Janne Miettinen

Ammattilainen
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

About Janne Miettinen

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 08/01/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jannemiettinen.fi
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Espoo
 • Interests
  Hääkuvaus, häävalokuvaus, dokumentaarinen kuvaus.

Recent Profile Visitors

2507 profile views
 1. Tarkennuksena vielä sanottakoon, että tarjous on voimassa maaliskuun loppuun asti.
 2. Vietetäänkö häitänne touko-kesäkuussa 2016? Jos vastaat kysymykseen kyllä, niin saat 300€ alennuksen dokumentaarisesta hääkuvauksesta, kun varaat sen nyt maaliskuun aikana! Esimerkiksi saat 8h dokumentaarisen hääkuvauksen (1990€) nyt 6h dokumentaarisen hääkuvauksen (1690€) hinnalla. Mene osoitteeseen www.jannemiettinen.fi, josta löydät tarkemmat tiedot hääkuvauspaketeista, ja mainitse tämä 300€ alennus varausta tehdessäsi.
 3. Jos hääpari ei halua nähdä toisiaan hääpäivänä, mutta hääpotretteja olisi tarkoitus kuvata ennen vihkimistä, niin suosittelen silloin hääpareille lämpimästi First Look -kuvauksia. Täältä voi lukea niistä lisää: http://www.jannemiettinen.fi/wedding-blog/blogi/first-look-kuvat/ Hääpari siis näkee kyseisessä hetkessä toisensa hääpäivänä ensi kertaa, ja se tallennetaan kuviin.
 4. Olen kuvannut hääpotretteja seuraavissa sisäpaikoissa: Oopperatalo, Kaapelitehdas, Kasvitieteellinen puutarha, Espoon kulttuurikeskus, Talvipuutarha, sekä luonnollisesti myös hääjuhlapaikoilla hääjuhlan lomassa, joista hyvänä esimerkkinä mainittakoon Tenalji von Fersen, jossa on holvikaaria yms. hienoa taustaa, vaikka sisätiloissa ollaankin. Myös kirkoissa voi kuvata hääpotretteja. Toivottavasti näistä oli apua kuvauspaikan etsinnässä. Omissa kuvauksissani pyrin kuitenkin aina ulkona ottamaan suurimman osan hääpotreteista, sillä ulkona kuvatut hääpotretit ovat mielestäni lähes aina hienompia kuin sisällä otetut.
 5. Julkaisin äskettäin uuden kännykkäsovelluksen kaikille hääpareille, joka toimii kaikissa Android puhelimissa (Samsung, HTC, LG, Sony, Huawei, Asus...). Sovellus on täysin ilmainen ja todella helppokäyttöinen. Sen avulla voi suunnitella sitä, että minkätyylisiä poseerauksia haluaisi omiin hääkuviinsa, tai sitä voi jopa pitää mukana kuvauksissa. Mukana on myös lyhyet kirjalliset selitykset (englanniksi) poseerauksille, joka helpottaa entisestään niiden toteuttamista. Sovellus on ilmainen ja siinä on 45 kuvaa. Voit ladata ohjelman täältä: http://play.google.c...42433.app221622 Tai vaihtoehtoisesti voit etsiä sen kännykälläsi Google Play sovelluskaupasta sovelluksen nimellä, joka on Wedding Portrait Poses.
 6. Julkaisin juuri uuden kännykkäsovelluksen kaikille morsiamille ja sulhasille, joka toimii kaikissa Android puhelimissa (Samsung, HTC, LG, Sony, Huawei, Asus...). Sovellus on täysin ilmainen ja todella helppokäyttöinen. Sen avulla voi suunnitella, että minkätyylisiä poseerauksia haluaisi omiin hääkuviinsa, tai sitä voi jopa pitää mukana kuvauksissa. Mukana on myös lyhyet kirjalliset selitykset (englanniksi) poseerauksille, joka helpottaa niiden tekemistä entisestään. Sovellus on täysin ilmainen, ja siinä on 45 kuvaa. Voit ladata ohjelman täältä: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromo.dev42433.app221622 Tai vaihtoehtoisesti voit etsiä sen kännykälläsi Google Play sovelluskaupasta sovelluksen nimellä, joka on Wedding Portrait Poses.