minga

Rouva
 • Content count

  3871
 • Joined

 • Last visited

About minga

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1381 profile views
 1. Nostellaanpa tätä ketjua hieman Veljeni meni viime kesänä naimisiin Heinolassa uudessa navetasta remontoidussa juhlapaikassa Jukolassa. Paikallinen ravintola Kusmiku toimi cateringissa ja vuokramökkeihin pääsi osa vieraista yöpymään. Lisäkuvia ja tietoja löytyy facebookista hakusanalla Jukolan lomamökit.
 2. Kyllä siihen paperinkin saa hyvin kiinni, A3 kokoinen oli muistaakseni se "alusta" mihin pystyi kiinnittämään.
 3. Siellä on taiteilijanteline siinä ovensuussa kun tullaan sisään. Valmiina siinä on sellainen "taulu" johon voi nastoilla/sinitarralla/younameit kiinnittää oman kartongin. Selena neuvoi laittamaan istumajärjestyksen esille vieraat aakkosjärjestyksessä ja nimen perässä pöytänumero. Nimilistan viereen sitten pöytäkartta jos niin haluaa. Kuulema menee tuolla tavalla jouhevimmin sisääntulo ja näin mekin aiomme istumajärjestyksen esillepanon toteuttaa. Ainiin, ne lautasliinat on sellaista paksumpaa "parempaa" laatua. Me otettiin ne, olivat ihan kauniit ja simppelit.
 4. Urjalan makeistukusta saa tukkupakkauksia tilattua yksityinenkin Hinnat eivät ole mitenkään mittavasti halvempia, mutta saapa isoissa laatikoissa ja kaikki samasta paikasta kerralla.
 5. Napsuu, Meille on tulossa karkkibuffa ja haluaisin sen kyllä ehkä vasta iltaa varten, ettei lapset vedä sokeriövereitä ihan heti Toisaalta olisi kyllä kiva, että pöytä olisi valmiiksi koristeltu ja valmiina.. Hmm.. Photobooth tulee meilläkin samaan paikkaan kuin teillä. Pakko kyllä kehua, että Selenan kanssa sähköpostien vaihto on sujunut tosi nopeaan tahtiin ja saatiin lyhyellä varoitusajalla sovittua hääpalaverikin. Tosin tähän auttoi se, että meille sopi virka-aika, muuten olisi mennyt elokuulle..
 6. Mäkin kyllä laittaisin kauhan kulhoihin, eihän tuollainen metallinen karkkikauha edes montaa euroa kustanna. Mitens muut, laitatteko kaikkia irtareita sekaisin kulhoihin vai jotenkin "hedelmät-salmiakit/lakritsat-suklaat" jaottelulla?
 7. Onko kukaan nähnyt missään pitsileimasinta? Tarvitsisi olla aika kookas, ainakin 12cm halkaisijaltaan. Mitä isompi, sitä parempi
 8. ^Eihän popparit ainakaan ole rasvaisia? Niille siis tuskin ainakaan tarttisi erilaisia pusseja. Jos on ylimääräisiä pusseja niin en kyllä sipseillekään etsisi toisenlaisia. Jos menee rikki niin ottaa sitten vaan uuden.
 9. Kiitos vinkeistä. Tuon Paperellan mä bongasinkin kun selailin nettikauppoja. Nyt loppuenlopuksi tilasin sitten pussit ebayn kautta HongKongista.. Saa nähdä koska tulevat perille ja tulevatko ollenkaan. Nyt kun vielä löytäisi pitsisen leimasimen jolla mä leimaisin noi kaikki 200 paperipussia Voishan sitä tietty vähemmänkin hifistellä.
 10. marsipaanimakeinen, sukulaisen häissä tuo oli toteutettu laittamalla pöytäkartta toiselle sivulle numeroituina paikkoina ja numeroa vastaavat ihmiset toiselle sivulle selityksineen. Ainakin osan ajasta ihmiset kuitenkin omilla paikoillaan istuu. Kakun syömiseen asti ainakin.
 11. lumiketulla on tosi nätti kutsu. Meidänkin häissä on pitsiä luvassa, mutta itse etsin pitsileimasinta. Kutsut tilataan varmaan Now and Foreveriltä, mutta ajattelin kirjekuorien alakulmaan painaa pitskuviota. Sama kuvio toistuu sitten muissakin jutuissa juhlapaikalla. Kunhan sen leimasimen vaan jostain löytäisi
 12. Mä haluaisin meidän karkit ruskeisiin paperipusseihin, mutta ihan älyttömän vaikeaa löytää sopivankokoisia ja sellaisia mitä toimitettaisiin yksityisihmiselle. Koko saisi olla max. 15x20cm. Täytyy vielä jatkaa etsintää, mutta saa vinkkailla jos joku tietää mistä löytyy?
 13. Saa nähdä. Eiköhän me kotona edellinen yö nukuta ja siitä minä aamulla lähden valmistautumaan ja mies saa jäädä hoitamaan lasta.
 14. Häät on lauantaina, matkaan lähdetään seuraavan viikon aikana. Lentoja ei ole vielä varattuna, mutta tarkoitus on kuitenkin tämä
 15. Mekin ollaan menossa häämatkalle Italiaan, mutta vasta syyskuussa. Olemme käyneet Italiassa heinäkuussa ja kuten yllä todettiin, siellä on ihan tolkuttoman kuuma. Roomassa käydessämme taisi olla -+40 astetta, joten hyvin ilmastoiduissa kaupoissa viihdyimme ja kauan. 10kk ikäisen lapsen kanssa harkitisin hetken ennen kuin ainakaan kaupunkilomalle Italiaan lähtisin tuohon aikaan vuodesta. On tosiaan niin kuuma ja täynnä turisteja. Toscanan alue on ihanaa. Milanossa ja Roomassakin kävimme. Roomasta pidin enemmän kuin Milanosta. Nyt suuntaamme varmaan taas Toscanaan ja käymme Venetsiassa, Gardajärvellä ja ehkä jossain alppien lähistöllä.