Jump to content
Naimisiin.info

Maple Nut

Rouva
 • Posts

  7225
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Raparperin lehden alla

Recent Profile Visitors

2094 profile views

Maple Nut's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Voi kurjuus! Stilissima oli mukava, rauhallinen ja palveleva liike minulle. Saman puvun olisin saanut toisestakin Helsinkiläisestä liikkeestä, mutta päädyin hankkimaan sen Stilissimasta nimenomaan palvelun ja tunnelman takia. Onnellinen morsian pukunsa kanssa Stilissimassa syksyllä 2013. *nips* Toivon liikkeen pitäjälle kaikkea hyvää ja kiitos ihanasta puvusta.
 2. ^ Kiitos linkistä, kävin lukaisemassa. Aika hiljainen keskustelu, tosin. Mutta joops, tästä aiheesta ylipäänsä. Minä olisin voinut ostaa oman pukuni myös käytettynä, jos se vain olisi jostain tullut vastaan oikeaan aikaan. Kurkin Naikkarien ja muittenkin tahojen kirppiksiä melko taajaan aikoinaan..! Ainiin, piti tämä linkata tänne: Jotain käytettyä
 3. ^ Hmm, pointti tuossa kyllä, myönnettäköön. Vaan jos myisin puvun, en voisi enää käydä hipeltämässä sitä pukupussin raosta..! No, antaapa katsoa. Palaan tähän ketjuun varmaan taas vuoden päästä syksyllä..
 4. Heh, vuotta myöhemmin, mietin samaa asiaa edelleen.. Jotenkin vain oma puku on niin rakas ja kaunis, ettei siitä raaski luopua. Nyt on kuitenkin mielessä käynyt, jos sen antaisi vuokralle. Ihana puku kuitenkin turhanpanttina vaatekomerossa, pääsisi vielä jotakuta toista onnellista morsianta ilahduttamaan.. Mutta toisaalta, mikä on todennäköisyys, että löytyy täsmälleen itseni kokoinen morsian, joka on yhtä rakastunut pitsiin kuin minä? Miten vuokrapuku pitäisi edes hinnoitella?
 5. ^ Aurinko laskee elokuun lopulla (Helsingissä) puoli kymmenen kieppeillä. Että ei iltapäivällä varmaan kovin hämärää ole. Täältä voi käydä kurkkimassa : Auringon nousu- ja laskuajat Suomessa
 6. Jaaaa... se olikin näin tarkkaa vastausten kanssa. Vähän hämmennyin kun näin kirjoittaneeni ketjuun, johon en koskaan ollut tietääkseni kirjoittanut. Mutta mitäpä näistä.
 7. Kaleylla kyllä semmoinen setti että olisin itsekin huolinut moisen! Sekä puvun että hunnun! Todella näyttävä kombinaatio. Omat olivat (ovat) samanlaiset, mutta ikäänkuin vaatimattomammat, pitsinen puku lyhyemmällä laahuksella ja lyhyempi pitsireunainen huntu. Mutta ihanat nekin, en olisi oikeasti vaihtanut mihinkään..
 8. Minä en olisi osannut kuvitella tässä iässä laittavani vanhempia enää kutsujiksi. Vaikka olisivatkin osallistuneet rahallisesti. Me, hääpari, kuitenkin järjestimme kyseisen häppeningin, valitsimme vieraat ja siten luonnollisesti myös itse kutsuimme heidät. En nyt sanoisi että noloa, mutta ehkä hitusen erikoista olisi nähdä oman ikäisen kutsussa vanhempien nimet. Enkä ottaisi asiaa esille sulhasen vanhempienkaan kanssa. Heille tulee hyvin todennäköisesti olo, että pitäisi osallistua kustannuksiin, vaikka toisin sanoittaisiinkin. ..tai no ehkä jos häämme olisi järjestetty upeassa sukukartanossa, olisin saattanut harkita asiaa.
 9. Meidän pienistä häistä voi käydä lukemassa allaolevasta linkistä hääpäikkyyn. Hyvin meni ja hauskaa oli, vieraita 26 kipaletta. Vai oliko se 24 + me..? Ei voi muistaa enää! Loukkaantumisen minä (toivoakseni) estin sillä, että soitin/tapasin kyseiset henkilöt, joista aioin kutsua vain toisen osapuolen. Selitin tilanteen, kerroin pienestä mittakaavasta juhlien suhteen (tila+budjetti). Käsitykseni mukaan he ymmärsivät, eivätkä pahastuneet. Tuomissaan lahjoissa ja onnittelukorteissa oli ainakin myös kumppanin nimi, jos siitä nyt jotain saattoi päätellä. Keskustelu kannattaa mielestäni, älä lähetä kutsuja "kylmiltään".
 10. Meillä oli (sydän)riisiä. En oikeastaan edes harkinnut vakavasti muita vaihtoehtoja. Perinteinen meininki tuntui luontevimmalta ja osoittautui valokuvissakin kivannäköiseksi.
 11. Ei muuten välttämättä ole, riippuu työehtosopimuksesta. Esmes tekniikan akateemisilla ei ole hääpäivä palkallinen vapaa, ihan omasta pussista ja lomapäivistä meni vihkiytyminen. Eli siis tuo ulosrajaus koskee juuri minua. Olen kuvitellut vapaan koskevan kaikkia (ei silti haittaa tämän totuuden paljastuminen) . Olenpa ulkona tästäkin,onneksi ei ole maata musertavaa, koska luonteenomaiseti pidän vapaani mieluummin häiden jälkeen enkä ennen niitä Aattelin vain kertoa, kun selvitin asian aikaan itseäni varten. Ei todellakaan maatakaatava asia, mutta hyvä tietää kumminkin. Ainiin, itsehän siis pidin vapaata hääpäivän lisäksi (perjantai) kaksi päivää ennen (valmisteluita) ja viikon perään (häämatka).
×
×
 • Create New...