paukku

Rouva
 • Content count

  2486
 • Joined

 • Last visited

About paukku

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Suomi

Recent Profile Visitors

898 profile views
 1. Hyvä tulla tähän perään, että mulla oli varmaankin jotakin 2200 viestiä. Kaipaan kaikkia.
 2. Hakemuksella tehtävät muutokset Sukunimen voi muuttaa vanhempien tai esivanhempien sukunimeksi, jos hakija pystyy luotettavasti osoittamaan, että haettu sukunimi on aiemmin vakiintuneesti kuulunut hänen vanhemmilleen tai esivanhemmilleen. Hakemuksella voidaan hakea myös täysin uutta sukunimeä, jota ei ole aiemmin rekisteröity kenellekään tai käytöstä poisjäänyttä sukunimeä. Mikäli puoliso on avioliittoon mennessään pitänyt oman sukunimensä, voi hän myöhemmin hakea puolisonsa sukunimeä hakemuksella. Hakemukseen tarvitaan puolison allekirjoitus. Avoliitossa asuvilla henkilöillä ei ole mahdollisuutta saada yhteistä sukunimeä. Käsittelyaika nimenmuutosasioissa riippuu siitä, onko asiasta pyydettävä oikeusministeriön nimilautakunnan lausunto vai ei. Lausuntoa edellyttävien asioiden käsittelyaika on noin 3 - 9 kuukautta, muissa tapauksissa noin 2 - 3 viikkoa. Mikäli hakemus halutaan perua tai käsittelyn aikana ilmenee muita asiaan vaikuttavia seikkoja, siitä on ilmoitettava maistraatille, muutoin käsittelyä jatketaan päätökseen asti. Lähde En tiedä pitääkö tehdä niin, että tytär hakee ensin itselleen suvussa ollutta nimeä, jonka saamisen jälkeen mies ottaa saman sukunimen tyttären kanssa naimisiin mennessään. Muoks. Kirotusvihreet
 3. Paljonko tuonne Orrelaan mahtuu väkeä? Jos sinne 100 mahtuu, se taitaa jo kovasti riittää. Entäs millainen on paikan hintataso ja vuokra-aika? Kiitos jos viitsit vielä vastailla!
 4. Olisiko jollain omakohtaisia kokemuksia Kauhajoen juhlapaikoista? Esimerkiksi Sanssi, Hämes-Havunen, Onnela jne. Olen kuullut, että Sotkaan olisi valmistunut jokin uusi rakennus, jota voisi vuokrata eri tilaisuuksiin.
 5. Onko kenelläkään tietoa hyvistä juhlapaikoista akselilla Kauhajoki- Kurikka? Tässä ketjussa on paljon hyviä, mutta taitaa tuo Seinäjoki olla hippusen kaukana...
 6. Heh, minäkin olen hätäinen, olen ystäviltäni jo kysynyt suostuvatko kaasoikseni. Varsinaista hääpäivää ei ole vielä päätetty, mutta vuodesta 2009 on puhuttu.
 7. Minulla tulee olemaan 2 kaasoa, jotka ovat hyviä ystäviäni. Lisäksi olen ajattelut varaavani pikkuveljelleni jotakin erityishommaa tms, kun muita sisaruksia ei ole siunaantunut.
 8. Tulevan miehen kanssa mietiskelty Suupohjan aluetta, tarkemmin sanottuna Kauhajokea. Asutaan muualla, mutta kun on syrämeltään pohojalaanen, ni ei voi mitään.
 9. Teksti muokattu pois!
 10. Ollessani kaasona ystävälleni sovimme polttareita suunnitellessa bestmanin kanssa ettei kumpikaan porukka eksy strippibaariin, mikä oli morsiusparin toive.. Polttari-iltana vielä viestasin omalle miehelleni ja bestmanille muistutuksen et menevät kattoon stripparia jonain toisena iltana, mutta tänään ollaan kunnolla ja eletään sopimuksen mukaan. Tyttöjen kanssa biletettiin ja odoteltiin sulhasen polttariporukkaa sit samaan yökerhoon ja morsian pelkäs koko ajan, et ne on kuitenki kattomassa strippareita..oma mieheni viestaili mulle, et ovat syömässä ja bestman samaan aikaan et ovat laulamassa karaokea..päätin olla asiasta hiljaa, mutta kohta yksi polttariseurueestamme sai viestin mieheltään, et on tylsää, ku muut haluaa vaan olla strippibaarissa :o Morsian juoksi itkemään vessaan ja tunnelma latistu aivan täysin hetkeksi..koko iltana ei nähty sulhasen polttariporukkaa.. Sulhanen kerto seuraavana päivänä, et siltä oli viety puhelin ja se oli pakosta vedetty mukaan kattoon stripparia ja muu seurue oli kustantanu sille sylitansseja joltain virolaiselta stripparilta.. Jälkeenpäin olin ja olen vieläkin vihainen miehelleni ja bestmanille etenkin kun kuulin, että bestman oli ollut innokkain strippibaariin menijä >