Monnax

Rouva
 • Content count

  7652
 • Joined

 • Last visited

About Monnax

 • Rank
  VIP

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3264 profile views
 1. Tämäkö on vaan oman muistin varassa? Noooh, 13 vuotta eikä mitään käryä viestimäärästä, ehkä 5000, todellakin ehkä, voi olla saman verran enemmän tai jonkun verran vährmmän, mutta mennään tuolla.
 2. Kokemusta ei ole, mutta ehdotukseksi... Ravintola Saari Ravintola Savu
 3. Mä olen samaa mieltä, eikä mulla edes ole mitään "taustaa" ;D.
 4. Varmaan kannattaisi viedä liikkeeseen, josta sen on ostanut. Jos kuitenkin on niin, että on ostettu muualta kuin Helsingistä, niin ainakin Kultakeidasta voin suositella.
 5. Voin täysin yhtyä tähän, tosin meillä siivous hoidettiin itse sunnuntaina.
 6. Tämä on kaunis, vaikka mä en muuten näistä muovailuvahamaisista "jenkkikakuista" niin välitäkään.
 7. Töykeää palvelua Kukka Pihlasta kyllä saa, se on totta. Kukkien kanssa on ollut meillä ainakin niin, että mitä vapaammat kädet antaa, sen parempi on ollut lopputulos.
 8. Meillä lähtee huomenna alkuillasta lentokone kohti Prahaa..... ja hääpäivä on 27.9, joka on siis maanantai. Ollaan reissussa pitkä viikonloppu pe-ma. Mies ei vielä tiedä määränpäätä, mihin ollaan menossa.
 9. Kuin myös..... Taorminassa me vietimme häämatkan ja parempaa paikkaa ei olisi voitu valita .
 10. myötä- ja vastoinkäymisissä..... se on sellanen perinteinen ja mun mielestä, kunnes kuolema teidät erottaa, kuulostaa.... pahalta.
 11. Juuri tämän takia meille tuli osittainen avioehto, ei täydellinen. Meillä avioehto koskee vain ennen avioliittoa hankittua ja perittyä omaisuutta eli kaikki avioliitossa hankittu omaisuus pistetään puoliksi eron sattuessa.
 12. Meillä oli hääjuhla Valhallassa ja voin suositella.