Krissuli

Rouva
 • Content count

  6740
 • Joined

 • Last visited

About Krissuli

 • Rank
  VIP
 • Birthday 10/13/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampereen kulmat

Recent Profile Visitors

1385 profile views
 1. ^Mä vertailin Tilisanssin hintoja joihinkin, mitä netistä löytyi, ja musta tuo oli ehdottomasti kohtuuhintainen, ja todellakin loistava hinta-laatu-suhde. Meidän aikaan hintaan tosin kuuluivat vielä avec-lasit ja saatiin pieni kukka-asetelmakin buffet-pöytään.
 2. ^Tein pompomit itse, tilasin silkkipaperit eBaystä Keltaista en löytänyt suomalaisista kaupoista mistään oikeaa sävyä.
 3. Meillä oli Tilisanssi pitopalveluna omissa häissämme toukokuussa 2012. Ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Ehdottomasti kaiken hehkutuksen arvoinen. Ruoka oli todella, todella hyvää. Meillä oli pääruokana karitsan paahtopaistia, jota voin ehdottomasti suositella. Sen kanssa tarjoiltu kahvi-konjakkikastike oli mieheni mielestä parasta kastiketta, mitä on ikinä syönyt. Vieraat kehuivat paljon myös kesäkurpitsaveneitä kasvisruokana. Suurin yllättäjä oli "Paratiisin katkaravut" - olin odottanut ihan vaan katkarapuja, mutta kyseessä on ennemminkin salaatti, jossa on (reilusti) katkarapuja, kurkkua ja ananasta ja jonkinlainen kastike itsessään. Tuo näytti hieman epäilyttävältä enkä olisi välttämättä valinnut listalle, jos olisin tiennyt, mitä on, mutta maistui hirveän hyvälle (jopa niin, että eräs sukulainen yritti kopioida kyseisen salaatin valmistujaisiinsa parin viikon päästä ). Meillä hääkakkuna oli sitruunajuustokakku limekiilteellä ja valkosuklaaruusuilla. Oli herkullista, ei todellakaan liian makeaa. Mulle voi laittaa yksityisviestiä, jos haluaa tarkempia tietoja, tai sitten kannattaa lainata tätä viestiä, jos haluaa yleisesti kysellä, niin osaan tulla vastaamaan. En täällä hääpuolella enää kovin aktiivisesti pyöri, mutta foorumilla muuten kylläkin
 4. Meillä oli viimekeväisissä häissä teemaväreinä keltainen, valkoinen ja vihreä. - Morsiuskimpussa valkoista oksakrysanteemia ja keltaista ruusua, sulhasen vieheessä keltainen ruusu - Katossa keltaisia ja valkoisia pompomeja - Pöytäkoristeina kukkaköynnöksiä, joissa murattipohja ja keltaisia sekä valkoisia oksakrysanteemeja - Kirkko-ohjelma printattu sitruunankeltaiselle paperille, teksti vihreällä, ympärillä joko vihreä tai valkoinen satiininauha (rullat korissa) - Pöytänumerot ja viinilista sekä menu teemaväreittäin Vieraskirjan tilalla tervehdyslaatikko - Sitruunankeltaiset karkkirasiat, joissa valkoinen satiininauha Muoks: kuvat pois
 5. Minä hankin sulholle virvelin ja kuhavaapun, oli erittäin tyytyväinen, edellinen virveli oli vaatimattomat 20 vuotta vanha
 6. Meillä ei ollut - Kimpun tai sukkanauhan heittoa - Polkaisua kakunleikkuun yhteydessä - kakunkoristetta - vessakoreja - ryöstöjä - erityisiä skumppalaseja hääparille (autossakin oli vaan muoviset skumppa"lasit" )
