Jump to content
Naimisiin.info

Vanda

Rouva
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vanda's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. ^ Kävin aiemmin tässä ketjussa Töölöntorin kukkaa suosittelemassa jo heti sen jälkeen, kun olin käynyt siellä alustavasti kyselemässä (kyseessä siis viime kevään häät). Huhtikuussa pidettiin myyjän (Riitta) kanssa yksityiskohtaisempi suunnittelupalaveri, jossa löytyi heti yhteinen sävel. Näytin muutaman kuvan tekeillä olleesta puvustani ja kerroin toiveitani. Riitta tuntui heti hoksaavan, minkä tyylistä kimppua haen, ja näytti kuvia aiemmista vastaavista. Hääpäivän aamuna (toukokuussa) sulhanen & bestman kävivät hakemassa kimppuni, lähiseurueen vieheet sekä pienten morsiustyttöjen kimput (miniversiot omastani). Sain kukat juuri ennen vihkimistä, ja kimppu oli aivan täydellinen, kuten kaikki muutkin kukkalaitteet. Myös vieraat kehuivat kimppua ja sen sopivuutta muuhun asukokonaisuuteen. Olen käyttänyt Töölöntorin kukkaa myös "arkisemmissa" kukkahankinnoissa ja suosittelen paikkaa lämpimästi!
 2. Mulla oli myös lyhyt puku, teetetty 50-luvun vintagehenkinen. Sulhanen tiesi ennalta suurinpiirtein puvun idean, mutta näki lopputuloksen vasta alttarilla (kirkossa vihittiin siis). Moni vieraskin tiesi ennalta pukuni tarinan ja odotti uteliaana sen näkemistä. Sain valtavasti kehuja pitkin päivää ja moni erikseen mainitsi, että oli mukavaa vaihtelua nähdä jotakin vähän erilaista. Lyhyyden lisäksi puvussa "erityisempää" oli pienet hihat. Myös juhlapaikan isäntä kehui, ettei ollut vuosiin nähnyt niin nappiin osunutta tyylivalintaa. Ihan kuten Lauraliini- yllä kirjoitti, tärkeintä on löytää omantyylinen vaihtoehtonsa
 3. Toukohäiden itsestäänselvä valinta molemmilta oli Suvivirsi (joka kuulemma vielä entisestään lisäsi äitien itkualttiutta )
 4. Un banc, un arbre, une rue (Penkki, puu ja puistotie). On ollut mulle jo pitkään todella rakas, sulhanenkin tykästyi, ja jestas, miten upealta kuulosti uruilla Veikkasin, että ko. valinta olisi täysin uniikki, mutta kanttori kertoi sitä jo jossain häissä soittaneensa (harvinaisuus ei siis ollut kriteerinä, mutta yllätyin, että tätä oli käytetty ennenkin).
 5. Tarkoitus oli nähdä vasta alttarilla, mutta sulhanen mokoma sattui vilkaisemaan sakastin ikkunasta ulos juuri kun kävelin siitä ohi Eipä tuo kyllä vienyt hohtoa siitä hetkestä, kun varsinaisesti alttarilla (tai siinä matkalla, kun tuli minua ja isääni vastaan) kohdattiin.
 6. ^ Mä kävin! Siellä tehtiin siis kampaus & meikki mulle ja kaasolle. Menin tuonne vähän mutkan kautta, kun eka kampaajani perui, ja kaveri vinkkasi tästä. Olin aivan mielettömän tyytyväinen, ja niin oli kaasokin. Mulla oli tietty visio kampauksen tyylistä, kun pukukin oli lyhyempi, 50-luvun vintagehenkinen. Jenni HH:lla löi jo koekampauksessa mut aivan ällikällä - se oli juuri mitä ajattelin, ja vielä paljon parempi. Meikkaaja oli Riina Laine, joka tuli HH:n ulkopuolelta, mutta kampaamo siis järkkäsi hänet sinne. Myös meikki meni aivan nappiin. Mun kampaus koekampauksineen ja meikki sekä kaason kampaus ja meikki oli kaikki yht. 360 euroa, minkä maksoin mielelläni - upeampaa jälkeä en olisi saanut missään Suosittelen siis lämpimästi! Kampaamon koko fiilis oli tosi mukava, ja voi olla, että tuosta tulee luottokampaamoni ihan normaalikäynneillekin.
