Yny

Rouva
 • Content count

  38601
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yny

 1. VIHDOIN SAATANA.
 2. Luen tässä just kesäkuun horoskooppia. Usealla naikkarinimellä vuosien varrella tunnettu Täyttymätön Rakkaus/El Classico/Sydänmies/Martti siis kosii näemmä 27.6., sanoo tämä. "If you are in a serious relationship, you will see things come to fullness at the full moon, June 27", "This will be a big relationship moment". Katotaanpa vaan. I'll be back.
 3. Joo tuo spoilerin lainauksen toimimattomuus on kyllä harmillinen viba. Mulla on nyt semmosta et kun klikkaan johonkin kategoriaan, vaikka Kellarin etusivulle, niin sivu onkin oletuksensa alareunassa eikä ylhäällä. Mutta ei siis aina. Lisäks kun olen estänyt, öhöm, joidenkin viestit kokonaan niin ne näkyykin joskus, ja vähän miten sattuu toimii tuo esto siis. ios ja safari.
 4. Kerta täällä nyt näitä lisäillään, niin lisäätkö pampam mullekin sitten. Ainaki pääsen sinne vip-ryhmään, jos sillä on jotain merkitystä johonkin toiminnallisuuksiin vastaisuudessa... Mulla oli jotain vähän alle 28 000 viestiä. ~27 500?
 5. ^paina siitä tähdestä tai pallosta ketjun nimen edessä, siitä pääset siihen mihin viimeksi jäit.
 6. Kas, jee, nyt sain sen tohon news-ikonin alle, tänks!
 7. Juu mutta kysymys olikin siitä, että ennen siitä tuli notsku. Sitähän sä kysyit tossa aikasemmin että miten se toimi. Eikä tääll huviksemme mitään seurailla tämä on totisinta totta kaik En kyllä oikein edelleenkään näytä tajuavan, miten sen saa nykyisellään etusivulta suoraan. saako sen helpommin näkyviin kuin valitsemalla: Menu > Activity > My Activity Streams > Content I follow... Tosta sanomalehti-ikonista? Siinä näkyy sitten taas ihan kaikki, vaikka kuinka koittaa editoida streamia. Mut ehkä se on vielä vaan buginen kun ei päivity. Laitoin myös Create new stream, mut ei se uusikaan streami näy missään, eikä talletu.
 8. Ennen tuli "Sinulla on 1 uusi ilmoitus", se punainen huomionumero notifikaatiokuvakkeen päälle, siitä näki suoraan että "Admin on vastannut ketjuun Vikoja ja toimimattomuuksia". Ja toisella klikillä pääsi suoraan siihen ketjun uusimpaan viestiin. Eli pääsi etusivulta. Nyt pitää desktopissa mennä etusivulta toiselle välilehdelle ja lajitella "Content I follow" ja siitä jaktaa....ja kännykälläkihän polku on pidempi, neljän klikin päässä? Plus se että se pitää käydä itse tarkistamassa, että onko uutta juttua tullut Pertti, Admin vastas aikasemmin jossain ketjussa tosta, että pohja laitetaan suomeksi, nyt on vielä tää välivaihe.
 9. ^Joo-o, nyt minäkin kässäsin - näyttäisi toimivan juuri noin, mutta se ilmoitus mikä ennen tuli, oli kyllä paljon kätsympi. Tuntuu vähän takapakilta tämä jutska.
 10. Eikö ketjuja seuraamalla voi saada notifikaatiota tänne naikkarilaan, vaan sähköpostilla? Vai mitä mä en tajuu. Seuraan esim tätä ketjua nyt ja ei oo tullu mitään ilmotuksia. Ja tuolla seuraa ketjua -kohdassakin puhutaan vaan emaileista... muoks. näyttäiskin toimivan nyt. En tiedä muutinko asetuksia jostain vai en. Jokatapauksessa jee. Edit 2. ei kun sehän johtui siitä että Tiuhta lainasi mun viestiä tuolla alempana. Ei korjautunut siis
 11. Meijän mummu vetäs hyvät onnittelut: Mikseimullekoskaankerrotamitään *jupinaa* NO TEET KYLLÄ SITTEN AVIOEHON! Repesin vaan täysillä, että kuule on sillä miähellä omiaki mettiä :D Mummu alko nauraa kihertää ja kyselee lisää, mielissään 1,5 v oltu kuiteki kihloissa, mummu sai tietää vasta nyt joulun alla...tuohtumus kai sallittakoon... Oikeastikin minusta vanhat ihmiset on ihan oikeutettuja sanomaan aiiivan mitä lystää, ei pahastuttanut mun mieltä ainakaan. (varsinkaan kun jouludinnereitten jälkeen mumetsu oli kommentoinu: "oli se kyllä fiksu ja hyväkäytöksinen...ja Komia ku Perkele!") Näin meillä
 12. Miksei voisi ajatella, että hääkuva on kuva nimenomaan sulhasesta ja morsiammesta. Aviovaimo ja -mies te olette sitten loppuelämänne Se hetkihän siinä on ainutlaatuinen! Kaikki arkipäiväisimmätkin sohvallaröhnötyskuvatkin ovat sitten siitä lähtien rouva ja avoimies -kuvia jolloin "ollaan oikeasti naimisissa"...