 7. Ensimmäinen posti uudella nimellä tuli seurakunnalta ja sisälsi virkatodistuksen nimenvaihtoa varten.
 8. Kutsuttuja oli 68, joista 4 ilmoitti deadlineen mennessä, että ei pääse (2 vanhusta, 2 matkoilla olevaa). Lisäksi yhdelle annettiin lisäaikaa ilmoittautumiseen työmatkauhan takia. Lopulta tuo työmatkauhkalainen ei päässyt ja yksi aiemmin ilmoittautunut perui viikkoa ennen häitä, eli toteutunut vierasmäärä oli 62/68.
 9. Meillä ruokailu oli ajastettu klo 16.30, mutta toteutui n. puoli tuntia aiemmin, kun vieraat olivat nopeita liikkeissään onnittelujonossa. Ruokaa oli runsaasti, ja kaikki vieraat santsasivat, eli söivät varmasti reippaasti jo ruoalla. Iltapala oli klo 22.30, iltapalaksi oli tilattu 15 pizzaa paikallisesta kebab-pizzeriasta. (Vieraita kutsuttuna 65, joista 10 lasta, iltapalan aikaan hieman vajaa puolet oli vielä mukana). Lisäksi tarjolla oli ruoalta jääneitä salaatteja (4 laatua). Kaikki pizzat meni, salaatteja jäi vielä hieman iltapalankin jälkeen. Eli ehdottomasti suosittelen tuota iltapalaa!
 10. Meillä oli häissä n. 10 lasta. Lapsille oli varattu juhlasalin kulmaan puuhapöytä, jossa oli puuvärejä, liituja, piirustuspaperia, pari puuhakirjaa ja jokunen simppeli peli. Väritystarpeet ja puuhakirjat olivat tosi suosittuja Muuten lapsia ei oikein edes huomannut, juoksentelivat toistensa perässä, jotkut innostuivat tanssimaan kun bändi tuli, ja tykkäsivät paljon liikkua siinä juhlapaikan pihassa. Ei mitään tuhoja lasten toimesta.
 11. Häitä seuraavana päivänä käytiin ensin siivoamassa juhlapaikka. Sen jälkeen makoiltiin sohvalla, tehtiin hieman syötävää ja availtiin häälahjoja. Käytiin ottamassa päikkärit ja iltaohjelmana Kung Fu Panda 2 telkkarista ja tervehdyskorttien (vieraskirjan korvike) lukemista
 12. Minulla ei ollut vannetta, mutta silti ainakin 5 kerrosta (en jaksanut laskea sen jälkeen) pitsiä, tylliä ja alushameita. Tylliä oli runsaasti ja se oli tukevaa, sillä puku pysyi ihan selkeästi leveähkönä A:na ilman mitään vanteita. Lisäksi puvussa oli ihan huomattava laahus. Selvisin vessareissulla mainiosti yksin, helmat vain kainaloon. Ei haitannut edes se, että oli sukkahousut eikä stay-upeja, vaikka olisikin varmasti ollut helpompaa, jos ei olisi sukkisten kanssa tarvinnut säätää.
 13. Minä sain huomenlahjaksi toivomani Kalevala Korun Onerva-korvikset ja miehelle annoin huomenlahjaksi virvelin, kuhavaapun ja lupauksen kalastusluvan maksusta
 14. Nyt kun häät on ohi, voin esitellä täälläkin meidän kutsukortit Kutsussa on siis 3 lappua päällekäin: päällimmäisenä itse kutsu, sitten hääinfo ja sitten ajo-ohjeet. Rei'itetty ja pujotettu nauha läpi. Runo on sulhasen itse tekemä. (viimeinen kuva on prototyypistä, jota siis hienosäädettiin vielä oikeaan kutsuun)
 15. Pirkan Pirtillähän ei ole mitään omaa pitopalvelua. Pitopalvelukokemuksia kannattaa käydä katselemassa Ruoka- ja juomatarjoiluosiossa, joissa on sekä aluekohtaisia ketjuja pitopalveluista että ihan pitopalvelukohtaisiakin keskusteluja.