Jump to content
Naimisiin.info

Arkadian_Ulla

Rouva
 • Posts

  2154
 • Joined

 • Last visited

About Arkadian_Ulla

 • Birthday 01/17/1979

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

2441 profile views

Arkadian_Ulla's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. Kävin stalkkaamassa sua ;) Laitappa rouva päikky pystyyn, sun juttujas oli niin hauska lukea!!

 2. Sävel ja sanat on tosiaan Juha Tapion käsialaa, Yölle tehty tuo biisi on.
 3. http://www.hubihubi.com/?bc=1&tab=1&gid=650
 4. Peesailen Siniä, olisin aika epäluuloinen, jos mut kutsuttaisiin illanistujaisiin virallisesti kutsulla. Itse yllätyshäät pitäneenä kutsuttiin kaikki mun synttäreille ja osa viettämään meidän tupareita, mutta ihan tekstiviestitse vaan.
 5. Kun en ole löytänyt kivaa albumia, muuten kyllä.... Kuvat meinasin tilata tässä ihan lähipäivinä, mutta sitten tarttis sen albumin. Ja häistä on aikaa pian 2 kk.
 6. Meidän tuloilla valitettavasti 50€ on jo tarpeeksi suuri summa hääparille lahjaksi. Ja musta olisi ihan mielenkiintoista tietää, että mistä tämä "vieraan on kustannettava omat ruokansa ja juomansa" periaate on oikein lähtöisin? Henkilökohtaisesti mulle olisi ollut aivan se ja sama, minkä arvoisia lahjoja olisimme saaneet, sattuneesta syystä emme saaneet lahjoja/rahaa kuin omilta vanhemmiltamme takautuvasti... Me emme järjestäneet häitä lahjojen takia, vaikka häämme olisivat olleet isommat, olisin ollut aivan tyytyväinen vaikka kymppiin!
 7. ^mun meikkaaja sanoi, ettei lainaa sairaille, tai jos on herpes tms. En tiedä sen enempää kosmetologeista tai heidän toimintatavoistaan, mutta tuskinpa he jokaiselle meikattavalle avaavat uuden huulipunan/kiillon? Mä en ole kovinkaan pöpökammoinen, joten mulle on aika sama, vaikka samaa punaa olisi käytetty edellisen huulilla myös. Tai puuteria toisen poskilla....
 8. olutta oli n. 40 tölkkiä, niitä jäi 24. Siidereitä oli 12 puolen litran tölkkiä, ja 20 0,33 tölkkiä (nämä olivat "ylimääräisiä" valmiiksi) puolikkaita tais mennä 10 ja pieniä pari. Punkkua oli kaks pulloa, toinen jäi avaamatta ja toisen jämät työnsin yhdelle vieraalle mukaan. Kuoharia oli varattu onnittelumaljoihin viisi pulloa, kaksi jäi avaamatta. Boolia varten oli 1,5 litraa kirkasta, 1 litra likööriä, näistä jäi 0,75 kirkasta ja 0,5 litraa likööriä. vieraita oli 15+me, näistä 3 raskaana.
 9. Ei mitään huomautettavaa vieraiden käytöksessä, jos pakko jotain on mainita, niin eräs raskaana oleva vieras toppuutteli myös miestään juomisen suhteen.
 10. Mun mielestä tortillat on hyvä idea, mä söisin mielelläni, varsinkin jos teidän häät on rennommat muutenkin, meillä lapsetkin osaavat syödä tortillansa sotkematta, joten miksei sitten aikuiset.... Jauhelihatäytteen lisäksi kanavaihtoehto, paprika-sipulipaistosta, ranskankermaa, jenkkisalaattia, tomaattia, sipulia raakana, kurkkua, tacokastiketta, cuacamolea, juustoraastetta... Määristä en pysty sanomaan kyllä mitään.
 11. Mä sain meikkaajalta huulipunan ja kiillon lainaksi, punaa lisäsin kerran ruokailun jälkeen, ja kiiltoa muistaakseni pari kertaa. Muuten ei meikkiä tarvinnut korjailla illan aikana.
 12. Hei! :) Mukavaa tiistaipäivää!

×
×
 • Create New...