Ipsu_

Rouva
 • Content count

  10113
 • Joined

 • Last visited

About Ipsu_

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2472 profile views
 1. Mä en enää saa tänne tuotua kuvia Photobucketista. Aina käyttämäni kuvalinkki antaa vain jonkun errorviestin täällä vastauslaatikkoon. Mikä neuvoksi?
 2. *
 3. Onko sulla YV boxi kenties täynnä? :)

 4. Kannattaa varmaan aina varautua. Aina kun ei ole mahdollista varata viinahimoissaan kärvisteleville vieraille sitä baaria, kaikissa juhlapaikoissa kun sellaista ei ole. Huoh, kuinka vaikeaa on ottaa se oma taskumatti ja/tai kylmälaukku mukaansa?
 5. Vaaaaanhan viestin löysin, mutta ai että kun pilkun viilaaminen on mukavaa! Ja ero on tosiaan 11 v, ei 10. (Ja vastasin kirjoittajalle joka oli laskenut väärin tulokseksi 9 v.)
 6. Andreasen! Loistavat tuotteet ja palvelu!
 7. Onneksi olkoon! <3

 8. ?? siis sehän se päivä, jolloin sinua kositaan tai sinä kosit jotakuta, ihan niin helppoa sen päivän valitseminen on. Meillä se on siis se päivä jolloin mieheni kosi minua, eli menimme kihloihin (toisin sanoen lupauduimme menemään naimisiin toistemme kanssa)
 9. Ihan ehdottoman paras tuote tummille silmänalusille on L´ORÉALin TOUCHE MAGIQUE, jonka nimeen vannon!! :-X Mulla on todella tummat silmänaluset, ihan perintönä saadut (jotka siis ei johdu väsymyksestä tai ylijuhlinnasta), joihin ei ole mikään ennen auttanut, kunnes erään kerran ostin tuon valokynän, jossa siis on PEITEAINETTA mukana. AIVAN LOISTAVA!! Enää ei mullekaan niin herkästi tulla sanoo että oletpa väsyneen ja/tai kipeän näköinen. Sitä voi käyttää yksinään, tai joskus käytän meikkivoiteen päällä, ja päälle irtopuuteria, joka myöskin on L´oréalilla erittäin hyvä. Valokynän voi levittää ihan sormilla, tai meikkisienellä, jota itse käytän koska itse saan mielestäni sienellä paremmin ja nätimmin levittymään. Niin ja hintatasokaan näissä tuotteissa ei päätä huimaa, itsellä käytössä edellä mainitut ja saman sarjan meikkivoide päivittäisesti, sekä satunnaisemmin muita tuon merkin tuotteita, olen tykästynyt kovasti. Ja tuosta valokynästä vielä, sitä saa kahta eri sävyä, helppo löytää omalle ihonvärille sopiva. Suosittelen kaikille!!
 10. Tänään käytiin tilaamassa mulle vihkisormus (häistä kylläkin jo 1,5kk, edellinen seppä vähän mokaili, pitkä juttu joka löytyykin ketjusta Ongelmallinen sormus), ja Andreasenilta saimme kyllä aivan mahtavaa asiallista ja mukavaa palvelua asiantuntevasti! Joten päädyimme heiltä tilaamaan sormuksen!!!!
 11. Testatakseni asiaa kokeilin uudestaan.. Ja voi sitä tuskaa taas yöllä.. mutta hammasta purren en noussut yöllä pesemään kainaloitani, vaan päätin kestää.. No, aamun sarastaessa oli noustava, sattui jo niin paljon etten voinut olla. Ja kun en muutakaan kotoa keksinyt ja löytänyt, niin pesun jälkeen laitoin Bepanthenia kainaloon, en tiedä sitten helpottiko vai ei. Mutta nyt tällä kerralla vain toiseen kainaloon sattui valtavasti, toiseen vähemmän. :'( Haluaisin niin hääpäivänä olla hietön kainaloista, olkaimeton puku, ja kaikkea.. Mutta ei se ainakaan AT:ta käyttämällä onnistu. Jotenkin en enää uskalla luottaa perus-Rexonaan, joita olen vuositolkulla käyttänyt, eri tuoksuja.. Nyt tuntuu että ne ruvenneet pettämään, johtuneeko sitten hormonitoiminnan muutoksista vai mistä, sitä en tiedä.. Kauhukuvani on, että hääpäivänä kainaloni ovat litimärät ja haisen hieltä... Apua !!! Millaista ainetta se Triple Dry on, onko tuollaista yhtä ytyä "myrkkyä" kuin Absolut Torr? Voisin kokeilla sitä, mutta jos se on yhtä kamalaa minulle niin en viitsisi rahaa laittaa hukkaan... Auttakaa, kokemuksia...
 12. siis mulle tuli kainalot niiiiiiin kipeiksi kun ensimmäisen kerran koitin Absolut Torria.. En ollu sheivannu moneen päivään ja kuiviin kainaloihin laitoin, ihan siis ohjeiden mukasest... Mutta se kipu oli niin valtava että en voinu olla.. Noin tunnin ajan laittamisen jälkeen kärvistelin, kunnes menin pesemään kainalot. Mutta vielä monta päivää tuonkin jälkeen kainaloni olivat tosi kipeät.. Mikä mahtoi mennä pieleen? :-? :-?