Zepto

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Zepto

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

216 profile views
 1. Minun vanhemmat olivat iloisia uutisen kuullessaan, mutta ehkä pientä hämmentyneisyyttä oli ilmassa. Miehen vanhemmat olivat myös yllättyneitä mutta innostuivat kovasti uutisesta. Ehkä yllättyneisyys johtui siitä että julkistettiin kihlaus ja hääpäivä samalla kertaa, molempien perheissä kun sisarukset ovat kihlautuneet ilman mitään tietoa hääpäivästä, ja naimisiinmeno on seurannut vasta vuosien päästä tai ei ollenkaan. Kovasti tuntuvat nyt molempien vanhemmat olevan onnellisia meidän puolesta.
 2. Uudempia kokemuksia Kuopion valokuvaajista kellään?
 3. Meillä ehdottomasti kuvaus ennen vihkimistä. Olen itse ollut häissä joissa hääparia sai odotella (kuvauksen tai muun syyn takia) ja juhlatunnelma ehti kovasti latistua, ja tätä haluan välttää omissa häissäni. Vaikka täällä keskusteluissa on ollut hyviä vinkkejä siitä kuinka viihdyttää vieraita kuvauksen ajan niin itse pelataan varman päälle tässä asiassa.
 4. Pyysin kaasoksi yhtä parhaista ystävistäni. Toisen kaason pyytämistä vielä harkitsen, mutta siis enintään kaksi kaasoa tulee olemaan.
 5. Mennään naimisiin paikkakunnalla josta molemmat olemme kotoisin, vaikka asuinpaikkakunta nykyään onkin toinen. Valintaan vaikutti mm. kotipaikkakunnan kohtuullisempi hintataso tähän pääkaupunkiseutuun verrattuna. Ja eipähän sukulaisten tarvii matkustaa, itse ollaan jo niin totuttu reissaamaan tätä väliä.