Arkadian_Ulla

Rouva
 • Content count

  1878
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arkadian_Ulla

 1. Oli näköjään muutama päivä sitten napsahtanut kymppi mittariin
 2. From the album vaatteet

  mekkoja
 3. From the album vaatteet

  hameita
 4. From the album vaatteet

  housuja
 5. From the album vaatteet

  neuleita ym.
 6. From the album vaatteet

  pitkähihaisia paitoja
 7. From the album vaatteet

  t-paitoja
 8. From the album vaatteet

  t-paitoja ja toppeja
 9. From the album vaatteet

  legginssit ja trikoot
 10. From the album vaatteet

  sortsit ja caprit
 11. From the album vaatteet

  Pupupyjama
 12. Kävin stalkkaamassa sua ;) Laitappa rouva päikky pystyyn, sun juttujas oli niin hauska lukea!!

 13. Sävel ja sanat on tosiaan Juha Tapion käsialaa, Yölle tehty tuo biisi on.
 14. http://www.hubihubi.com/?bc=1&tab=1&gid=650
 15. Peesailen Siniä, olisin aika epäluuloinen, jos mut kutsuttaisiin illanistujaisiin virallisesti kutsulla. Itse yllätyshäät pitäneenä kutsuttiin kaikki mun synttäreille ja osa viettämään meidän tupareita, mutta ihan tekstiviestitse vaan.
 16. Mustikkamoussea!
 17. Kun en ole löytänyt kivaa albumia, muuten kyllä.... Kuvat meinasin tilata tässä ihan lähipäivinä, mutta sitten tarttis sen albumin. Ja häistä on aikaa pian 2 kk.
 18. Meidän tuloilla valitettavasti 50€ on jo tarpeeksi suuri summa hääparille lahjaksi. Ja musta olisi ihan mielenkiintoista tietää, että mistä tämä "vieraan on kustannettava omat ruokansa ja juomansa" periaate on oikein lähtöisin? Henkilökohtaisesti mulle olisi ollut aivan se ja sama, minkä arvoisia lahjoja olisimme saaneet, sattuneesta syystä emme saaneet lahjoja/rahaa kuin omilta vanhemmiltamme takautuvasti... Me emme järjestäneet häitä lahjojen takia, vaikka häämme olisivat olleet isommat, olisin ollut aivan tyytyväinen vaikka kymppiin!
 19. ^mun meikkaaja sanoi, ettei lainaa sairaille, tai jos on herpes tms. En tiedä sen enempää kosmetologeista tai heidän toimintatavoistaan, mutta tuskinpa he jokaiselle meikattavalle avaavat uuden huulipunan/kiillon? Mä en ole kovinkaan pöpökammoinen, joten mulle on aika sama, vaikka samaa punaa olisi käytetty edellisen huulilla myös. Tai puuteria toisen poskilla....
 20. olutta oli n. 40 tölkkiä, niitä jäi 24. Siidereitä oli 12 puolen litran tölkkiä, ja 20 0,33 tölkkiä (nämä olivat "ylimääräisiä" valmiiksi) puolikkaita tais mennä 10 ja pieniä pari. Punkkua oli kaks pulloa, toinen jäi avaamatta ja toisen jämät työnsin yhdelle vieraalle mukaan. Kuoharia oli varattu onnittelumaljoihin viisi pulloa, kaksi jäi avaamatta. Boolia varten oli 1,5 litraa kirkasta, 1 litra likööriä, näistä jäi 0,75 kirkasta ja 0,5 litraa likööriä. vieraita oli 15+me, näistä 3 raskaana.