Kampela

Rouva
 • Content count

  6522
 • Joined

 • Last visited

About Kampela

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1781 profile views
 1. Hei tulkaa meille leikkitreffeille! Asutaan Helsingissä,  lapset 2,5v ja 8kk. 

 2. Me sovittiin hääpäivä melko pian kihlauksen jälkeen, ja nyt häitä vietetäänkin reilu vuosi kihlautumisesta. Kuitenkin kihlautumisen jälkeen häiden perään uteleville vastattiin, ettei häiden ajankohdasta vielä yhtään tiedetä. Ihan vaan siksi, että haluttiin pitää hääpäivä omana tietonamme ensi alkuun, emmekä halunneet kaikkea sitä hössötystä kavereilta ja sukulaisilta. Ei se siis välttämättä niin ole, että jos kihlapari ei heti kihlauksen jälkeen kerro hääpäiväänsä, niin kyseessä olisi jotenkin "teinikihlat" Kaikki ei vaan halua levitellä asioitaan joka suuntaan ennen aikojaan.
 3. Tuo järjestys kuulostaa oikein hyvältä! Meillä sukulaiset istuvat varmaan aika lailla omissa leireissään, kaverit omissaan. Vähän vielä pitää miettiä miten tehdään esimerkiksi nuorten serkkujen kanssa, heille voi olla tylsää istua jossain setä-täti -pöydässä. Vanhemmat meillä tulevat istumaan minun ja mieheni kanssa, koska emme halua kaksistaan istua. Istumme sitten yhdessä pöydässä vanhempien ja kaason ja bestmanin kanssa. Näin ainakin alustavasti.
 4. Jos joku harkitsee pöytäliinojen tai kaitaliinojen ostamista Tallinnasta, niin tästä linkistä löytyy mukavasti kangaskauppoja: http://www.tourism.tallinn.ee/fin/fpage/liikkeella/ostokset/kangas_ja_lanka Kävin itse tuolla Foorumi Keskuksen Kangas ja Nööp -kaupassa, mutta se oli melko pieni, ja hinnatkin aika korkeita. Sen jälkeen kiertelin Pärnu mnt:llä sijaitsevia kauppoja, Saana oli ehkä enemmän vaateompeluun tarkoitettu, mutta Abakhan Fabrics -kaupassa oli todella iso valikoima kaikenlaisia kankaita. Sieltä löysin itselleni kaitaliinakankaat. Hinnat olivat n. 5-8 e/metri, toki oli kalliimpiakin joukossa. Jäin kaipailemaan semmoista superhalpaa pöytäliinanompelukangasta, semmoista ei oikein ollut. Ikean lakanoilla mennään siis varmaan meilläkin, jos ei jostain löydy halpoja vuokraliinoja.
 5. Toimisi, jos vaan muistaisin joskus ottaa ketjun mukaan! Lahosta päästä kärsii koko nainen
 6. Minä en myöskään voi sormusta töissä pitää. Pidän siitä, että kun työvuoron päätteeksi laitan sormuksen sormeen, niin se työ jää konkreettisesti taakse, ja tulee ajateltua puolisoa. Siksi sormuksesta on tullut minulle aika tärkeä. Jos sormuksia ei olisi hankittu, niin se sama vapaa-ajan alkamisen tunne liittyisi sitten varmaan johonkin muuhun asiaan. Toki välillä huolettaa, että jos joku varastaakin sormuksen työvuoron aikana, tai jos sitä pitää taskussa niin tippuuko se jonnekin. Meillä kun ei ole mitään kunnollisia kaappeja, johon arvoesineet voisi työn ajaksi jättää.
 7. Minä lyhennytin pukuni Miilassa. Mekkoa piti siis lyhentää, siirtää vähän koristeita ja ommella uusi nostonappi laahukselle. Palvelu oli mainiota, ja lopputulos erinomainen! Hintaa koko lystille tuli alle 50e.
