MinervaOrvokki

Rouva
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About MinervaOrvokki

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/26/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Aika pieni pläntti metsää taitaa irrota tuolla 50€:lla. Ehkä suurinpiirtein tuon setelin kokoinen alue, jolla kasvaa... vähän sammalta ja kivi? : Mä en ainakaan viitsi moista määräalaa käydä lohkomaan (joo, laitetaan siitä petäjän juuresta sellanen 7,5x10cm. Maahan variseet havut tulevat kaupan päälle. Kiitos!). Siihen on paha ottaa kantaa, oliko kyseessä ihan lahja vai ennakkoperintö. Kuitenkin tuntuu vähän siltä, että ennakkoperinnöstä ei ketjun aloittajakaan olisi viitsinyt meteliä nostaa (fiksussa perheessä näistäkin asioista olisi varmaan jo etukäteen neuvoteltu vanhempien ja lasten (kesken?) ja jos näitä kahta tarkastellaan häälahjoina, niin epäsuhta on valtava. Ei sitä oikein voi käydä kiistämään. Ihan sama, minkälaisin menoin naimisiin on menty.
 2. Hehhee... Useimmilta lahjan puolustelijoilta taitaa vilahtaa yksi olennainen pointti ohi. Sulhasen veli oli aikoinaan saanut häälahjaksi palan metsää, kuten moni muukin on koettanut aiemmin korostaa ja alleviivata. Eli vielä kerran: PALA METSÄÄ! Kyllä siihen verrattuna 50€ on aikamoinen loukkaus. Kyse siis minunkin mielestäni on siitä, että veljeksiä ei kohdeltu tässä asiassa olenkaan tasapuolisesti. Voisi pienellä mielikuvituksella jopa tulkita, että vanhemmat eivät oikein hyväksy tämän toisen veljen avioliittoa ja osoittavat "lahjallaan" mieltään hääparia kohtaan. On tuo ero lahjojen välillä sen verran hurja. Kyllä minäkin olisin vastaavassa tilanteessa polttanut päreeni ja tuntenut itsenä väärinkohdelluksi. Mutta minä tietysti olen piloille hemmoteltu, omahyväinen, materialistinen perheeni ainoa kakara...
 3. Me juhlimme Nuuksio-seuran omistamalla Honkamajalla Nupurissa. On mielestäni todella sympaattinen ja tyylikäs tila. Pakettiin kuuluu hirsiseinäinen sali, johon mahtuu n 120 henkeä sekä pienempi huone, johon voi laittaa pitopöydän. Häihimme on näillä näkymin tulossa n 70 henkeä, joka on tilaan varmasti ihan hyvä määrä, jolloin pöytien väliin voi jättää reilusti tilaa ja yhteen pöytään laittaa vähemmän porukkaa jolloin vieraat eivät joudu istumaan kuin sillit suolassa. Tilavuokra on tänä kesänä muistaakseni 450€ ja tällä rahalla saa tilan käyttöönsä pe-illasta su-aamupäivään asti. Omat tarjoilut voi ja pitääkin paikalle tuoda. Tällä hetkellä ainakin vaikuttaa varsin hyvältä, mutta häiden jälkeenpä sen vasta tietää.
 4. Mä olen vähän tuunannut tulitikkuaskeja. Eli koristellut olen nätiksi (voisi kuvankin liittää, mutta ei ole), mm. kannessa on teksit "Lemmenliekki 2006". Mukana kulkee myös herkkiksiä biisien sanoja sekä käyttöohjeet, jotta saa valoa pimeneviin syysiltoihin. Muksuille löytyy sitten karkkia isosta korista tod näk pitopöydän välittömästä läheisyydestä.
 5. Tähän mennessä tapahtunutta: Annoin miehen tehtäväksi järkätä musiikin ja siten myös esiintyjät hääjuhlaan. Suunnitelma A meni pieleen, sillä n kuukausi sitten kävikin ilmi, että kyseisellä bändillä on keikka jossain Latviassa juuri sinä päivänä. Suunnitelma B ei ole vielä varmistunut, joten varaudumme ottamaan käyttöön suunnitelman C... Vierailla on ilmoittautumisaikaa vielä tämä viikko ja tähän mennessä vähän alle puolet kutsutuista ovat ilmoittaneet tulevansa. Varmaan joukossa on jokunen sellainen henkilö, jotka ovat tulossa, mutta eivät ole vaivautuneet meille kertomaan. Soittokierrosta ensi viikolla, niin jospa se vierasmäärä siitä selviäisi... Kanttoriin on saatu kertaalleen yhteys sitkeän tavoittelemisen tuloksena, mutta hän ei vielä siinä vaiheessa osannut kauheasti sanoa kuinka toivomamme kirkkomusiikki onnistuu. No jospa se jotenkin järjestyy, onhan tässä vielä melkein neljä viikkoa aikaa. Häiden jälkeen näitä varmaan tulee enemmän, sillä kaikki on mahdollista ainakin ihmiselle, jota on paiskattu yhtä hyvällä tuurilla kuin minua. Suurimmat jännitykseni kohdistuvat mahaani, joka on suhteellisen stressiherkkä. Kiva juttu jos alttarille mennessä alkaa kouristaa kun se on yleensä merkki siitä, että tarttis päästä vessaan...
 6. Meillä on parikin biisiä ja niinkin romanttisia kuin Nick Cave "Where the Wild Roses Grow" ja CMX "Nainen tanssii tangoa". Me ei turhia herkistellä ja jos herkistelläänkin niin ei ilman tummia sävyjä... ;D Kuulumme koulukuntaan, jonka mukaan lällyrakkaudesta ei vaan voi tehdä muita kuin korneja biisejä.
