sanski_

Rouva
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

About sanski_

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1267 profile views
 1. From the album Myynnissä

 2. From the album Myynnissä

 3. Jos vielä tässä itsekseni keskustellessa päivitän edellistä sen verran, että päädyttiin kuitenkin ottamaan pelkät lennot Aurinkomatkoilta ja hotelli varattiin netistä. Säästettiin pitkä penni. Hotelli kuitenkin sama kuin olisi ollut matkapaketissa, eli Riu Tequilaan mennään. Matkakuume alkaa olla jo aikamoinen..
 4. Me lähdetään joulukuun 13. Meksikoon kahdeksi viikoksi ja ja silloin häistä on kulunut melkein kolme kuukautta. Haluttiin päästä viettämään kerrankin erilaista joulua.
 5. Mä nukuin ihme kyllä erittäin hyvin. Muutama edellinen yö oli hieman huonommilla unilla alla, joten se mahdollisesti vaikutti asiaan.. Ja siis ihan kotona, mieskin siirtyi jossain vaiheessa sohvalta viereeni sänkyyn nukkumaan.
 6. Ei kaduta pätkääkään. Uusi nimi tuntui heti luonnolliselta ja olin jopa naurettavan haltioissani kun ensimmäisiä kertoja vastasin puhelimeen uudella nimellä. Ja toisaalta, tyttönimeeni minulla ei ole koskaan ollut mitään todella erityistä tunnesidettä, se on hyvin yleinen sukunimi suomessa joten en senkään osalta koe asiaa hankalaksi.
 7. Me päätimme myös odottaa häiden yli. Nyt kun häät on juhlittu, niin todennäköisesti vauvakin saa lähiaikoina luvan tulla.
 8. Mekin päädyttiin Carmeniin ja Aurinkomatkojen kautta, lähdetään joulukuussa. Näyttäisi olevan sama lento, kuin tjäreborgin järjestämillä matkoilla, eli Finskillä mennään. Oli ihana käydä lukemassa kokemuksia täällä, ei millään malttaisi odottaa joulukuuhun asti lähtö!
 9. Eniten yllätti se, miten "helppoa" häiden järjestäminen loppupeleissä olikaan. Tietysti aikaa oli reilu vuosi, joten matkan varrella tuli koko ajan tehtyä jotain pientä eikä mitään kertynyt viimeisille päiville. Mutta kaikki askartelut ynnämuut menivät helposti, vaikka normaalisti inhoan näpertelyä kun kädenjälkeni ei itseäni meinaa millään miellyttää.
 10. Tämä ketju on selkeästi oikea paikka myös minulle. Meillä oli mitä mahtavin hääpäivä 19.9. ja kaikki meni täysin yli odotusten. Hääpari nautti ja osattiin rentoutua, kun bestmanit ja kaaso hoitivat hommansa 10+. Vieraat nauttivat ja kiittelivät, pitopalvelu hoiti homman loistavasti ja bändi tahditti menoa tanssilattialla loistavilla seteillä! Kuten moni muukin jo todennut tämän, että ainoa huono puoli päivässä oli se, että se loppui niin pian..
 11. Kyllä me kanssa varmaan ainakin harkitaan avioehtoa. Eipä meillä kummallakaan mitään suuria omaisuuksia ole, mutta esimerkiksi juuri vanhemmilta kun joskus perintöä perii, niin molemmat varmasti haluamme osiltamme varmistaa, että ne perinnöt jäävät omaan sukuun, ilman riitaisia ositteluja. Missään nimessä en tulkitse avioehtoa epäluottamuslauseeksi.
 12. Minä kihlautuessa 25, mies on 32.
 13. Kyllä tässä on huomannut, että vaikka ite on melko hissukseen asiasta, niin sana kulkee tehokkaasti. Ei sillä, että meillä edes olisi ollut tarkoitus olla hyshys, mutta muutamalle ihmiselle kun on kertonut niin puolitututkin ovat tulleet onnittelemaan jos on jossain tavattu. Ja kihlauksesta on aikaa hieman vajaa kuukausi, viidakkorumpu on siis hyvinkin nopea!