Persoona

Rouva
 • Content count

  3933
 • Joined

 • Last visited

About Persoona

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 05/27/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

2092 profile views
 1. Kuumaa vettä valumaan kylpyhuoneessa ja huntu sinne höyryttymään. Tällä keinoin sain itse hunnun ainakin ihan riittävän suoraksi.
 2. No niinpä näyttää! http://www.savonmaa.fi/index.php?option=co...et&Itemid=3 Ei tosin löytynyt Kiinteistömaailman sivuilta ainakaan. Jokohan se on myyty?
 3. Herätin hetkeksi henkiin meidän hääpäiväkertomuksen tuolla hääpäiväkertomusten puolella
 4. http://www.eeropykalainen.fi/ <- kuvat 14 ja 15 / 27 ei niin siirappisia.
 5. Vanhat Ruusuhovi-rouvat täällä pyörii Heilutus vaan sinulle Jommo! Meidät vihki tuo Jussi, ja oli oikein rento ja kiva. Tutustui meihin pitkälti muuan kaavakkeen avulla, jossa oli kysymyksiä tyyliin: mikä on tärkeää parisuhteessa? Vastasimme niihin pilke silmäkulmassa, ja tuloksena oli ihastuttava puhe kirkossa, joka sisälsi otteita mm. Nalle Puhista.
 6. Kesällä 2006 Ruusuhovihäitä viettänyt rouva tuli katselemaan mistä täällä jutellaan Me pääsimme koristelemaan "erkkerin" jo illalla, jolloin esittelin työryhmälleni kuinka se tehdään Seuraavana aamuna aamiainen tarjoiltiin vielä normipuolella, ja sen jälkeen pääsi koristelemaan. Minä istuin silloin jo kampaajalla, ja luotin, että kaverit saavat homman hoidettua -ja niinhän he saivat. Meidän koristelut oli melko simppelit ja nopsat laittaa.
 7. Ei me sitä sitten kyselty kun meille ei ollut niin väliä millainen kakku on, niin tietysti otettiin sellaista mitä helpoimmalla (=halvimmalla) sai ;D
 8. Meillä juotiin kahvit ylisillä ja illemmalla siellä tarjoiltiin iltapalaa (meillä pyttipannua, kinkkukiusausta ja kai jotain salaattia, itse en oikein muista ). Iltapala tarjoiltiin ehkä joskus kymmenen aikoihin, eikä siis saunalle sitten enää mitää ruokaa niin tarvitukaan. Vaikka saunalle ei periaatteessa saa itse syötäviä viedä, niin meillekin sanottiin, että sipsiä ja vastaavaa voi viedä. Saunalla ei siis ollut meillä muuta kun vähän sipsejä, ehkä jotain karkkia ja tietysti vähän juominkeja Mutta jos tuollaista tuhdihkoa iltapalaa tarjoillaan puolenyön tienoilla, niin tuskin kukaan sipsiä kummempaa ennen aamua kaipaakaan Kakusta meiltä kyseltiin tosi tarkkaan mitä haluataan. Menun hintaan kuuluviin kakkuihin sai erilaisia marjatäytteitä, suklaakakkua olisi saanut lisähinnasta. Me valitsimme vadelmakakun, jonka kermavaahto pursotettiin reunoille pylväinä, päälle tuli vadelmasurvosta ilman kiillettä ja se tarjoiltiin kaarevalta telineeltä. Meinasi alkaa vähän jo naurattaa, kun niin tarkkaan kyselivät millainen sen haluamme olevan ;D Kakkukorite tuli meiltä ja Ruusuhovin puolelta tuli sitten vielä ruusuja. Kas näin: Oli nätti ja maistuikin kuulemma hyvältä (en muista siitäkään mitään ) Kuvallista hääpäiväkertomusta Ruusuhovihäistä löytyy täältä. Se ei tosin ole tältä kesältä, mutta kuitenkin.
 9. Minä ostin sinellistä, ja laitoimme sitä pöydän keskelle vain 10cm "somistesuikaleet". Hääpaikassamme oli niin kapeat pöydätkin, etteipä siihen olisi ehkä edes kunnon kaitaliina mahtunutkaan (ainakaan niin, että olisi minun silmääni miellyttänyt ).
 10. En minäkään ehkä nimenomaan Panamaan lähtisi uudelleen (niin kuin en mihinkään ikinä niin kauan, kun on joku muukin paikka maailmassa vielä näkemättä ), mutta latinalainen Amerikka on kyllä syönyt pienen palan sydäntäni... Gamboan vedestä... Siellä vesijohtovesikin on periaatteessa juomakelpoista, ja me joimme sitä ilman mitään ongelmia (vähänkin pullossa/lasissa seisottuaan vesi tosin maistui pahalle, eikä "tuoreenakaan" ollut mitään herkkua). Minäkin vielä suosittelen tuota Gamboan yöajelua! Me ei meinattu mennä sille ollenkaan, mutta sitten lähdettiinkin ihan vikana iltana kuitenkin, ja sateen jälkeen näimme paljon eläimiä, se oli tosi kiva (eikä siis edes maksanut mitään). Me söimme Gamboassa yhtenä iltana buffeen, ja se oli kyllä sinä iltana oikein hyvä ja maukas (tosin 22 dollaria oli silti melko kova hinta muuhun hintatasoon nähden). A la carte:n ruoat eivät olleet kaksisia, eli Gamboan heikko lenkki todella oli ruoat. Minä en pettynyt ratakohteessa niinkään ruokiin, kun huoneiden tasoon. Olihan kysymyksessä kuitenki viiden tähden hotelli... Ihan siisti ja viihtyisä se huone oli, mutta ei jotenkin viiden tähden loistoa sentään. Nyt voi sitten Hippien varautua kaikkeen ;D Huonoon ruokaan ja huonoon huoneeseen (okei, huono on ehkä turhan voimakas sana ).
 11. Joo, meillä oli kyllä valmis järjestys, ja se kyllä aiheutti VALTAVASTI päänvaivaa. On kiva sekoitella ihmisiä, mutta sitten meidänkin häissämme sattui olemaan ihmisiä, jotka eivät voineet istua samoissa pöydissä, ja palapeli oli valmis. Lopulta saimme kuitenkin ihan hyvän järjestyksen aikaan. Ruusuhovissa sanoivat, että jos ei ole istumajärjestystä, niin sitten täytyy olla reiluhkosti ylimääräisiä paikoja, koska ihmiset eivät kuitenkaan täytä paikkoja tasaisesti (ja jos on paljon vieraita, niin tämähän ei onnistu). Itse melkein sanoisin, että vaivasta huolimatta se kannattaa tehdä... Kun ihmiset alkavat ihmettelemään mihin istuisi ja mallailemaan ketä tähän vielä mahtuisi jne, niin kaaos saattaa olla valmis. Ehkä Meillä päärakennuksessa ei syöty kuin pääruoka, ja kahveista etiäpäin oli kaikki ylisillä, joten ei ollut tuskaa siitäkään, kuinka hyvin istumajärjestys onnistui (kuka tahansa ketää puolitoistatuntia... ). Meillä oli tällainen järjestys: Mustat paikat ovat syöttötuoleja : Sanoivat, ettei ainakaan aikuisia ihmisiä kannata laittaa pöydän päihin, tulee vähän ahdasta. Pyöreitä pöytiä ei otettu, kun niiden koristeleminen on olevinaan niin vaikeaa (minun mielestäni).
 12. Meilläkin meni kuitusilkkiä pöydän keskellä kaistaleena (ei ehkä ihan kaitaliinana, mutta kuitenkin ).