Jump to content
Naimisiin.info

Tessamaria

Rouva
 • Posts

  454
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1150 profile views

Tessamaria's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. En ole minäkään näitä asioita valitettavasti hoitanut, mutta notaarin kanssa asioinut kuitenkin. Notaarin leima "oikeaksi todistaa" dokumentin. Sitä en valitettavasti tiedä, hyväksyykö DVV itse kirjoitetun dokumentin. DVV:llä lienee chat tai palvelunumero, josta voisi asiaa kysyä? https://www.apostille.la/2019/02/10/single-status-apostille/ Täällä näytti olevan pohjakin Affidavitille. Oletteko muuten kysyneet County Clerkiltä, voivatko he leimata itsekirjoitetun dokumentin?
 2. Olisiko tästä sivusta apua: https://www.apostille.la/apostille-a-single-status-affidavit/ Mielestäni siellä ainakin sanotaan, että voi kirjoittaa myös oman lausunnon asiasta ja käyttää sen notaarilla. Tarvitsetteko todistusta suomalaiselle vai jenkkipuoliskolle? Suomalaiselle pitäisi ainakin riittää DVV:n virkatodistus, jossa maininta naimattomuudesta.
 3. Olen ilmeisesti poikkeus joukossa, sillä meillä työtovereita ei kutsuta. Suku ja ystävät vain, ja silti vieraslista lähenee sataa kahtakymmentä. Ei tullut edes mieleen, että työtovereita voisi/pitäisi kutsua, ennen kuin törmäsin tähän ketjuun. Häät ovat mielestäni sellainen tilaisuus, johon työympäristöä ei tarvitse ottaa mitenkään mukaan, ei edes vieraiden muodossa. Ajattelen töitä seuraavan kerran vasta lomalta palattuani, työpöytäni ääressä.
 4. Kuinkahan paljon ennen juhlia tuommoisen ilmoituksen kehtaisi tehdä? Vielä on toki juhliin kolmisen kuukautta aikaa, mutta jos sen lapun voisi ohiajaessaan käydä täyttämässä? Onko kellään havaintoa/kokemusta asiasta?
 5. Uutta: puku, kengät ynnä muut Vanhaa: Ellei morsianta lasketa, niin ei välttämättä tule. Tai ks. lainattua Lainattua: tätäkään ei ole, ajattelin yrittää lainata joltain vanhemmalta sukulaiselta jotain vanhaa. Laukku tai shaali ehkä? Sinistä: koruissa on sinistä
×
×
 • Create New...