Nykä

Rouva
 • Content count

  4037
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nykä

 1. Aloin tuossa laskea, että olen ollut vieraana häissä kahdeksan yhdeksän kertaa (+lisäksi yksissä avioliiton kunniaksi järjestetyissä juhlissa, jossa pari oli ollut jo tovin naimisissa) Muistaakseni kolme kertaa on tullut kutsu, mutta ei olla pästy paikalle. Omat häät vielä tulossa (toivottavasti) joskus. Olisin tehnyt äänestyksen, mutta en osannut yhtään arvioida millaisia vastauksia tulee. (Hox, olen 25, joten se tekee häät noin 3 vuoden välein, voi kyllä olla ettei tuossa ole kaikkia, esim. lapsena olen ehkä ollut mutten muista. Tai sitten en muuten vaan muistanut kaikkia) Muistin vielä yhdet häät, lisäksi olen voinut olla tosi pienenä vielä yksissä, joten todellinen luku olisi 10 +epäviralliset bileet
 2. Tarvitseeko joskus purkautua? Tee se täällä, mutta hyvällä maulla
 3. Eli mikä teillä on kokemus asiasta? 1.Jos vaihtoehtona on suht. edullinen juhlapaikka (en tiedä tarkkaa hintaa, heitetään nyt vaikka 200-300euroa), pitpalvelun ruuat ja tarjoilu (ja ehkä jotakin itse tehtyä lisäksi), pitopalvelun puolesta EHKÄ astiat ja liinat, en tiedä tarkkaan mikä käytäntö, itse tehty booli sekä vieraiden tuomat omat juomat. 2.Vai juhlapikkana ravintola, jonka puolesta kaikki ruoka&tarjoilu, luonnollisesti astiat yms. sekä meidän tarjoama booli. Vierailla mahdollisuus ostaa omat juomat baarista (+takakonttibaarit ja piilopullot ) Itse molempiin varmasti huolehdittava kukat yms. koristeet. ravintolasta saa varmaan kuitenkin kynttilät. Tuleeko vaihtoehto 2. kuinkapaljon halvemmaksi??? (riippuu tietysti pitopalvelusta, mutta noin keskimäärin) Maksaako vaivan? Vai tuntuuko hinta vain paljon edullisemmalta koska summat maksetaan tipoittan (ruoka+paikka+viinat+omat tekeleet...) Niin, ja lisäkysymys, paljonko teillä on pitopalvelu veloittanut hlö:ltä??? Mitä sillä on saanut?
 4. Niin, mitä mieltä olette, onko typerää jos morsiamella on esim. marraskuussa (pienissä häissä) päällään lyhyt mekko. Haluaisin hirveästi pohjemittaisen koltun, mutta sopiiko se ajankohtaan!!! (eikä välttämättä valkoisena)
 5. Meillä muuten sama, paitsi veljen häät heinäkuussa ja reilu 5kk väliä. Alunperin meidän hääpäivillä piti olla viikko eroa, mutta onneksi sitten päädyttiin talvihäihin (ihan jo ennen kuin kuultiin heidän pv)
 6. Kaikki maksettiin heti pois.
 7. Ja aika pieni osa Hää vieraista on ollut polttareissa mukana. Saattaahan se pikkuisen harmittaa, mutta silloin polttarit ovat kuitenkin jo elettyä elämää ja hääpäivänä juhlitaan HÄITÄ!
 8. Leikkaan heti kun häät on juhlittu, latvassa 10-15 cm huonoa ja kuivaa. Tukkaa ei ole leikattu yli vuoteen, kunnolla yli kahteen. Häitä ennen lähtee ehkä 5cm, niiden jälkeen 10cm lisää!!! Revittyä, kerrostettua ja otsis! Ehkä raitoja (häissä pidän oman tumman värin) Varaan kylläajan jo samalla kun hääviikolla värjätään ja leikataan. En malta odottaa rouvatukkaa, olen niin kyllästynyt. Nyt pisimmät lirut (ne muutamat, latva on tosi epätasainen yltää istuessa yöhousujen vyötärölle.
 9. Voi ei, kuullostaa ihan minun mieheltä (vaikka ollaan vasta 1.kierroksella)... en tiedä miten huijasin sen näinkin isoihin juhliin No nyt saankin pelätä, että se kostoksi mököttää koko bileiden ajan