 13. Törmäsin täällä eka kertaa moiseen tuossa "sulhasella kaksi sormusta" -ketjussa. Tänne sais laittaa lisäinfoa tai jos on kokemuksia ko. timanteista! Jotain kuvia ja juttua löysin äkkiseltään sivulta http://www.mysolitai...amp;intMyPage=1 What are Black Diamonds, as seen in most jewelry? Black diamonds are typically enhanced. Black diamonds are genuine diamonds treated with radiation to make their color appear black. Under normal lighting conditions the color enhanced "black" diamond looks black. However, it is actually very dark green. To observe the very dark green color, a fiber-optic light source can be placed near a thin edge of the diamond (such as the girdle or culet). This allows the light to illuminate some of the interior of the stone. The very dark green color that becomes visible is commonly seen in enhanced black diamonds. The very dark green color that is seen is never seen in natural diamonds. It is a result of radiation treatment. Are there natural black diamonds that are not treated? Yes, a natural black diamond has color that is the result of numerous inclusions. Most of these inclusions are graphite. Due to the high amount of these dark inclusions, natural black diamonds are generally opaque. Also, because of these high inclusions, the diamonds very easily fracture and are difficult to cut. Making them difficut to polish and finish. There are some large, natural black diamonds that are relatively famous: the Black Star of Africa at 202.00 cts. and the Black Orfloff, at 67.50 cts. Should I ask for a "natural" black diamond in my jewelry? Many people want natural gems and diamonds. An enhanced black diamond is a natural diamond that is treated to obtain uniform color. It is typically much better quality than a "natural" black diamond due to the nature of its inclusions. Enhanced black diamonds are stunning when set with contrasting white diamonds. To receive a black diamond is to receive a genuine diamond. The classy appearance of the black diamond has led to its growing popularity. It is an elegant gem with a rich look!
 14. Niin just. Ajattelein vaan tommosta helppoa ratkasua ehdottaa jos ei vaikka ole perehtynyt näihin jutskiin Mua itseasiassa ei hirmuisesti ees haittais jos tää sormus alkaiski hieman kellertää, se on musta ihan kaunis hehku mitä olen joissakin sormuksissa nähnyt.
 15. He lue juttua rodinoinnista, jos sormus jo kellertää! (Tosin en tästä ymmärtänyt sanaa "takaata"? ;D)Se että jotkut valkokultaiset alkavat kellertämään enemmän kuin toiset on siitä seoksesta kiinni!
 16. Minä tässä vaan ihmettelen et miksi se pitää sitten ostaa semmonen vannepuku jos tuntuu ettei semmoisessa viihdy? Eihän sen puvun tarvi olla niin perinteinen korsetti&vanne-yhdistelmä... Anteeksi tämä kritiikki mutta ihan järettömältä myös kuulostaa se että "säästetään" kallista ja hienoa pukua sotkeentumiselta ym, koska eihän sitä ole tarkoitus enää kuuna päivänä pistää päälle! Käyttää sitten pesulassa jos puku on tarkoitus myydä... Tietysti, kukin taplaa tyylillään mut... tämmöstä vaan pohdin... Anteeksipyyntöni myös jo nyt jos ja kun joku tästä näkökulmasta tuohtuu.
