Anni-Liisa

Rouva
 • Content count

  9185
 • Joined

 • Last visited

About Anni-Liisa

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1993 profile views
 1. Minä hankin meille pöytään tapettia kaitaliinaksi. Ostin sellaista vinyylitapettia, mitä kyllä pystyy pyyhkimäänkin. Ei kuitenkaan hirveän kallista mielestäni ollut, 20 € rulla ja niitä riittää kaksi. Me halkaistaan vuota kahtia ja laitetaan sellaisena. Noista kahdesta rullasta jää kyllä paljon ylikin, eli voidaan käyttää muuhunkin koristeluun. Melkein harmittaa että en aiemmin huomannu tuota hankkia, sitä olis voinu laittaa kutsuihin ja muihinkin askarteluihin.
 2. Meillä on iltapalaksi pääruoalta jääneitä salaatteja ja sitten grillataan makkaraa ja maissipalkoja. Oon kyllä myös miettinyt että taitaa olla liian raskas iltapalaksi, mutta toisaalta jos aamuun asti juhlitaan, niin eiköhän siinä aina nälkä välillä tuu.
 3. Me oltiin tulevan mieheni kanssa Montenegrossa ja juurikin Budvassa elokuussa 2006. (piti oikein tosissaan miettiä että oliko se tosiaan jo niin kauan sitten..) Tykättiin ihan tosi paljon, parhaimpia paikkoja missä ollaan ikinä oltu. Tosin siihen saattoi vaikuttaa että oltiin aivan vastarakastuneita kun oltiin tavattu pari kuukautta aikaisemmin. Kannattaa ehdottomasti lähteä siitä Budvasta käymään muuallakin, esim. Herceg Novi ja Lovcenin kansallispuisto oli hienoja paikkoja. Samoin Budvan ympäristöstä löytyy paljon patikointireittejä ja löytyy todella hienoja paikkoja. Aivan yksin saatiin kuljeskella poluilla, muita ihmisiä ei juurikaan nähty. Maisemat oli aivan mahtavia vuorten rinteiltä ja ylempänä oli vähän viileämpikin, kun alhaalla Budvassa oli kyllä välillä aivan tukahduttavan kuuma. Busseja liikkuu paljon lähikaupunkien välillä, mutta aikatauluihin ei kannata kovin paljoa tuijotella. Mentiin vaan bussiasemalle ja kyseltiin bussia tiettyyn paikkaan, niin vastaus oli aina että ihan kohta ja odottakaa tuolla. Ihan kohta vaihteli puolen tunnin ja viiden minuutin välillä. Englantia eivät paikalliset siellä juurikaan osaa, mutta elekielellä pärjää hyvin. Kannattaa pitää taskussa kynää ja paperia niin saa hyvin sovittua asioista taksikuskien ym. kanssa. Hirveästi me ei kyllä viikon aikana siellä shoppailtu, en nyt yhtään muista oliko siellä edes mitään shoppailpaikkoja. Nähtävää olisi riittänyt loistavasti jopa kahdeksi viikoksi, melkein harmitti lähteä pois jo viikon jälkeen. Ruoka oli meidän mielestä ihan perushyvää ja kohtuu edullista. Suurta herkkua oli Shopska salada, eli siis tomaatti-kurkku-salaattia, jossa oli päällä vuohenjuustoa. Namnam.. Mä oon kyllä muutenkin menettänyt sydämeni noille adrianmeren rannalla oleviin maihin. Oltiin sloveniassa viime kesänä ja sekin oli kyllä aivan loistopaikka. Tätä kirjoitellessä alkoi kyllä tuntua että olispa kyllä hieno lähteä taas sinne suunnalle jonnekin, ehkä me kuitenkin lähdetään häämatkalle Montenegroon/Kroatiaan/Sloveniaan..
 4. Meillä oli kutsu kaikille sama, sekä suomeksi että ruotsiksi. Vihkiminen tapahtuu kyllä suomeksi, mutta juhlassa tullaan varmasti puhumaan molempia kieliä. Kutsu oli tehty seuraavalla tavalla, A4 taitettu kolmeen osaan, kanteen tuli tasku, johon laitettiin juhlaohje (A4 toisella puolella suomeksi ja toisella ruotsiksi). Sisälle vasemmalle puolelle kirjoitettiin suomeksi ja oikealle ruotsiksi sama. Tähän tyyliin: Tervetuloa häihimme _______ Vällkommen till vår sinne ja silloin ym. _______ bröllop och så vidare ___ ____ Morsian & Sulhanen Ajateltiin, että tästä ehkä tulee hyvin ilmi juhlien kaksikielisyys, eikä tarvinnut tehdä kuin yhdenlaiset kutsut. Toivottavasti ymmärsit millaista tarkoitin, voin yrittää laittaa kuvia tänne mikäli on tarpeen.. muoks: jouduin lisäilemään noita ylimääräisiä viivoja, kun en muuten saanut näyttämään oikenlaiselta..
