Monnax

Rouva
 • Content count

  7939
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Monnax

 1. Meille tulee kynttilöitä (lue tuikkuja), joitain kukkia (ehkä yksittäisiä gerberoita pöytiin?), käkkyröitä puun oksia, marjaoksia (ehkä teko), mahd. viljaa (jos löytyy), Ikkunoihin ehkäpä pahvista leikattuja (veriväreillä maalattuja) vaahteranlehtiä. Ainoastaan seisovaan pöytään on tarkoitus hankkia isompi kukka-asetelma ja siihenkin mitä todennäköisimmin tulee syksyn sävyjä, marjoja (pihlaja yms.), heiniä, oksaa yms.
 2. Kokemusta ei ole, mutta ehdotukseksi... Ravintola Saari Ravintola Savu
 3. Mä olen samaa mieltä, eikä mulla edes ole mitään "taustaa" ;D.
 4. Varmaan kannattaisi viedä liikkeeseen, josta sen on ostanut. Jos kuitenkin on niin, että on ostettu muualta kuin Helsingistä, niin ainakin Kultakeidasta voin suositella.
 5. Voin täysin yhtyä tähän, tosin meillä siivous hoidettiin itse sunnuntaina.
 6. Tämä on kaunis, vaikka mä en muuten näistä muovailuvahamaisista "jenkkikakuista" niin välitäkään.
 7. Töykeää palvelua Kukka Pihlasta kyllä saa, se on totta. Kukkien kanssa on ollut meillä ainakin niin, että mitä vapaammat kädet antaa, sen parempi on ollut lopputulos.
 8. Meillä lähtee huomenna alkuillasta lentokone kohti Prahaa..... ja hääpäivä on 27.9, joka on siis maanantai. Ollaan reissussa pitkä viikonloppu pe-ma. Mies ei vielä tiedä määränpäätä, mihin ollaan menossa.
 9. Kuin myös..... Taorminassa me vietimme häämatkan ja parempaa paikkaa ei olisi voitu valita .
 10. Juuri tämän takia meille tuli osittainen avioehto, ei täydellinen. Meillä avioehto koskee vain ennen avioliittoa hankittua ja perittyä omaisuutta eli kaikki avioliitossa hankittu omaisuus pistetään puoliksi eron sattuessa.
 11. Meillä oli hääjuhla Valhallassa ja voin suositella.
 12. Mulle laitettiin kanssa muutama irtotupsu ulkonurkkiin. Liimalla hoidettiin kiinnitys ja ihan vaan vedellä lähtivät irti tosi helposti.
 13. No niin, nyt on juhlat juhlittu ja kukat viskelty. Ja edelleen voin Kukka-Pihlaa suositella, sekä minun kimppuni, että asetelma buffapöytään olivat molemmat todella kauniita. Sulholle olivat unohtaneet tehdä vieheen, mutta tekivät sen varsin nopeasti odottaessa... ihan se ei ollut sellainen kuin piti, mutta varsin pätevä kuitenkin.
 14. Kävin varaamassa juuri yllä mainitsemastani Kukka-Pihlasta meidän häihin kaikki kukat. Tietenkään en vielä lopputulosta tiedä, mutta ainakin suunnittelun puolesta voin ehdottomasti suositella, olen saamassa juuri sellaisen kimpun kun halusinkin.
 15. Mun varsinainen kimppu+sulhon viehe 100€, heittokimppu 10€, pöytäasetelma 30€ ja muut kolme viehettä a 4,20€
 16. Äitini on aina juhlia varten tilannut pöytäkimpun Kukka Pihlasta, Bembölestä ja aina on ollut tosi hienoja ja hyvälaatuisia. Kukka Pihlassa olen käynyt kimpustani juttelemassa ja mitä todennäköisimmin sieltä käyn kimpun tilaamassa, voin suositella.
 17. Voi... siitä on niin kauan kun olen siellä ollut, että luulenpa ettei hatarista muistoistani ole informaatioksi ;D
 18. Se riippuu niin paljon vieraista..... Henk.koht. tiedän, että jos meillä ei olisi alkoholia häissä tarjolla, jäisivät juhlat varmaankin kohtuullisen lyhyiksi. Meillä kuitenkin on alkoholia tarjolla ja tiedän, että ainakin osa kavereista jaksaa sen voimalla juhlia kanssamme yöhön. Kyse ei ole pelkästään vieraiden pitämisestä juhlissa, vaan siitä, että meidän mielestämme tämän tyyppisiin juhliin kuuluu juhlajuomat, tämä ei kuitenkaan koske muita kuin meidän juhliamme eli jokainen tekee tavallaan.
 19. Mietipä kuinka moni menee naimisiin ollen varma omista ja puolisonsa tunteista ja siitä huolimatta eroaa jossain vaiheessa. Kun kaksi tuntevaa ihmistä lyöttäytyy yhteen on aina olemassa riski, että konflikteja syntyy, millaisia ne ovat ja miten ne hoidetaan on sitten eri asia, mutta voi tulla tilanteita, joissa ongelmat ovat niin suuria, ettei niitä pysty selvittämään. Esimerkkinä vaikka pettäminen.... no joo, nyt olet sitä mieltä, että ethän sinä, eikä sinun miehesi, mutta varmasti samaa mieltä ovat kaikki, jotka naimisiin menevät ja siitä huolimatta ihmiset pettävät toisiaan. No, ajattelutapoja on monia. Itse olen menossa naimisiin sillä ajatuksella, että tämä on loppuelämän kestävää, mutta....... aina on olemassa tekijä x ja juuri sen tuntemattoman tekijän takia meillä tehdään avioehto. Minä kaikesta sydämestäni toivon, ettei sitä avioehtoa koskaan tulla tarvitsemaan, sen eteen ainakin tehdään töitä, mutta jos joskus tulee tilanne, että sitä kaikesta huolimatta tarvitaan, niin on se hyvä olla olemassa, ei siitä ainakaan haittaa ole.
 20. Sardiniassa olen käynyt kauan sitten ja pelkästään hyviä muistoja on siitä reissusta, ehkä juuri siksi on häämatkakohteemmekin Italia. Häämatkalle olemme menossa Taorminaa, Pohjois-Sisiliaan. Saa nähdä mitä tuleman pitää, mutta melko varmasti on tiedossa kauniita maisemia ja hyvää ruokaa, eikä sitä kai muuta kaipaakaan.
 21. Minä olen miettinyt, että meille tulisi juuri tuo 517 ja siitä kaksi ensimmäistä säkeistöä.
 22. Italiaan olemme suuntaamassa lokakuun alussa.