaata. Päivä tulee olemaan perjantai, joten uskomme, että myös vieraat saavat sen järjestettyä helpommin vapaaksi heinäkuussa.
 3. Meillä 26.7! Samassa tilanteessa ollaan, paitsi pitopalvelu tulee paikan kautta.
 4. Olemme molemmat määräaikaisissa hommissa ja mies opiskeleekin vielä. Häitä juhlitaan kesällä 2019, jolloin olemme olleet 5 vuotta yhdessä. Häiden aikaan mies on juuri täyttänyt 29 ja minä olen vielä 28. Kihloissa olemme häihin mennessä olleet 4 vuotta. Asumme vielä toistaiseksi vuokralla ja ASP-tiliä kartutamme hitaasti, mutta varmasti. Määrätietoisemman häiden suunnittelun olemme vasta aloittaneet paikan varauksella ja kirkon valinnalla. Onneksi on vielä suht runsaasti aikaa miettiä pukua, koristeluita ja menyytä.
 5. Ainakin talouteen liittyvät seikat ovat meillä syynä. Me olimme kihlautuessamme molemmat opiskelijoita ja nyt työelämän alkutaipaleella, joten kyllä budjetin keräämisessä tovi vierähtää. Maku on myös saattanut hieman jalostua tässä muutaman vuoden aikana ja nyt osaa sitten luultavasti panostaa ja pihistää oikeissa asioissa. Kihlaus tapahtui meillä nopealla aikataululla, joten naimisiin ei ollut mikään kiire. Tämä pitkä kihlaus on oikeastaan ollut aika ihanaa aikaa, kun on tiennyt että se sopiva kumppani on siinä vieressä ja edessä on vielä unelmiemme hääjuhlakin. Avioliitto on meille käytännön juttu ja sen kanssa ei ole sen kummemmin ihmettelemistä, mutta kunnon juhliin haluamme panostaa. En tiedä kuinka paljon lopulta kuluu aikaa aktiiviseen järjestelyyn, mutta tässä on jo pari vuotta mietitty ja suunniteltu ja haettu yleislinjoja. Viimeinen vuosi menee sitten vähitellen konkreettisten asioiden parissa.
 6. Mielenkiintoinen idea! Osallistuisin myös mielelläni, jos lähipiirissäni tällaiset järjestettäisiin. Itse taidan kuitenkin haluta ihan virallisen avioliiton, mutta ei ole kyllä yhtään mitään tällaista rakkausjuhlaa vastaan. Jollain tapaa tuo taitaisi olla verrattavissa lapsen nimijuhlaan, vaikka nimen antaminen toki pakollista onkin.
 7. Kirkkohäät keskiviikkona kieltämättä kuulostavat hieman kummallisilta, varsinkaan jos molemmat eivät sitä aidosti halua. Tietysti joku rauhallinen ja pienimuotoinen tilaisuus ravintolaillallisineen voisi toimia ihan hyvinkin. Kuitenkin monta tuntia kestävät "perinteiset häämenot" keskellä viikkoa voivat koitua monelle esteeksi perus arkirumban takia. Tietysti jos teidän lähipiirinne on sellainen, että ilman muuta onnistuu saapua paikalle juhlimaan pidemmänkin kaavan mukaan arkipäivänä, niin mikä ettei. Masqueraden ehdotus sen sijaan vaikuttaisi näin ulkopuolisen silmin aivan loistavalta tilanteeseenne.
 8. Jotakuinkin kymmenissä. Aikuisena viisissä
 9. Tulipas hyvä mieli viestistäsi Chianna! Aika vahvasti samanlaisissa tunnelmissa elettiin oman sulhaseni kanssa pari vuotta sitten, eikä ole yhtään kaduttanut vaikka kihlauduttiin melko varhain 7kk seurustelun jälkeen. Jotkut vähän ihmettelivät nopeaa tahtia, mutta valtaenemmistö lähipiiristämme oli ilahtunut uutisesta. Meilläkin opiskelujen viimeisteleminen vielä edessä, joten tovi pitää edelleen häitä odotella. Vaikka jotkut varoittelevatkin ensihuumassa suurien päätöksien tekemisestä, eivät ne välttämättä ole hätiköityjä tahi varsinkaan vääriä ratkaisuja. Joskus isotkin asiat loksahtavat kohdalleen nopeasti
 10. Onneksi olkoon!
 11. Kuulostaa niin tutulta! Onneksi nyt on ihan toinen ääni kellossa, kun molemmat haluavat tätä tosissaan
 12. Taisimme vain puhelimella ilmoittaa kaikille Kavereille ja perheelle Facebookissa ja WhatsApp-ryhmissä, sukulaisille soiteltiin tai mainittiin asiasta heillä vieraillessa. Ei mielestäni mitään virallisia kutsuja postissa tarvitse lähetellä...ellei halua
 13. Enpä ollutkaan ajatellut asiaa näin, mutta nyt kieltämättä lukko tuntuu vähän hassulta ja jotenkin vanhanaikaiselta symbolilta. Olen kyllä hymyillen aina katsellut noita lukkoja, vaikken omaa olekaan laittanut. Ehkä varkaudenkin uhalla voisi jonkun nätin vanhan avaimen käydä ripustamassa siltaan, silläkin uhalla että se varastettaisiin. Vieköön sitten sellainen, joka rakkautta tarvitsee
 14. Jep, tunnustin kyllä heti on kyllä ihan tyytyväisen oloinen ollut ja välillä kysellytkin, että mitäs olen tänne kirjoitellut.