ElleWoods

Rouva
 • Content count

  2587
 • Joined

 • Last visited

About ElleWoods

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1253 profile views
 1. Oho, mulle tuli kymmenen vuotta täyteen jo huhtikuussa.
 2. Mä olen niin timanttien kannattaja kuin olla voi, mutta tuo Karpelan sormusyhdistelmä on mun makuuni liikaa. Musta siinä mättää erityisesti tuo kihla ja ne ei vaan oikein tunnu istuvan vieretysten.
 3. Tunnen. Meille tulee pienet häät: vanhemmat, sisarukset perheineen ja muutama ystävä.
 4. Mä ajattelin maalata ison suolakurkkusäiliön tuhkakupiksi, siis sellaisen metallisen pöntön. Mustaa/punaista/kultaa, ehkäpä. Meidän häissä aika moni polttaa kuitenkin.
 5. Punamusta kokopitkä puku, joka on sitten juhlissakin parin päivän päästä.
 6. ^Mutta onneksi meillä on sentään Tanja pitämässä ketjua hengissä.
 7. Hapan setti on kyllä aivan täydellinen!
 8. Kumpikin käyttää kihlaansa oikeastaan aina, vaikka mies ei saisi töissä pitää turvallisuuden takia sormusta ollenkaan. Mä otan pois maalatessa, leipoessa jne, missä se voi sotkeentua pahasti.
 9. 16,5 on kihlan koko. Vihki varmaan pitää hankkia suurempi.
 10. Vastasin jotain muuta. Meillä on tilanne se, että mies ei halua mun sukunimeä mistään hinnasta, koska se on niin yleinen (top10), mutta jotain muuta sukunimeä voisi sitten harkitakin. Mulle ei sukunimi paljonkaan merkitse, joten otan mielelläni miehen nimen, joka kaiken lisäksi on huomattavasti harvinaisempi. Vaikka asutaan pienellä paikkakunnalla, mulla on kolme kokonimikaimaa, joten mielelläni otan toisen sukunimen. Eli tällä sukunimellä mun sukunimi ei ole edes vaihtoehto, omaani en halua pitää enkä uuttakaan keksiä, joten miehen nimen otan.
 11. Totaalinen OT: Mulle olis ihan sama jos postia tulis vain miehen nimellä, kunhan joulukortti ei tule nimellä Mies Miehennimi ja seuralainen. Siis noinkin on tullut :-/
 12. Toi sama avustajajoukko juoksee perässä sen valssinkin ajan ;D
 13. Sovittiin kanssa joskus epämääräisessä vaiheessa, että mennään naimisiin, joten periaatteessa ollaan oltu siitä asti kihloissa, mutta sormuksissa on karkauspäivä, kun mä silloin kosin miestäni ja laitettiin sormukset sormeen.
 14. Me ei erikseen ilmoitettu muille kuin miehen veljelle, joka asuu eri paikkakunnalla. Muut saivat tietää sitten kun huomasivat. Pienet kihlajaiset järjestettiin, että perheet tapaisivat toisensa. Sukulaisille ei ilmoiteltu mitenkään. Niille, joilta saimme lahjat, teetimme kuvat äidin räpsäisemästä kuvasta. Jos perheet olisivat tavanneet toisensa aikaisemmin, emme varmaankaan olisi järjestäneet mitään juhlaa.
 15. kukaan, olettaisin Mesimarjan olevan wicca, seremonian nimi kuulostaa sellaiselta. Anteeksi myöhäinen vastaus...