pampam

Ylläpitotiimi
 • Content count

  43487
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pampam

 1. Suurinta osaa Naimisiin.infon foorumin hääosastoista pystyy lukemaan rekisteröitymättä, mutta roskapostittajien vuoksi foorumille ei voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä. Rekisteröidyttyäsi (anonyymisti, ilmaiseksi) sinä saat pääset jäsenryhmään Jäsen, jolloin voit kirjoittaa suurimmalle osalle hääaiheisista osastoista ja saat käyttöösi kaikki ilmaiset ominaisuudet (oma profiili, yksityisviestit, kuvagalleriat, blogit yms.). Kun olet kirjoittanut yli 20 kpl hääaiheisia viestejä hääosastoille, sinusta tulee automaattisesti Aktiivijäsen. Tällöin sinulle aukeavat myös foorumilla olevat ei-hääaiheiset osastot ja voit myös jättää myynti-ilmoituksia hääkirpputorillemme. Pyynnöstä annettavia foorumititteleitä Aktiivijäsenille Foorumilla on käytössä myös useita pyynnöstä annettavia (pyydä niitä tässä ketjussa) titteleitä, joilla ei kuitenkaan suurimmalla osalla ole muuta käyttöä kuin se, että muut foorumilaiset näkevät oletko morsian, rouva, kaaso tai vaikka sulhanen. Tällaiset tittelit annetaan pyynnöstä Aktiivijäsenille, eli sinulla täytyy olla vähintään 20 hääaiheista viestiä kirjoitettuna. Morsian/Sulhanen, Rouva/Herra, Kaaso/Bestman/Avustaja - Mikäli haluat jonkun näistä titteleistä profiiliisi, pyydä sitä tässä ketjussa. Naikkari - Jos mikään yllä mainituista titteleistä ei oikein nappaa, niin tässäpä yksi aika neutraali vaihtoehto Ammattilainen - Titteli myönnetään, jos yrittäjällä on mainos pääsivuston hääpalvelut-osastolla. Tällä tittelillä pääsee kirjoittamaan oman alansa yritysosastoille. Pyydä tätä titteliä erillisessä ketjussa tässä ihan lähellä. Tittelinmuutospyynnöt ja kysymykset tähän ketjuun! Ylläpito lukee tätä ketjua säännöllisesti, mutta ei päivittäin. Älä siis hermostu, jos tittelisi ei vaihdu samantien. Jos edellytykset täyttyvät, se vaihdetaan kyllä ennemmin tai myöhemmin.
 2. Ei Adminia näy, niin kävin itse omin lupineni korjaamassa tuon. Eli nyt pitäis onnistua rekisteröitymisen taas.
 3. Hitaasti mutta varmasti ja hyvää kannattaa odottaa ja mitä näitä nyt on näitä sananlaskuja. Ennemmin taikka myöhemmin mä aina muistan/ehdin/jaksan/viitsin näitäkin titteleitä päivittää... Kärsivällisyyttä siis kaikille jonoon tuleville, tähän astisille on nyt kymppioikeudet annettu.
 4. En valitettavasti pysty... Foorumi ei anna tallentaa muutettuja tietojasi, koska nimimerkissä on alle kolme merkkiä. Huomaan, että olet ollut jäsenenä jo aika monta vuotta ja näitä päivityksiä kun tulee ja menee, jossain vaiheessa on lyhyemmätkin kelvanneet, mutta nykyään ei. Eli joudut joko vaihtamaan nimimerkkisi pidempään tai tyytymään ikuisesti tuohon titteliin mikä nyt on...
 5. Ehkä joku tilapäinen häiriö? Ainakin kun katson jäsenlistaa, niin siellä näkyy eilen ja tänään rekisteröityneitä käyttäjiä eli ainakin jotkut ovat onnistuneet rekisteröitymään. Kannattaa varmaan kokeilla uudelleen ja tarvittaessa vaikka tyhjentää selaimen välimuisti.
 6. Foorumipohjassa ei ole mitään sisäänrakennettua systeemiä tallentamiseen. Eli oman selaimen kautta, tarkempia ohjeita en voi antaa tietämättä mitä selainta käytät. Siellä jossain pitäisi löytyä tallennusnappula.
 7. Tämä osasto siis tarkoitettu lähinnä teknisille ongelmille ja kysymyksille foorumiin liittyen, hääaiheiseen aloitukseen saat paremmin vastauksia ylempää hääosastoilta.
 8. Lukitsen ketjun, laita hääosastolle, esim. monikulttuuriset avioliitot -osastolle.
