hannamaria88

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About hannamaria88

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Juha Martikainen kuvasi myös meidän häät kaksi viikkoa sitten, ja tänään vastaanotimme kuvat. Aivan älytön määrä erittäin hyviä kuvia! Voin suositella suurella lämmöllä häntä. Kiitos Juha!
 2. Joko kanssa sisaria jännittää? Täällä ainakin aivan paniikissa!!
 3. Minä myös! Paikka ja kirkko on varattuna olleet jo jonkun aikaa.
 4. Meillä häät 29.7. Hääpaikka ja kirkko varattu, vielä vähän mietintämyssyn alla tuo catering... En malta odottaa! Kaikki tämä on oikeasti tapahtumassa! En voi uskoa sitä.
 5. Kiitos paljon. Onnea myös paljon Harmaaruusu!! Juu, meilläkin vaati pientä juttelutuokiota ja varmuutta tulevaisuuden suunnitelmista. Nyt pääsen aloittamaan suunnittelun kunnolla! JEE!
 6. HAA! Täällä yksi tuleva morsian! <3 Nyt se sitten varmistui. Vuoden päästä naimisiin!
 7. Onnea paljon!!
 8. Oon yrittänyt.. Saan vaan paniikin miehelle aikaseksi. (mehän ollaan kihloissa. Oltiin oltu 5kk yhdessä, kun sovittiin asiasta) Ja niin. Pelkään vaan että jos kosintaa ei kohta puolin tuu, niin sitten ei kerkiä suunnitella häitä. (Jos siis 10v yhdessä ja häät olisi tavoite)
 9. Onko ideoita, miten pystyisin vaikuttamaan "nopeaan" päätöksen tekemiseen ilman sanoja?
 10. Niinpä! Mutta uskon, että taitaa miestä vähän pelottaa koko ajatus. Toivottavasti Gyda ei joudu odottelemaan yhtä kauan kuin minä.
 11. Huuuh.. Odotettu on hyyvin kauan.. yhdessä ollaan oltu 9 vuotta. Viikonloppuna sitten vihjaisin asiasta ja mies sanoi haluavansa kosia. Ettei sovita yhdessä vaan päivää yms. Sitähän minäkin haluan, mutta tuntuu kestävän aika kauan.. Ja olishan toi aika kiva, että 10v yhessä ja sitten naimisiin. Vai mitä mieltä ootte?