 8. Niin, tuo käteisellä maksaminen on kyllä minustakin omituista. Mutta ei kai se ruoan laadusta kerro mitään, miten veroja maksetaan tai ollaan maksamatta? Minä ainakin maksan veroni tunnollisesti, mutten siltikään osaa kokata mitään salonkikelpoista pöperöä
 9. Työpaikalla minulle suositeltiin Huplia, työkaveri oli sitä käyttänyt juhlissa ja ruoat olivat kuulemma olleet erinomaisia. Harkitsin sitä sitten itsekin, mutta luin täältä huonoja palautteita, joten päädyin sitten toiseen pitopalveluun. Ymmärsin, että työkaverin kokemukset olisivat olleet vuoden, parin sisältä, mutta en muista oliko asiasta puhetta vai jäinkö vain siihen käsitykseen. En ole enää samassa työpaikassa, joten en voi asiaa varmistaa. Toivottavasti Boogiehop saat maittavat tarjoilut!
 10. En ole kyllä edes ajatellut häitä ennen tätä vuotta. Lapsena prinsessa- ja kotileikit ei kiinnostanut, joten ehkä senkään takia sitä hääasiaa ei ole tullut pyöriteltyä mielessä. Tulevaisuudensuunnitelmia miettiessäkin lähinnä suunnittelin, missä olisi kiva asua ja tehdä töitä, ja mitä harrastaa sitten kun rahaa on. Harvemmin tuli ajateltua, että onko siinä nyt sitten aviomiestä rinnalla vai ei Nyt kun asia tuli ajankohtaiseksi, niin mietin kyllä aluksi pikaista maistraattivisiittiä, mutta päädyttiin kuitenkin juhlan järjestämiseen. Meillä on niin paljon ystäviä, joille haluamme tarjota mukavan illan, ja häät ovat siihen hyvä tekosyy. Lisäksi on hauskaa nähdä sukulaisia, osa asuu kaukana joten tavataan vain harvoin. Pääpaino suunnittelussa onkin ollut ruoka- ja juomapuolen pohdiskelussa, ja häämatkasta haaveilussa. En osaa niitä prinsessajuttuja vieläkään oikein miettiä, hääpäivän aamuna varmaan menen lähikampaajalle ja sanon että tee jotain näille
 11. No jos sulla on 4 kaasoa niin haittaako se, jos yksi tekee vähemmän? Voihan hän olla kaaso, vaikka tekisikin vähemmän hommia - turha varmaan ehdoin tahdoin alkaa suututtaman erottamalla.
 12. Meillä hääpäivä on varmaankin se maistraattipäivä. Mukavampi päivämääräkin muistettavaksi, ja silloinhan sitä naimisiin mennään.
 13. Me mentiin kihloihin keväällä, ja häät on ensi vuoden keväällä, eli vuoden päästä kihlauksesta. Melkein heti kihlojen jälkeen aloitettiinkin jo suunnittelu. Tuo häät2013-ketju on kyllä vähän semmoinen stressitason nostaja, on tullut itsekin huomattua
 14. Varmaan aika paljon riippuu siitä, millaisia ihmisiä on häihin tulossa. Jos kavereissa on paljon "aikuisia" pienten lasten vanhempia, työssäkäyviä yms, niin harva varmaan jaksaa aamukolmeen jorata. Opiskelijoilla bileet taas tuntuu siihen aikaan vasta pääsevän kunnolla vauhtiin
 15. Meillä juhlatilasta pitää poistua puolenyön jälkeen. Arvelisin, että osa vieraista jaksaisi juhlia pidempäänkin, mutta itse en kyllä millään - pitää jättää sille hääyöllekin aikaa En sitten tiedä, suunnittelisiko jotain jatkoja niille, jotka juhlia haluavat, tuntuisi kyllä vähän hölmöltä jos en kuitenkaan itse ole osallistumassa.