 9. Kun klikkaat sitä "sanomalehteä" (Lukematon sisältö), niin näkyville tulee pitkä lista lukemattomia viestejä. Siinä niiden yläpuolella pitäisi olla erilaisia asetuksia, kuten Näytä, Sisällön tyyppi, Lukematon, Osallistunut jne. Niitä säätämällä voit määritellä mitä siinä näkyy. Seurattu-napin alta löytyy sinun kaipaamasi toiminto, eli siitä valitset Seuraamani aiheet. Ja monenlaisia muitakin rajauksia sieltä löytyy, kannattaa katsoa, mitkä on sinulle ne hyödyllisimmät. Muista tallentaa lopuksi, niin asetukset säilyy seuraavaankin kertaan. Kun olet kerran tehnyt tuollaisen suosikkilistan, tai vaikka useampiakin, jotka voi nimetä haluamallaan tavalla, niin löydät ne tulevaisuudessa sisältö-napin takaa tuolta ihan ylälaidasta. Sieltä löytyy kyllä ihan oletuksenakin tuo Seuraamani aiheet.
 10. Mulla toimii ihan normaalisti, toi kuva siis photobucketista liitetty. Mikähän siellä nyt sitten...
 11. Testaan...
 12. Täällä on tosiaan hyvin rajallinen tila lisätä kuvia suoraan omalta koneelta. Eli kannattaakin tehdä niin, että lataa ne kuvat jonnekin nettiin ja linkittää sieltä tänne. FB:n näkyvyysasetuksista en osaa tarkemmin sanoa, se ei ehkä ole paras mahdollinen tässä suhteessa. Kannattaa tutustua erilaisiin kuvapalveluihin netissä, googlettamalla kuvienjakopalvelu löytyy useita vaihtoehtoja, joihin tutustumalla löytynee se itselle mieluisin. En tohdi suositella mitään tiettyä, kun en ole noihin sen kummemmin perehtynyt.
 13. Mikä oli ensimmäinen saamanne posti uudella nimellä? Ja milloin?
 14. Kyllä sen pitäisi toimia, tai ainakaan kukaan ei ole mulle kertonut että ei toimisi... Itse en ole sitä lähiaikoina käyttänyt, nyt pikatestasin ja toimi ihan ok. Lukeehan sulla siinä hakukentän vieressä varmasti "kaikki" eli että hakee koko foorumilta eikä esim. vaan tältä sivulta?
 15. @TheWeddingCrew Pystyäkseen kirjoittamaan foorumille ammattilaisen täytyy olla ensin mainostajana meidän hääpalveluosastolla, lisätietoja http://www.naimisiin.info/mediatiedot.html En löytänyt sinua sieltä, joten en voi laittaa sinulle ammattilaisstatusta.
 16. Löydän sinulta 4 viestiä. Näistä yksi on hääkirppisosastolla, ja sinne kirjoitetut viestit eivät tosiaan kasvata viestimäärää. Ja se neljäs viesti on tämä tässä ketjussa oleva, ja tämäkään osasto ei kasvata viestimäärää. Kaksi laskettua viestiä ovat hääosastoilla. Kokeilepa siis kirjoittaa tuonne hääosastoille jotain, jo pitäisi lukeman vaihtua.
 17. Menin galleriaan oman profiiin kautta, sieltä välilehti albums, mutta en tiedä onko sillä merkitystä mitä kautta sinne menee. Mulla on siellä albumissani vain yksi kuva, ja siinä kuvan oikeassa yläkulmassa pieni neliö, jonka "ruksaamalla" ilmestyy näkyviin se valikko. Hirveän vähän oon tota galleriaa käyttänyt viime aikoina, joten en osaa sanoa voisko sillä olla vaikutusta millä laitteella käyttää. Mulla on ihan läppäri tässä nyt just käytössä, mutta samantapaisesti näytti kyllä toimivan kännykälläkin. Iphonessa ja muissa i-laitteissa on ollut jotain juttuja, että joku toiminto foorumilla on ollutkin erilailla, mutta niistä en osaa sanoa tarkemmin, kun en noita omista enkä käytä.
 18. Avaat galleriassa oman kansiosi. Kun viet kursorin kuvan päälle, kuvan oikeassa yläkulmassa on pieni ruutu. Ruksimalla sen (tai kaikki haluamasi kuvat) aukeaa valikko, jossa mm. roskakorin kuva. Roskista klikkaamalla saat valitsemasi kuvan/kuvat poistettua.
 19. En osaa sanoa, jos ei toimi normaalilla tavalla. Eli tossa viestinkirjoituskentän alapuolella lukee "valitse tiedosto laitteestasi", niin sitä klikkaamalla pitäisi kuvan linkittyä siihen ja kuvassa olevaa plus-merkkiä klikkaamalla kuva siirtyy suoraan viestiin. Tietysti vaan, jos sulla ei ole foorumin muistitila jo käytetty loppuun (edellisissä viesteissä neuvotaan kuvan poistaminen eli tilaa saa vapautumaan poistamalla tarpeettomia kuvia). Mutta jos ei tuolla tavalla iLaitteissa toimi, niin en valitettavasti osaa auttaa.. Ehkä joku joka käyttää ko. laitteita...?