 5. Mä tein meidän häihin vastaavalla tekniikalla tuikuille kippoja. Ostin kaupasta sellaisia suoria juomalaseja ja sitten erikeeper-vesiseoksella liimasin niiden pintaan sinooperin sellaista luonnonvalkoista kuitukangasta, jossa on kultalankaa vähän. Tuli mielestäni aika hienoja, vaikka osassa kyllä näkyy käsityön jälki.
 6. Meille on tulossa tuo Willow Treen "Yhdessä". Tai se on nytkin tuossa tv-tason päällä. On mun mielestä niin kaunis, että ajattelin sitä kyllä pitää muutenkin esillä jatkossa.
 7. Me myös nukumme edellisen yön eri paikoissa ja näemme toisemme vasta kirkossa. Myös hääpukuani olen piilotellut tulevalta mieheltäni. Jännittää kyllä jo ihan tosi paljon..
 8. Löytyikö jo jostain tuota lisää? Juurikin tuollaista näin ehkä reilu kuukausi sitten vöyrin halpa-hallissa. En oo nyt hetkeen kävellyt sen hyllyn ohi missä noita oli, että en oo varma löytyykö enää. Ite pyörittelin sitä siellä kädessäni kans, mutta en kuitenkaan sitten ostanut. Oli kyllä mun mielestä ihan samanlaista.
 9. Noi on tosi paljon henkilöstä kiinni, että mitä elimistö sanoo noin suureen kellonajan muutokseen, mutta ei sitä kannata kyllä pelätä. Thaimaahan matkustaessani ei aikaero vaikuttanut minuun mitenkään. Australiaan kun menin, niin pari ensimmäistä päivää olin kyllä aika sekaisin. Mun lento oli silloin myös perillä aikaisin aamulla, joskus viiden aikoihin. Yritin väkisin pysytellä hereillä koko päivän ja melkein siinä onnistuin. Mutta tosi äkkiä siihen sitten onneksi kuitenkin elimistö tottui.
 10. Kiitos vastausesta! Taidan kyllä tuota juomaa ainakin alustavasti suunnitella meille. Häät on jo tänä vuonna ja 6.6., eli sitä ei sitten hirveästi pääse kokeilemaan ennen häitä. Luotan siihen, että se on hyvää. Jos epäonnistuu, niin sitten haen kaupasta siideriä.
 11. Uskaltauduin nyt sitten kuitenkin laittamaan sähköpostia yhdelle kuvaajalle, jonka kuviin nettisivujen perusteella tykästyin. Ajattelin sitten varata ajan toukokuulle, mielestäni ei ollut pahan hintainen, kuvaus, koevedokset ja 3 kpl 12x15 kuvia 65 e. Alkoi jo nyt jännittämään, että mitenkähän siitä selviää..
 12. Mua alkoi kiehtoa tuo Louhisaaren juoma, en oo kyllä koskaan sitä maistanut. Minkä väristä tuo juoma on? Ja myös se mietityttää että kun häät on kesäkuun alussa, että onhan silloin varmasti tarpeeksi viinimarjan lehtiä kerättäväksi..
 13. Kyllä nyt täytyy itsekin alkaa perehtymään tähän asiaan paremmin. Mies olisi varmasti tosi onnellinen tällaisista kuvista. En vaan tiedä miten niitä musta saa, kuvankäsittelyä täytyy käyttää paljon. Mutta, tietäisikö joku kuvaajaa Vaasan/Seinäjoen lähistöltä? En tiedä uskallanko alkaa soittelemaan kuvaamoita läpi, että kuka näitä ottaisi.
 14. Itseäni alkoi nyt kovasti myös tuo huomenlahjakuvaus kiinnostaa. Mies tykkäisi varmasti! Kansioon kyllä haluaisin kuvat, ne olisi tarkoitettu ainoastaan miehen nähtäväksi. Lisäksi voisi tehdä yhden sellaisen pienen matkaversion, kun mies reissaa paljon. Täytyy nyt alkaa keräämään vaan rohkeutta tähän. Tietäisikö kukaan kuvaajia Vaasan/Seinäjoen seudulta?
 15. Heh, luulin keksineeni tämä idean ihan itse.. Näköjään aika moni muukin on ehtinyt ensin.. Mutta, meille olisi tulossa biisin sanoja myös ruotsiksi, tietäisikö kukaan hyviä sellaisia? Tässä pari niistä mitä olen keräillyt: All you need is love. -John Lennon, Paul McCartney- Love me tender, love me true, all my dreams fulfilled. For my darlin' I love you, and I always will. -Elvis Presley-