Jump to content
Naimisiin.info

Baby

Rouva
 • Posts

  15227
 • Joined

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2211 profile views

Baby's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Baby

  Santorini

  Me oltiin Kastelli-hotellissa. Auton vuokrahintaa en kuolemaksenikaan muista :-/
 2. Baby

  Santorini

  Me oltiin Kamarissa häämatkalla ja oltiin enemmän kuin tyytyväisiä. Eli ei se Oia ole ihan must . Riippuu ihan mitä matkasta hakee. Me vuokrattiin auto ja kierrettiin koko saari ja nähtiin kyllä kaikki, myös auringonlasku. Tulipahan sekin nähtyä, mutta henk.koht. en pelkästään tämän vuoksi vuokraisi Oiasta hotellihuonetta. Mutta minä olen minä ja muut ehkä haluaa ihailla mm kaunista auringonlaskua ja maisemia viikon ajan .
 3. Meidän häissä oli tehtävinä poimia syksyllä omenoita (meillä siis omenapuita ), talven tullessa tuoda lämpöiset sukat, kynttilöitä, ystävänpäivänä lähettää kortin tai kutsua kylään, laskiaisena tuoda liukuri ja pulkkamäkeen, pääsiäisenä tulla virpomaan, keväällä ikkunoiden pesussa avustaminen, kesällä tuoda mansikoita, nurmikon leikkuuta... Ja ensimmäisenä hääpäivänä oli tehtävänä viettää mukava päivä yhdessä esim. piknikin merkeissä.
 4. Alussa vieraita tutustutettiin toisiinsa kuten Minna_79 kertoi. Samoin meillä oli 12-kk leikki hieman muunneltuna versiona, polttariporukka tanssi Fröbelin palikoiden sutsisatsaata. Lisäksi kaasot olivat jättäneet jokaiseen pöytään (paitsi morsiusparin ja vanhempien) kirjekuoren. Kuoressa oli tehtävä ja loppuillasta sitten esitettiin nämä tehtävät. Tehtävät oli esim. lausu hääparille runo, laadi morsiamelle/sulhaselle ohjeet kuinka pitää puoliso virkeänä, esitä hääparille laulu. Näitä tehtäviä tehdessään myös vieraat tutustuvat pöydän muihin vieraisiin. Tässä esimerkki sukulaisteni tehtävästä, jonka mieheni loppupeleissä joutuikin lukemaan ääneen (tehtävä oli siis laatia miehelleni ohjeet, kuinka pitää minut virkeänä seuraavat 50 vuotta): "Kun mä aamulla herään, ensin vaatteeni kerään ja vasta sitten katson vaimoni perää(n). Aamupalan sänkyyn usein kannan ja aina hellän suudelman annan. Yllätykset silloin tällöin tuntuvat hyvältä, enkä ole Babyn mielestä syvältä. Olen kuullut: on pelko karmia, jos vaimosta tulee harmia! Annan siis Babylle omaakin aikaa, niin säilyy suhteessamme rakkauden taikaa. Miehenä täytyy minun rakkautta antaa ja vastuuni avioliitosta kantaa. Koska olemma yhdessä ainakin seuraavat 50 vuotta, teen paljon töitä, enkä suotta! Heti kun rypyt uurtavat kasvoja, hankin tukusta uusia rasvoja. Suku vaatii aina vain uusia lapsia, vaikka ohimolla on jo harmaita hapsia. Toivon, että Babyn kaunis hymy säilyy, vaikka työ täynnä vaaroja häilyy. Vaikka viisikymppisenä haisee hiki, pidän Babya aina silti vuoteessa liki! Ps. jos elämä joskus oikein pännii, pyydän vaimolta luvan kunnon känniin!!
 5. Baby

  Santorini

  Riippuu kait, mihin on tottunut. Itse olen asunut monen monta vuotta lentokentän läheisyydessä ja mies viettää paljon aikaa lentokentillä ja lentokoneissa, joten me olemme tottuneet lentokentän aiheuttamiin ääniin. Me ei edes huomattu Kamarissa, että lentokenttä on lähellä.
 6. Riitti ainakin vuonna 2000. Mutta jos olet kova matkustelemaan paikoissa, missä A-hepatiittirokotetta suositellaan, kannattaa ottaa A-hepatiittirokote. Tulee halvemmaksi pitkässä juoksussa.
 7. Baby

  Santorini

  Me oltiin syyskuussa 2003. Ja niitä keltaisia pyyhkeitä oli altaan reunalla pilvin pimein, niitä sai ottaa useamman kappaleen kerrallaan. Ja aamulla taas oli altaalla kasa puhtaita pyyhkeitä.
 8. Baby

  Santorini

  Kastellia voin minäkin lämpimästi suositella! Oltiin ainoat suomalaiset hotellissa (luxusta sekin ;D). Aivan mahtavat puitteet (mm. altaalla pyyhkeet, ihanat pehmeät aurinkotuolit), palvelualtis henkilökunta (kävivät kyselemässä allasalueella, kaivataanko syötävää/juotavaa, järjestivät auton vuokraukset jne.), suussasulavaa ruokaa, tehokas ilmastointi ja äänieristys huoneessa. Sviitissä oli hedelmäkori ja viinipullo, sekä häämatkan kunniaksi saatiin käyttää saunaosastoa ilmaiseksi. Osastolla ei ollut ketään muita, oli ihanan romanttista killua porealtaassa kynttilöiden ympäröimänä ja musiikin soidessa taustalla .
 9. Meidän häissä laulettiin Hymni rakkaudelle ja Anna Eriksonin Kun katsoit minuun.
 10. Minä olin Dominikaanisissa joulukuussa ja sää oli mitä mainioin. Vesisateesta ei tietoa. Parina päivänä tuuli aika reippaasti, mutta mua se ei ainakaan haitannut yhtään siinä helteessä ;D.
 11. Meillä maljan kohotti bestman. Morsiamen isä on sen verran ujo poika ;D.
 12. Meillä oli häissä sinistä boolia. Siihen laitettiin kirkasta, blue curaqaota, vichyä ja spriteä. Suhteita en muista kuolemaksenikaan (olisi pitänyt vaan säästää kaikki häälaput vielä hetken aikaa ), mutta eiköhän tässäkin toteudu ihan perusohjeet kirkkaan ja liköörin kanssa. Spriteä ja vichyä sitten maun mukaan . Ihan vaan varoitukseksi sitten, että tämä booli ainakin värjää suun ja kielen (ja hampaat jos tarpeeksi ottaa kuppia) ;D.
 13. I told you so Baby- joka edelleen haaveilee pääsevänsä Sosuaan takaisin....
 14. Myös minä yllätin mieheni Kaskisen runolla .Oli lähellä, ettei mies alkanut itkemään. Samoin yllätin hänet puvulla ja sillä mitä puvun alla oli . Häiden jälkeen aamulla annoin hänelle kirjeen, mihin olin kirjoittanut tunteitani ym. meidän 2 vuoden seurusteluajalta. Samalla annoin hänelle paketin, missä oli meidän yhteisellä sukunimellä varustettu ovikyltti.
 15. Täällä myös yksi, joka lausui Kaskisen "Minä sinua rakastan" -runon. Sulho hoiti muut puheet ja kiittelyt.
×
×
 • Create New...