 7. Oma kampaus (sis. koekampaus) ja meikki sekä kaason kampaus (ei koekampausta) ja meikki - kaikki yht. 360 euroa, Helsinki Hairdressers. Ei jäänyt mieleen, mikä oli minkäkin työn osuus (mun osuudet toki vähän kalliimmat kuin kaason). Bonuksena keikkaan sisältyi kuohuviinitarjoilu
 8. Herättiin hotellissa varhain aamulla nälkäisinä (koska klassisesti se oma syöminen hääpäivänä jäi kovin vähäiseksi), nautittiin ihana aamiainen bestmanin ja vaimonsa sekä parin muun samaan hotelliin majoittuneen vieraan kanssa. Kotona pestiin pyykkiä ja pakattiin seuraavan aamun häämatkastarttia varten. Illalla haettiin mun vanhemmilta vieraskirja, kortit ja lahjat (juhlapaikalla ei tarvinnut siivota, vanhemmat kävivät vain hakemassa nuo edellämainitut sekä ylijääneet juomat). Katsottiin myös isäni ottamat kuvat juhlista, mikä oli ihana lisä (kuvaajien kuvat tuli myöhemmin, joten oli tosi kiva nähdä jotain otoksia heti).
 9. Kuvittelin etukäteen, että itkisin kirkossa, mutta siellä jännitys vei vielä voiton. Itku tuli vasta isän puheen myötä, mutta pysyi suht hillittynä
 10. ^ Ajankohdan voi päättää, me pyydettiin häitä edeltävälle sunnuntaille eli 6 pv ennen. Ei ollut ainakaan puhetta mistään minimiajasta.
 11. Meille tulee Just married siten, että J ja T on isompina kirjaimina ja "us" niiden välissä pienemmällä. Sattuu olemaan meidän nimikirjaimet kyseessä.
 12. Kaverin vanha Morris Mini, johon juuri ja juuri mahdutaan Rimmaa erityisesti mun vintage-henkiseen pukuun.
 13. Meidän häissä on monia perinteisiä elementtejä, mutta paljon puuttuukin, kuten: - Leikkejä ei tule meillekään, ellei bm/kaaso ole jotain ylläriä kehitellyt. Meidän käsityksen ja kokemuksen mukaan ruoka, juoma, seurustelu, puheet, musiikki (elävä) ja ihan vaan se yhdessäolo tekee juhlan, eikä kaivata mitään tekemällä tehtyjä ohjelmanumeroita. - Ei hääkarkkeja tms. vieraille jaettavaa sälää. - Koristeitakaan ei meille tule. Kaunis kattaus, kukat, runsas ohjelmalehtinen ja kauniit paikkakortit riittävät, ja juhlapaikka on itsessään kaunis vanha tila, joka ei mielestäni tarvitse koristelua. - Hääauton perään ei niin ikään tule koristeita; kyltti autoon kyllä tulee. - Edellisistä aasinsiltana - meidän häiden teema on aika vahvasti "ei askartelua"
 14. Olen ollut vieraana häissä, jotka pidettiin laivalla, jota sulhanen oli ollut mukana restauroimassa. Häävalssi vanhan puulaivan kannella oli aivan ihana!
 15. Eikä se Priority-merkintäkään takaa nopeampaa postitusta. Me laitettiin kutsut Prioritynä siten, että oisivat olleet ystävänpäivänä perillä, mutta huomattavan moni saapui vastaanottajalleen päivän (ja joillain kaksikin) myöhässä. Eipä tuo kovasti haitannut, kun ajoissa oltiin kuitenkin, mutta tuntui, että turhaan maksettiin lisäpalvelusta, joka ei toiminut
×
×
 • Create New...