Sol

Naikkari
 • Content count

  24882
 • Joined

 • Last visited

About Sol

 • Rank
  VIP
 • Birthday 01/07/78

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki ❤️

Recent Profile Visitors

2269 profile views
 1. Olin viime syksynä kaasona ja pyysin polttareihin kutsutuilta, mutta sinne pääsemättömiltä kirjeen/viestin annettavaksi morsiamelle. Annoin näitä kirjeitä pitkin päivää/iltaa aina jonkun juoman yhteydessä ja morsian luki näitä hymy huulilla ja kyyneleet silmissä. Tällä tavalla kaikki tärkeät ihmiset pääsivät osallistumaan päivään, vaikka eivät fyysisesti mukana olleetkaan. Niin joo, ja viestin kirjoittaja sai myös valita minkä juoman yhteydessä viesti annetaan. Yksi halusi ehdottomasti, että ostan morsiamelle minttukaakaon, koska siihen liittyi yhteisiä muistoja. Kaksi kaveria laittoivat tililleni rahaa ja pyysivät ostamaan tietyn merkkisen kuoharipullon. Jne. Tämmöisistä ei suurta vaivaa enää muun polttariohjelman järkkäämisen lisäksi ole, ja kaikille tulee hyvä mieli .
 2. Olen itse kaasona ja morsiamen ainoita toiveita oli, että polttarit ei saa tulla osallistujille kalliiksi. Toisen kaason kanssa otimme toiveen huomioon ja suunnittelimme mielestämme mahtavan ohjelman edullisesti. Nyt sitten muulta polttariporukalta alkaa tulla viestejä, että laitetaan nyt enemmän rahaa tiskiin, niin saadaan sitä ja tätä ja tota, ja voidaan suhata taksilla paikasta toiseen. Ok, kyllä mäkin voin maksaa enemmän, mutta osallistujia on aika monta ja nyt joku ei välttämättä kehtaa sanoa ettei pysty suurempaan summaan. Ja morsian on tosi järkevä rahankäyttäjä itse, ja saattaa jopa nolostua jos tajuaa että summa on sittenkin aika korkea. Toivon, että muhun tai toiseen kaasoon oltaisiin sitten vaikka henkilökohtaisesti yhteydessä. Olisi tosi surullista, jos joku nyt jää pois tän takia tai vaihtoehtoisesti maksaa vaikkei olisi varaa.
 3. No ehdottomasti kerrot, että sinua on ihan turha syytellä. Meidän häät oli jo lähes neljä vuotta sitten, mutta kerronpa oman kokemukseni kommunikaatio-ongelmasta bm:n kanssa. Minulle ei siis ikinäkoskaan ilmoitettu miehen polttareiden ajankohtaa. Ehdin siinä kesän aikana jo monesti ihmetellä, että eivätkö bm:t (2kpl) aio ehdottaa jotain päivämääriä jne. No eivät. Olivat kyllä polttariajankohdan sopineet ja kaiken suunnitelleet, mutta ilman mitään aikomusta ilmoittaa minulle, jotta voin huolehtia että olemme kotosalla ilman muita suunnitelmia. Sain kuitenkin päivämäärän selville edellisenä iltana, kun bm oli käymässä ja varasti avaimeni. Lähdimme käymään lähibaarissa yksillä ja etsin avaimiani kissojen ja koirien kanssa. Viimein bm veti minut sivuun ja supatti ottaneensa avaimet, jotta pääsevät aamulla poikien kanssa sisälle yllättämään miehen . Siis voi vee mua otti päähän! Olisivat yllättäneet paitsi miehen, myös minut nukkumasta alasti sängyssä. Kivaa. Sanoin kuivasti, että olisivat voineet ihan pyytää niitä avaimia. Ja kertoa päivämäärän hyvissä ajoin. Onneksi meillä ei ollut sen kummempaa suuniteltuna sille päivälle. Ja onneksi ei tarvinnut esitellä alastonta vartaloa ulkopuolisille. Vituttaa vieläkin, kun muistelen tätä. Onneksi miehellä oli kiva päivä ja polttarit oli muilta osin hienosti suunniteltu.
 4. Mun kaveri sanoi, että "kaipa kaikkien tarvitsee se ensimmäinen avioliitto kokeilla". Juu-u, vaikka itse onkin eronnut, niin ei se tarkoita automaattisesti sitä, että kaikki eroaa. Ja mitä sitten, jos eroaisimmekin joskus? Tulisiko hän sitten paukuttelemaan henkseleitään, kun "tiesi" mitä on tulossa?