Jump to content
Naimisiin.info

Nakertaja

Rouva
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1257 profile views

Nakertaja's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Hei, Voisiko joku kertoa tumpelolle, että miten käytännössä saan ladattua tuolta dafont.comista jonkun fontin koneelleni? Miten siis toimia?
 2. Sisi tai muut laivoilla reissanneet, tiedättekö miten yleisiä nuo laivojen myöhästymiset ovat? Tapahtuuko niitä harvase viikko? Meillä lähtö reilu 2 vkon päästä eli hurrikaaniaikaa eletään. Meillä on paluulennot varattu samaksi iltapäiväksi kuin laiva aamulla rantautuu. Mikäli missataan lennot laivan myöhästymisen takia, niin ei saada mitään korvauksia vaan joudutaan omasta pussista maksamaan uudet lennot. Tulisi aika iso summa maksettavaksi...
 3. Häämatkapaketista saa lisäinfoa osoitteesta www.rccl.fi Sieltä kohta hyvä tietää risteilyistä (tai jotain sellaista) ja sieltä kohta häät. Meidän matka ei ole Finnmatkoilta, joten en tiedä hoitelevatko Finnmatkoilla noiden dokumenttien faksailua tms., mutta itsehän voit varmaan laittaa dokumentit faksilla. Meillä siis riitti faksi kutsukortista (vaikka en tiedä mitä ne jenkkilässä ymmärtää suomenkielisestä hääkutsusta...).
 4. Ollaan myös lähdössä risteilemään karibialle syyskuussa ja kyllä RCCL vielä ainakin muistaa meitä jollain häämatkapaketilla. Kutsu on faksattu sinne todisteeksi, että häät on tulossa.
 5. Ideoita kaivataan... Polttareista selvinneet hei, miten olette muistaneet polttariporukkaa? Haluisin tosiaan jonkun runon tai kortin tai jotakin väsätä, tekstari tuntuu minusta liian etäiseltä tavalta kiittää.
 6. Olisikohan jollain enemmän kokemuksia tuosta Linnankadun kukkakauppa Reginasta?
 7. Tietäisiköhän joku, mistä voisi kysellä syötäviä kultahileitä? Tarkoitus olisi laittaa niitä boolin koristeeksi. Jostakin luin, että sellaisia olisi valmiina tai voisi itse tehdä lehtikullasta. Onko joku tehnyt itse ja oliko hankalaa? Ja voiko lehtikultaa siis syödä? Olen kysellyt valmiita hileitä askartelukaupoista, mutta niistä ei ainakaan tunnu hileitä löytyvän.
 8. Sama ajatus kuin nonna-mariella. Eli kunnon kelloa olen miettinyt.
 9. Mekin ollaan lähdössä syyskuussa risteilylle. Voisiko joku kertoa, mistä olette lukeneet (esim. netistä), että tälle syksylle on luvassa hurrikaaneja? Nehän kyllä on miltei jokavuotinen juttu ja käsittääkseni saattavat aiheuttaa joitakin muutoksia laivojen reitteihin, mutta en usko, että siellä tarvii henkensä puolesta pelätä.
 10. Ostin gladioluksia istutettavaksi ja niissä oli kukinta-aika heinä-syyskuu. Eli aika laaja on. Tosin kukkivat kyllä 2 viikkoa, joten sinänsä ei ole vaarallista, vaikka aloittaisivat kukkimaan vähän ennen hääpäivää. Kannattaa varmaan kysyä puutarhasta vinkkejä, että miten tuota kukinta-aikaa voisi vähän "säädellä". Varmaan istutushetki ja kasvupaikan aurinkoisuus vähän vaikuttavat.
×
×
 • Create New...