Lady Moon

Naikkari
 • Content count

  19607
 • Joined

 • Last visited

About Lady Moon

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

4074 profile views
 1. Hääbudjetti oli alunperin 15 000 euroa ja vähän alle jäätiin (tod näk, koska pari laskua vielä tulematta). Toki rahat olisi voinut käyttää johonkin muuhunkin kivaan juttuun tai vaikka lainanlyhennykseen, mutta ei harmita kyllä yhtään. Oli kaikin puolin onnistuneet juhlat ja hyvät muistot jäi.
 2. Mun kokemukset tammikuulta 2017: Seremonia En varannut aikaa, vaan marssin vaan sisään. Myyjät huomioivat heti ja oman myyjän sain n. viiden minuutin sisällä siitä, kun olimme tulleet liikkeeseen. Palvelu oli todella ystävällistä, kuvia sai ottaa. Mielestäni Seremonian pukuvalikoima on aika suppea, mutta asiakaspalvelun puolesta suosittelen ehdottomasti. Zazabella Tänne varasin ajan. Myyjä oli aika nuori, mutta asiansa osaava. Ehdotteli aktiivisesti erilaisia pukuja ja jaksoi kiskoa päälleni kaikki 10+ mekkoa, jotka halusin sovittaa, osan kahteen kertaan. Ja oli todella ystävällinen ja mukava koko ajan. Puvuista sai ottaa kuvia. Täältä löysin kaksi vanhaa ehdokasta, joista toiseen lopulta päädyinkin. White Dress Stockalla Täällä mun mielestä aika hinnakkaat puvut, en tiedä löytyykö alle tonnin mitään. Esim. Pronoviaksen puvut olivat järjestään pari tonnia. Palvelu ystävällistä, joskaan mekkoja ei autettu päälle, mikä oli mun mielestä vähän hankalaa. Myymälätila on kyllä tyylikäs ja ihanat isot, koristeelliset peilit. Myös täällä sai ottaa kuvia. Onneksi puku löytyi näinkin lyhyellä etsinnällä, olisi varmaan mennyt hermot, jos olisi pitänyt vielä useammassa liikkeessä rampata.
 3. Mä olen tosi yllättynyt tästä, mutta kaikkihan on mahdollista. Ehkä tämä tapahtui ennen meidän häitä, saivat palautetta ja ottivat opikseen - mene ja tiedä. Mutta meidän häissä tällaisesta ei ollut merkkiäkään. Päinvastoin, vaikka tarjoilijat olivat melko nuoria, hoitivat he hommansa erinomaisesti; tyylikkäästi ja huomaamattomasti. Tällainen mielikuva jäi ainakin itselle enkä ole kuullut vierailtakaan valituksen sanaa. En sitten tiedä, onko sillä merkitystä kuka siellä on hovimestarina, meillä oli ainakin aika tiukka setä pitämässä jöötä.
 4. Saa viedä omat juomat. Meille myivät vielä vanhoilla hinnoilla koska niiden mukaan oli sopimukset tehty, nykyään siellä on ilmeisesti vähän eri käytäntö, eli perivät tilavuokraa, mutta ovat laskeneet menujen hintoja. Eli siinä mielessä en osaa kauheasti nykytilanteesta sanoa. Meillä oli hieman alle 80 vierasta.
 5. Juhlimme häitämme ko. paikassa juuri, ja voin lämpimästi suositella!