 7. Enpä tullut miehen valintoihin puuttuneeksi eikä käväissyt edes mielessä. Meillä homma meni niin, että molemmat tahoillamme valitsimme tukihenkilömme, jonka jälkeen mietimme jotta mitäs vastuita tälle parivaljakolle voisi lykätä. Onneksi molemmat ovat organisointikykyisiä ja sosiaalisia ihmisiä, joten he saivat duunikseen yhdessä suunnitella illan viihteellisen osuuden (ruuan ja tanssin välissä n tunti) ja toimia seremoniamestareina. Mielestäni tässä(kin) asiassa pitäisi toisen tahtoa kunnioittaa ja antaa toisen tehdä tasan niin kuin itse parhaaksi kokee. Eivät ne ole vaan morsiamen häät vaan sen sulhasen myös Ja ei kai ole olemassa mitään kiveen hakattuja sääntöjä siitä, mitä kaason ja bestmanin pitää tehdä. Kai ne hommat voi katsoa ihan persoonan mukaan ja pyytää avustaviin tehtäviin useampiakin ihmisiä jos tuntuu tarpeelliselta?
 8. Nythän tässä ollaan luovalla päällä: TÄYSOSUMA! NAPAKYMPPI! VIERIHOIDOSSA KÄYKÖ KATEEKSI? ELINKAUTISEEN TUOMITUT
 9. Mulle tuli mieleen tämmösiä: VAROITUS: Rakkaus saattaa aiheuttaa voimakasta riippuvuutta! VAROITUS: Rakkaus saattaa johtaa avioitumiseen
 10. Meillä maksaa 560 €/hlö lennot ja hotellimajoitus aamiaisella. Azoreille ollaan menossa katselemaan miltä elämä näyttää saarella keskellä Atlanttia. ;D Ihan kohtuullinen summa kun esitteitä katsellessamme laskimme, että samalla hinnalla olisi päässyt vaan jonnekin perusrantarysään. Sinne ehtii sitten joskus myöhemminkin.
 11. Me haluaisimme kirkkoon laulettavaksi Romanssin. Se on vain kaunis ja sopii mielestäni laulettavaksi jopa ilman säestystä. Pitää vielä keskustella kanttorin kanssa että tuleeko hengellisestä sisällöstä ongelma. Näkemykseni mukaan ei pitäisi tulla, sillä laulunhan voi tulkita myös hengellisesti esimerkiksi näin: kantavana ajatuksena se, että Jumala on luonut ihmisen omaksi kuvakseen. Hän on siis puhaltanut meihin sen, mikä tekee meistä ihmisiä: sielun. Sanotaan, että silmät ovat sielun peili, joten laulun alku "Sua vain yli kaiken mä rakastan olet taivaani päällä maan Minä maiset murheeni unhoitan sinisilmiis kun katsoa saan" tarkoittaisi sitä, että koska pääsemme Jumalan tykö vasta kuoltuamme, pääsemme eläessämme lähimmäs Häntä toistemme kautta. Kun rakastamme toisiamme, voimme nähdä toisissamme palan Jumalaa, palan taivasta, puhdasta kauneutta ja hyvyyttä. Saamme toisiltamme sitä samaa lohtua mitä Jumalakin meille antaa. Ehkä hän juuri siksi on antanut meille toisemme, jotta jaksaisimme vastoinkäymiset yhdessä ja hymyilisimme synkkinäkin päivinä.
 12. Azoreille ollaan lähdössä häämatkalle elokuussa. Häämessuilla Hispanian ihmiset esittelivät kohdetta ja pari päivää haaveiltiin miehen kanssa. Sitten olikin jo pakko varata matka. Tuli heti sellainen tunne, että täydellinen matkakohde meille Näytti ainakin kuvissa niin uskomattoman kauniilta paikalta... *huokaus* Päätettiin asettua Sao Miguelille Ponta Delgadan kaupunkialueelle, josta on sitten näppärä lähteä vuokra-autolla itsekin kiertämään saarta. Hotelli on Vila Nova joten jos siitä on kokemuksia niin mielelläni lueskelisin lisää. Myös valasretki ja geysirin katselu houkuttelevat joten niistäkin otan infoa vastaan.
 13. Kas kas, meilläkin on Pito-Piiat varattuna ja ihan samalle päivällekin jopa Tarjous oli ylivoimaisesti paras niistä muutamasta, jotka saimme. Me ainakin ajattelimme ottaa juhlapaikan tsekkauksen pitopalvelun näkökulmasta ja visiitin Pito-Piioilla työn alle tässä helmikuussa. Eihän siinä vielä vierasmääriä ym voi varmistaa, mutta ajattelin, että olisi hyvä ainakin lyödä menu lukkoon melko pian niin tietää kuinka paljon ne meiltä laskuttaa. Osaa sitten muualla säästää jos tarjottavissa ei voi...
 14. No tämä taitaa olla melko yleistä miehistä toimintaa. Meilläkin jos jotain tunnejuttuja (tyyliin mikä mussa on parasta jne) yrittää mieheltä tiedustella niin vastauksena on yleensä: en mä tiedä...kaikki? : Isukki on ihan samanmoinen kuulemma ja ukki oli mummille todennut ilmoittavansa sitten jos lakkaa mummista tykkäämästä. Miehet, miehet...
 15. Liitynpä minäkin kerhoon eli meillä on vikiminen Espoon tuomiokirkossa 5.8.2006 ja jatkot Nupurin Honkamajalla.