ElleWoods

Rouva
 • Content count

  3283
 • Joined

 • Last visited

About ElleWoods

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1574 profile views
 1. Mä olen niin timanttien kannattaja kuin olla voi, mutta tuo Karpelan sormusyhdistelmä on mun makuuni liikaa. Musta siinä mättää erityisesti tuo kihla ja ne ei vaan oikein tunnu istuvan vieretysten.
 2. Tunnen. Meille tulee pienet häät: vanhemmat, sisarukset perheineen ja muutama ystävä.
 3. Mä ajattelin maalata ison suolakurkkusäiliön tuhkakupiksi, siis sellaisen metallisen pöntön. Mustaa/punaista/kultaa, ehkäpä. Meidän häissä aika moni polttaa kuitenkin.
 4. Punamusta kokopitkä puku, joka on sitten juhlissakin parin päivän päästä.
 5. ^Mutta onneksi meillä on sentään Tanja pitämässä ketjua hengissä.
 6. Hapan setti on kyllä aivan täydellinen!
 7. Kumpikin käyttää kihlaansa oikeastaan aina, vaikka mies ei saisi töissä pitää turvallisuuden takia sormusta ollenkaan. Mä otan pois maalatessa, leipoessa jne, missä se voi sotkeentua pahasti.
 8. 16,5 on kihlan koko. Vihki varmaan pitää hankkia suurempi.
 9. Vastasin jotain muuta. Meillä on tilanne se, että mies ei halua mun sukunimeä mistään hinnasta, koska se on niin yleinen (top10), mutta jotain muuta sukunimeä voisi sitten harkitakin. Mulle ei sukunimi paljonkaan merkitse, joten otan mielelläni miehen nimen, joka kaiken lisäksi on huomattavasti harvinaisempi. Vaikka asutaan pienellä paikkakunnalla, mulla on kolme kokonimikaimaa, joten mielelläni otan toisen sukunimen. Eli tällä sukunimellä mun sukunimi ei ole edes vaihtoehto, omaani en halua pitää enkä uuttakaan keksiä, joten miehen nimen otan.
 10. Toi sama avustajajoukko juoksee perässä sen valssinkin ajan ;D
 11. Sovittiin kanssa joskus epämääräisessä vaiheessa, että mennään naimisiin, joten periaatteessa ollaan oltu siitä asti kihloissa, mutta sormuksissa on karkauspäivä, kun mä silloin kosin miestäni ja laitettiin sormukset sormeen.
 12. Me ei erikseen ilmoitettu muille kuin miehen veljelle, joka asuu eri paikkakunnalla. Muut saivat tietää sitten kun huomasivat. Pienet kihlajaiset järjestettiin, että perheet tapaisivat toisensa. Sukulaisille ei ilmoiteltu mitenkään. Niille, joilta saimme lahjat, teetimme kuvat äidin räpsäisemästä kuvasta. Jos perheet olisivat tavanneet toisensa aikaisemmin, emme varmaankaan olisi järjestäneet mitään juhlaa.
 13. kukaan, olettaisin Mesimarjan olevan wicca, seremonian nimi kuulostaa sellaiselta. Anteeksi myöhäinen vastaus...
 14. Mulla menee hermot anoppiin jo ihan arkielämässä. Nyt viimeksi se yritti sanella, mitä tehdään kesälomalla, ja hupaisinta on että sulkki ja sen sisko ei tunnu saavan muoria kuriin millään. Valehtelemalla saa usein lapset manipuloitua tekeen mitä haluaa. Sulkin sisko oli sitä mieltä, et ainoa tapa päästä pompotuksesta on jättää ehkäisy pois ja yrittää saada lapsi. Sitten kuulemma saa olla rauhassa muutaman vuoden. Siis anteeksi mitä? Kesäloman alkaessa pitäisi mennä viikoksi kerään polttopuita (karmaisevalle) mökinräyskälle, jonka tontin oikeasti omistaa mun mies. Mä sanoin jo että en aio näyttää naamani siellä enkä aio "hankkiutua" raskaaksi vain tämän takia. Kyllä mä sille pystyn vastaan sanoon. Toi tontti saatiin talonrakennusta varten ja anoppi oli sitä mieltä, että siellä tällä hetkellä oleva laho saunamökki ja kaatumaisillaan oleva ulkorakennus pitäisi säilyttää häntä varten. Onko siis mikään ihme, että ostettiin sittenkin toinen talo? Mä en edes uskalla ajatella mitä tapahtuisi häiden suunnittelun yhteydessä. Mut meillä onkin Las Vegas yhtenä vaihtoehtona... ;D
 15. Niin, mitäs me sitten enää ihmeteltäisiin jos kaikki haluaisi sileän sormuksen? Vaikka olen sitä mieltä, että ihmiset saavat tehdä niinkuin haluavat (ja tekevätkin) niin onhan se mukava aina joskus ihmetellä "Mitä ne nyt sillai?"