kinuskimansikka

Rouva
 • Content count

  8828
 • Joined

 • Last visited

About kinuskimansikka

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

3203 profile views
 1. Ilmottiko teillä kaikki ajoissa joko tulevansa tai ei tulevansa? Mietin siis sitä että jos piti jonkun kutsutun perään kysellä (ei ilmottanut mitään) niin hoitiko äidit ne vai te itse?
 2. Näin jälkeenpäin voin kommentoida että sitä nimmaria kannattaa treenata ahkerasti. Koska nykyään ei tarvi hirveästi allekirjoitella (koska pin) niin tähän ei vaan totu ja se on joka kerta ihan erilainen sykerö. Passissa ja ajokortissa näyttää siltä että sukunimi olis puolet lyhyempi kuin onkaan koska mulle tulo joku ihme käsikramppi (ilmeisesti en ollut tottunut niin suureen kirjoitussuoritukseen kun vanha sukunimi oli 4 kirjainta ja uusi 8 kirjainta)
 3. Meidän avioliiton siunauksessa oli paikalla me ja 6 vierasta Oli komiaa!
 4. Mun täytyy myöntää että mulle on tosi vaikee ajatus että musta olisi jotenkin yleisesti kielletty väri. Mä ite käytän paljon mustaa ja mulla on tuttavapiirissä ihmisiä jotka käyttää paljon mustaa (ja yksi joka käyttää VAIN mustaa). Mun on vaikea hahmottaa että miksi siihen ei saisi pukeutua kuin mihin tahansa väriin. Valkoisen pukeminen häihin on toki nounou (yleensä valkoisen) morsiuspuvun vuoksi mutta musta on väri siinä missä vaikka vihreäkin. Siis mun mielestä Häihin liittymättömänä huomiona, mä oon aina ihan fiiliksissä kun löydän mustan kesämekon - se on tosi vaikeeta
 5. Tulin tänne nyt päivittämään tilanteen Eli meillä on nyt yhteinen asuntolaina ja sen myötä myös oikeasti yhdistetty talous. Eli käytännössä meillä tulee palkat yhteiselle tilille, sen lisäksi meillä on yhteinen säästötili ja ruokatili. Tämän lisäksi pidimme (pankin suosittelemana) molemmat yhdet omat tilit, joilla pyrimme pitämään about samat summat rahaa. Näihinkin on käyttöoikeus molemmilla, mutta ne ovat vain toisen henkikön nimissä. Tämä siis siitä syystä että jos esim. puoliso kuolee, niin yhteiset tilit jäädytetään kunnes perunkirjoitus on selvä. Eli pyrimme pitämään näillä omilla säästötileillä riittävää summaa mitä tarvitaan muutamaksi kuukaudeksi elämiseen (huomioiden että palkan saa toki vaihdettua tulemaan mille tilille tahansa kunhan vaan työnantajalle ilmoittaa). Ja on mennyt muuten tosi hyvin. Enemmän meitä heikotti siinä vaiheessa kun jako oli hieman epäselvä (rahankäyttö ei ollut niin läpinäkyvää, oli omat tilit niin tuli sellaisia MÄ maksoin sen MUN tililtä), mutta nyt kun kaikki on yhteisellä tilillä ja näkyvissä, niin tuntuu aika mukavalta. Kumpikaan ei ole ruvennut kyttäämään toisen ostoksia, niistä meillä on yhteinen kuluttamisen linja ja isommat hankinnat päätetään yhdessä, esim. minä olen lähdössä keväällä reissuun kaverini kanssa ja mies osti tuossa jokin aika sitten järkyn kalliin tietokoneen. Molempiin päätöksiin vaikutti vain ja ainoastaan se, että laskettiin että meidän rahat riittää näihin. Oy Perhe Ab:n puolesta, aina ja ikuisesti!
 6. Voin muuten jälkikäteen ylpeänä kertoa että mun mies oli opetellut valan ulkoa. Mä jouduin kaivamaan lapun tissien välistä esiin