 10. Tässä vielä minun puku Millyltä, hinta 245 euroa, tulleja en joutunut maksamaan. Ostettuna himpun verran liian iso (p*rkeleen mies, tiesin että otti liian löysät mitat) mutta olen lihonut 3 kiloa, joten kun nyörityksen vetää aivan tiukalle, puku kyllä pysyy päällä
 11. Tällaista "juhlaohjesääntöä" minä hahmottelin. Siihen on otettu hieman vaikutteita täällä aijemmin esillä olleesta säännöstä, mutta en yhtään muista kenen. Eli jos joku nyt tunnistaa tutun kuulloisia sanoja/sanontoja niin kiitosksia vaan lainasta :-X
 12. Tuossa minun Millyltä tilaamani puku, hinta kaiken kaikkiaan (rahteineen) n.240 euroa. Eihän tuo todellakaan mikään huippuluomus ole, ja kyllä helmet irtoilevat (niin kuin ne muuten irtoilivat ihan morsiusliikkeen puvuissakin!!) mutta minulle tuo on ihan maximihinta yhden päivän puvusta ja mielestäni joka euron väärti. Eli kyllä tuolla kirjoittajalla on jutussa hyviä pointteja, mutta en silti kadu tilaamista. Tuossa yksi kuva, jonka perusteella voitte tehdä päätöksiä. Ps. itse kuva on tosi huono, pahoittelen.
 13. Minä mittasin muistaakseni sekä kaulakuopasta vyötärölle, vyötäröltä maahan, maasta (kengät jalassa) kaulakuoppaan ja ilmoitin vielä oman pituuteni (ja tarkistin mekon pituuden vähentämällä omasta pituudesta kaulakuopan ja päälaen välin ja lisäämällä kenkien korkeuden) Kahta viimeistä ei kysytty, niin lisäsin ne erikseen s-postiin. Melkoista laskemista oli, mutta kannatti, niin puvusta sai heti oikean mittaisen.
 14. Joo, pakko kyllä sanoa että eilen saamani puku ei ole ollenkaan samanlainen kuin kuvan perusteella tilasin! Kaunis se on ja onneksi olen koko ajan ajatellut ettei ladan hinnalla (kaikkineen 245euroa, puku on onneksi sopiva, joten ompelijaa ei tarvita. Siis jos en laihdu yhtään!!!!) saa mersua, joten olen tyytyväinen!
 15. En ole saanut kuvia, mutta enpä niitä ole kysellytkään. Viesteihin sain kyllä äkkiä vastaukset. Yhdessä vaiheessa meinasi tulla sekaannus, kun ensin halusin muutoksia pukuun, mutta muutinkin mieleni Eivätkä heti tajunneet mitä tarkoitin...ainut muutos mitä Millyn valmiiseen kuvaan tein, oli nyöritys selkään. Mmutta vielä en tiedä, mitä sieltä tulee.
 16. Linkki päikkyyni, sieltä löytyy kuva tulevasta yhdistelmästä.
 17. Meillä sama! Lisäksi; jos kuolemme lapsettomina, toivoo kumpikikin oman vanhempien perintönsä jäävän sisaruksille ja niiden lapsille! Mutta yhdessä/itse hankittu omaisuus menköön tasan erossa, kun tätä konkurssia on kerran yhdessä rahoitettu. Ja tietysti kuoleman jälkeen haluamme periä toisemme.
 18. Kotiin tuo varmaan jää, onneksi kirkolle alle kilsa ja juhlapaikkaankin max 5km kotoa, niin joku voi kesken illan (vihkiminen klo 15, niin pärjää siitä monta tuntia eteenpäin) käydä lenkittämässä. Voi myös tulla juhlapaikalle joskus myöhään (klo 22 jälkeen ehkä)
 19. Olen ajatellut että Wagnersin Bridal chorus sisälle tullessa ja Ruusunen poistuttaessa. Valssiksi ehkä Maijan ja Jannen häävalssi, jos en ehdi kuunnella sitä puhki ennen häitä...
 20. No nyt lähti Millylle mitatkin,eli voivat alkaa tehdä pukua. Nyt ei sitten kuin odotellaan...
 21. Tilasin nyt puvun Millyltä, tämän Päädyin tähän, kun malli löytyi suoraan heidän sivuiltaan ja oli tuollaisenaan täydellinen. Ainut muutos minkä pyysin, oli että saisin kiinnityksen nappien sijaan nyöreillä (kun mitat varmaan vielä muuttuu eikä välttämättä vieläkään olleet oikeat)