Ipsu_

Rouva
 • Content count

  10113
 • Joined

 • Last visited

About Ipsu_

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2324 profile views
 1. Mä en enää saa tänne tuotua kuvia Photobucketista. Aina käyttämäni kuvalinkki antaa vain jonkun errorviestin täällä vastauslaatikkoon. Mikä neuvoksi?
 2. Ainiin, olenkin tämän tainnut kuulla ennenkin. Mistähän mulle tuo on mieleen tullut?
 3. Höpö höpö ollut, kun mä sitä 10k koitin kiihkeästi tavoitella päästäksen VIPpiin, sinne pääsemättä, kun forkkauudistuksen myötä ei kuulemma enäää oo mkitään vippiä. m. Siis täh? Mä oon VIPPI? Miten sinne erityiskerhon puolelle pääsee?
 4. Mulla oli n. 9700, ja tällä on väliä koska se 10k vippi kiinnostaa nähdä.
 5. Mun viestit on myös hävinneet. Niitä oli n. 9700.
 6. *
 7. Onko sulla YV boxi kenties täynnä? :)

 8. Kannattaa varmaan aina varautua. Aina kun ei ole mahdollista varata viinahimoissaan kärvisteleville vieraille sitä baaria, kaikissa juhlapaikoissa kun sellaista ei ole. Huoh, kuinka vaikeaa on ottaa se oma taskumatti ja/tai kylmälaukku mukaansa?
 9. Vaaaaanhan viestin löysin, mutta ai että kun pilkun viilaaminen on mukavaa! Ja ero on tosiaan 11 v, ei 10. (Ja vastasin kirjoittajalle joka oli laskenut väärin tulokseksi 9 v.)
 10. Andreasen! Loistavat tuotteet ja palvelu!
 11. Onneksi olkoon! <3

 12. ?? siis sehän se päivä, jolloin sinua kositaan tai sinä kosit jotakuta, ihan niin helppoa sen päivän valitseminen on. Meillä se on siis se päivä jolloin mieheni kosi minua, eli menimme kihloihin (toisin sanoen lupauduimme menemään naimisiin toistemme kanssa)