 7. Vedin omassa mielessäni pohjat kun itkin myös läpi meidän kirkkosiunauksen (pari kuukautta häiden jälkeen, tilaisuus järjestettiin miehen isovanhempia ilahduttamaan). Tällä kertaa ei ollut kaasoa joka olis laittanut nenäliinan mun tissien väliin just ennen h-hetkeä joten ihan hirvee niiskutus läpi koko seremonian
 8. Ei meillä best manit ja kaasot antaneet mitään lahjoja - ja ei kyllä odotettukaan heiltä, heidän lahja oli se että olivat meidän best manit ja kaasot.. Ja siis meillä best manit ja kaasot ei kyllä osallistunut myöskään mitenkään häiden järjestelyihin tai ohjelman keksimiseen (okei, kaasot kuunteli mun pukuongelmia ja auttoivat sen kanssa) vaan heidän panoksensa oli hääjuhlassa kun juonsivat ja hoitivat asioita silloin niin ettei meidän tarvinnut miettiä mitään. Enemmänkin siis toisin päin, me ollaan antamassa heille lahjat..
 9. Mä tein itse pukuni, käytän sitä vielä kun mennään ottamaan kirkkosiunaus kuukauden päästä ja sitten se saapi jäädä kaappiin muistoksi - tai sitten ompelen siitä vaikka ristiäismekon meidän (vielä hypotettiselle) lapselle Missään tapauksessa en myy tuota! Tosin tässä ei ollut rahallista panostustakaan kun puvulle tuli hintaa n. 60 euroa, enemmän merkkaa että olen itse sen tehnyt ja sille en voisi kuitenkaan määritellä hintaa niin myyminen on mahdotonta.
 10. Hyvin meni - lievässä humalassa olin kyllä loppuyöstä mutta juhlan ajan jne. join hyvin maltillisesti ja oli vain ja ainoastaan mukavaa. En mä kyllä silti muista koko päivästä oikeen mitään mutta se ei liity alkoholiin vaan siihen että kaikki meni niin pirun nopeeta
 11. Me kaaduttiin rättiväsyneinä (ja hieman juopuneina) sänkyyn neljän jälkeen yöllä. Aamulla heräsin yksin ja olin vähän aikaa miehelle suivaantunut kunnes tajusiin että kello on jo yhdeksän ja hän oli mennyt jo kasin aikaan laittamaan vieraille aamupalaa (oltiin siis sovittu että me mennään auttamaan vanhempia ja kaasoja & best maneja aamulla) ja antanut mun nukkua vielä Kun päästiin kotiin niin mä nukuin väsymystä pois kaksi päivää (siis ihan kirjaimellisesti nukuin myös päivät) ja tiistaina lähdettiin mökille ja saatiin vihdoinkin "hääyö"
 12. Kelan korvauspäätös lääkärilaskuun oli eka. Ja eka uusiutunut kortti oli Plussakortti Kelakortin ja muut bonarikortit (Stocka, S-ryhmä) jouduin erikseen tilaamaan koska mulla oli ollut kuvallinen kelakortti ja Stocka & S-ryhmän korteissa on debit / mastercard ominaisuudet.
 13. Se että me valittiin toisemme. Ja sormusvaloissa luvattiin valita toisemme jokaisena päivänä elämän loppuun asti. Eli se että me ei vaan rakasteta toisiamme vaan että me ollaan tehty päätös rakastaa toisiamme silloinkin kun se on vaikeaa.
 14. Hotellihuoneessa painuin pehkuihin n. klo 2 yöllä. Olin ottanut vähän punaviiniä sitä ennen
 15. Mä unohdin halata isääni kun hän luovutti mut miehelle. Ja unohdettiin pussata miehen kanssa oikeessa kohtaa (otettiin se takasin sitten seuraavan biisin aikana) Mies hukkasi sormuksensa jo häiden jälkeisenä aamuna. Löysi sen tosin jo ennen kun heräsin. Oli kuulemma ollut best manien kanssa vähän paniikkietsintä käynnissä "Se täytyy löytää ennen kun kinuskimansikka herää!!!" Mies ei siis käytä sormustaan ja ilmeisesti tuo yhden yön käyttäminen oli joa aika outo kokemus kun oli sitä pyöritellyt hääpaikan ulkona aamulla ja "unohtanut" tökätä sen alemman nivelen alle niin ylläriylläri se oli tippunut