Nodu

Rouva
 • Content count

  1291
 • Joined

 • Last visited

About Nodu

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Recent Profile Visitors

971 profile views
 1. Meillä on oltu yhdessä kohta 5 ½ vuotta ja naimisissa vähän yli vuosi
 2. Mäkin lukeudun tähän kastiin Mulla oli siis häiden aikaan ollut koko elämäni ollut pitkä tukka, johon aloin jo ennen häitä tympiintyä, mutten hääkampauksen vuoksi ennen häitä viitsinyt leikata. Niinpä sitten seuraavana keväänä, kun olin selvitellyt millaiset hiukset haluan, lähti pituudesta suurin osa.
 3. Asunnon ostoon (joo ei maksettu koko asuntoa sillä rahalla, jos tästä nyt niin voisi luulla ) kuten olimme kertoneet.
 4. ^ Samaa mäkin mietin kuin Filippa. Tai siis, kuinka kauan sen pikkusisaruksen sitten pitäisi odottaa sitä isosisaruksen mahdollista kihlautumista? Siihen asti että on itse seurustellut vuoden? Kaksi vuotta? Viisi? Kymmenen? Päteekö sama myös kavereihin, vai ainoastaan sisaruksiin? Saako kaveri mennä nopeasti kihloihin ja naimisiin, mutta sisarus ei? Ja tää ei siis oikeasti ole mitään vittuilua, vaan mielenkiinnosta kysyn että miten asian ajattelet. Kun mun mielestä vaan on jokseenkin absurdia, että pitäisi odotella siltä varalta että isosisarus pahastuu omasta kihlauksesta. Totta kai on eri asia, jos sisarus vaikka länttää hääpäivän viereiselle viikonlopulle (kyllä mä pahastuisin jos mun sisarukset olisi esimerkiksi päättäneet yhtäkkiä, kun meidän hääpäivästä oli heille jo kerrottu, menn naimisiin just viikkoa ennen - ihan vaan koska en usko että kauempana asuvat sukulaiset jaksaisi matkustaa kahtena viikonloppuna peräkkäin), mutta en vaan keksi mistä voisi pahastua siinä, että pikkusisarus menee ennen isoasisarusta kihloihin.
 5. Ei kai se niin mene kuin korkeintaan jossain kuningassuvuissa
 6. Mun mies otti mun nimen Ei siksi että olisi tossun alla, vaan koska mun nimi on kauniimpi, harvinaisempi ja sopii hyvin miehen nimeen. Miehen nimen olisin voinut ottaa jos se olisi ollut kiva, mutta kun ei ollut Nyt on oltu aviossa kohta vuosi, ja hyvin mies vaikuttaa uuteen nimeensä sopeutuneen Edes uutta allekirjoitusta ei tarvinnut opetella, kun siitä kuitenkin erottuu vain etunimen eka kirjain
 7. Mulla tulee tästä sellainen olo, että jotkut käsittää noi polttareiden kustannukset niinä kustannuksina, jotka maksetaan morsiamen ruoista + ohjelmasta. Toiset taas käsittää noi kustannukset kattamaan myös esim. omat ruokailut. Siitäkin vois tää ero ehkä johtua? Mun polttarit oli halvat, ja tiedostan sen, ja ymmärrän. Käytiin megazonessa, piknikillä Suomenlinnassa, syömässä Cantina Westissä ja yöksi mentiin kaverin mökille vanhempien kyydillä. Päälle mulle puettiin kaverien ompelemat, alun perin UFF:lta peräisin olevat vaatteet. Ja oli ihan parhaat mahdolliset polttarit Jos lasketaan vaan ohjelmasta koituneet kustannukset (ja mun ruoista...) niin ihan varmasti jää alle 20 €/henki. Jos taas lasketaan myös omat kustannukset (matkat PK-seudulle jos ei siellä asunut, ravintolaruoka, omat juomat piknikillä jne...) niin voi helposti mennä varmaan viisi kymppiä. Mutta jos 20 € ei tartte kattaa omia ruokia yms. niin loistavasti riittää! Ja niin, sitä asiaa. Kaverin polttareista olisin valmis maksamaan 50 €, ja tämä ei siis sisällä nyt omia kustannuksiani.
 8. Täältäkin lämpimät suositukset Mr Washingmanille! Halpaa oli ja puhdasta tuli
 9. maimai09, me ainakin pyydettiin pelkkää rahaa, kun tavaraa on kaksioon jo ihan liikaa ja asunnonhankinta edessä. Jokunen vieras toi siitä huolimatta lahjan, olivat kyllä mieluisia nekin.
 10. Me saatiin mun käsityksen mukaan n. 9500 € lahjaksi. Rahaa pyydettiin asunnon hankintaa varten. Lisäksi saatiin joitain tavaroita. Vieraita oli juhlassa 130.
 11. Meidän vuokralimusiinia ajoi kummieni poika. Ja tosi hienosti ajoikin! Plussana on vielä se, että tykkää autoista ja ajamisesta, joten ajoi mielellään. Ja oli toki myös häävieraana.
 12. Hymyilin, ja vielä pitkään sen jälkeenkin Kun näin sulhasen (mieheni ) kävelevän vastaan käytävää pitkin, suu levisi valtavaan hymyyn ja silmät kostuivat. Se oli vaan niin ainutlaatuista.
 13. Pussattiin kyllä ^^ Mies unohti, muisti kun vähän vinkkasin sille. Suudeltiin siis heti aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen, eikä sormusten laittamisen. Muakin jännitti sen verran etten ollut varma oikeasti kohdasta, mutta ei kukaan ainakaan näyttänyt pahastuneen
 14. Eleniel, ihan hyvältä kuulostaa, toki eri asia miten aikataulutatte nuo. Nyt ei oikein osaa sanoa tuosta mitään kun ei tiedä, millä aikataululla asiat on suunniteltu tapahtuviksi
 15. Mekin jatketaan juhlia nuoremmalla porukalla. Meillä tosin on niin, että jatkopaikka sijaitsee ihan muualla kuin juhlapaikka. Ollaan päätetty tehdä niin, että poistutaan, ja sen jälkeen kaaso kuuluttaa että noniin, nyt kaikki halukkaat siirtyy jatkoille, mutta bändi jatkaa täällä soittamistaan vielä yhden setin verran. Jos joku vanhempi nyt haluaa jatkoille tulla, niin siinäpähän tulevat, en pahastu. Nettisivuillamme kuitenkin on tieto, että jatkoille on tulossa enemmän nuorta porukkaa, mutta että kaikki ovat toki tervetulleita. Minusta tärkeintä on se, ettei muita vieraita vaan "heitetä ulos" tai jätetä ohjelmatta. Ja luulen, että jos esimerkiksi isovanhempia jatkoille eksyy, niin he melko pian poistuvat jatkot nähtyään Tosin en kyllä oikeasti usko että ilmestyy