 17. Minäki tässä hoksasin miettiä yös yö tämmöstä. Ajattelin että kirkosta löytynee joku tila tälle? Mut onko se sitte semmosta hässäystä... "apua nyt ratkes tuosta mitä nyt"... Eipäs käynyt tuo kampaus/meikki mielessä eli siellähän se kätevästi kyllä... mutta kääk - entä jos on tarkotus pitää pukua sulholle yllärinä niin pitääkö tässä alkaa järkkäämään eri kyydit kirkolle? No pitää. Kaikenlaista tämmönen naimisiinmeno teettääki. ;D
 18. Tästä olikin jo puhetta tuossa hunnun käyttö-keskustelussa, mut ajattelin avata tähän ihan uuden. Eli, käyttääkö kukaan enää huntua niin, että sulhanen nostaa sen alttarilla pois kasvoilta? Minusta tämä (vanha tapa/amerikkalaisista leffoista opittua?) olisi ihana itse toteuttaa...
 19. No hei, mietin tätä, et käyttääkö kukaan enää huntua niin, että sulhanen nostaa sen alttarilla pois kasvoilta?
 20. Kiinnostais kans miten joillakin on titaanisormus kulunut, joillakin ei...? Ihan vaan uteliaisuuttani, koskapa meinattiin sieltä GL-korusta itsekin tilata alunperin...
 21. Tuikkiva! Ehdottomasti teet ne nenäliinat, kerrassaan ketjun paras idea, aivan ihanan romanttinen ja TYYLIKÄS jotenkin. Kerrassaan sopivan kuulonen juttu häihin, erityisesti teidän kartanoteemaan ja AINAHAN siellä vetistellään tai tulee kuuma humpatessa! :> Harmi ettei meillä oo suvussa oikein innokkaita nyplääjiä o:) Mutta muut ideat... No okei, ketjun alku on jo vuodelta 2003 tai jotain mutta häääh, kuka teettää MITÄÄN missä on mahdollisesti morsiammen ja sulhasen nimet ja naama ja päivämäärä?? (paitsi pitsiliinat saa edelleenkin täyden hyväksyntäni! ;D) Tai yksi kpl viinilaseja? aterimia? No yks tuikkukippo menee just ja just kunhan ei oo kenenkään nimeä siinä... Siis miettikää nyt mitä ihmiset tahtovat kotiinsa...TEIDÄN häätavaroita? Tai kehtaa käyttää jonkinlaista sanamuotoa ideasta "Siemeniä. Mukaan askarrellaan kortti, jossa kehotamme vieraita kylvämään siemenet seuraavana keväänä maahan jolloin he saavat suunnilleen vuosi häiden jälkeen muistella meidän suurta päiväämme." -Anteeksi mut tuntuu että nämä on varmaan niitä kovin itsekkäitä morsiamia jotka suunnilleen unohtavat sulhasensakin häitä suunnitellessa... Joku myös kirjoitti, että tässä askartelupaskartelussa parasta onkin, se kun saa tehdä ja näpertää ja odotella häitään, vieraille ne lahjat ja väkerrykset ei varmasti niin kovin merkitse mitään. Ja näin varmaan onkin. En siis estä ketään askartelemasta, varmasti maukavakin niitä tehdä ja varmasti hienoja lopputuloksiakin saatu aikaan No. Nyt kun tässä on sitten haukuttu kaikki, (paitsi "Tuikkiva" niin pakko sanoa jotain positiivistakin: Mielestäni ainoita käyttökelposia olivat lottorivi ja burana ja vastat. For real.
 22. Siis ihan vaan pakko kysyä et miten se stripparin esityksen katsomien oikeasti voi olla noin suuri juttu? Eihän se eroa paljoakaan vaikkapa pornoleffan katsomisesta? SIIS että samanlaisia naisia niissäkin ja minä en ainakaan tod herppaa siitä että niitä katsotaan. Jos mun mies läähättäis jonku stripparin esityksen perään niin ihan sama, häh, haloo, eihän se tarkota et se mua ois vaihtamassa johonki Siinäkö kattelis vaan menemään! ...Uuh...se muuten varmaan tuliskin sitten ihanasti vähän villinä kotiin... Vai onko täällä sit naisia jotka myös kieltävät pornoleffatkin...
 23. Hah. Tämähä oli haaska ketju. En oo moisia kylttihommia vielä ajatellukkaan (...tässä sitä huomaa miten naikkarisivustot lietsovat tämmöseen bridezillamaisuuteen!! ;D) Musta joku tämmönen ois suloinen: Mepä mentii naimisiin! Sit tää teema kyllä passaa meihin: : Elinkautinen Avo-osastolta AVIO-OSASTOLLE