Nozinan

Rouva
 • Content count

  250
 • Joined

 • Last visited

About Nozinan

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 11/12/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

865 profile views
 1. Me laitettiin kutsun mukana infolappunen, jossa pukeutumisohjeena oli "juhlava asu". Emme ota turhaa stressiä vieraiden pukeutumisesta, mutta toivotaan, että tällä ohjeistuksella vieraat tajuavat vähän panostaa pukeutumiseen, eivätkä tule esim. farkuissa ja t-paidassa. Toisaalta tiedän, että esim. appiukkoni ei kuuna päivänä laita tummaa pukua päälle, mutta eiköhän anoppi pakota sen pukeutumaan parhaimpiinsa eli laittamaan edes sen pikkutakin.
 2. Harkitsin ensin kaksoisnimeä, mutta otin sitten miehen nimen.
 3. Ikävä sanoa, mutta miehen BM eli hänen pikkuveljensä on mielestäni harvinainen lapsellinen ja vastuuton ikäisekseen (21-v.) etenkin mitä tulee juhlimiseen tms. toimintaan, johon liittyy jollain tapaa alkoholin käyttöä. Ehkä se kuuluu vielä tuohon ikään ja opiskelija(teekkari)kulttuuriin (ettei hauskaa osata pitää muutoin kuin humalassa). Muuten hän on kuitenkin tosi kiva tyyppi, hän ei vain tajua, että mieheni (27-v.) on hieman kypsynyt opiskeliajoistaan ja tuollaiset "apinapuvussa ja kahden promillen kännissä asemalle laulamaan Fröbelin palikoita ja myymään kortsuja"-jutut eivät vain yksinkertaisesti kiinnosta. Ja todellakin peesailen sitä, että useat miehet tuntuvat luulevan, että polttareiden täytyy mennä tietyllä (dokaus&nolaus) kaavalla. Oma mieskin karsastaa ajatusta polttareista juuri siksi, että olettaa polttareiden olevan juuri sellaiset örvellysbileet, joissa muut pitävät hänen kustannuksellaan hauskaa. No, mies aikoo kuitenkin selvästi ilmaista BM:lle mielipiteensä ja toivotaan, että hän saa haluamansa eli joko ei polttareita lainkaan tai sitten suht rauhallisen ja kivan illanvieton lähimpien kavereidensa seurassa. Jos BM kaikesta huolimatta yrittää järjestää jotain älyttömyyksiä, mieheni on ilmoittanut liukenevansa paikalta ja peruvansa hääkutsun. Nojoo, ei jälkimmäistä ehkä sentään...
 4. Meillä sama juttu. Mies ei haluaisi polttareita ja on tämän BM:lle ilmoittanut, mutta pelkää silti, että tämä yrittää järjestää jotain todella älytöntä ohjelmaa vastoin hänen tahtoaan. Asiaa ei auta se, että BM on täysin vastuuntunnoton juntti, jonka käsitys hauskasta yhdessä olosta on yletön ryyppäys ja muiden nolaaminen hinnalla millä hyvänsä...
 5. Minä olin 24 ja mies 26 kun mentiin kihloihin.
 6. Mitä sitten haluatte tehdä polttareissa? Mennä elokuviin tai jumalanpalvelukseen? Mun mielestä ainakin kivat polttarit on sellaiset missä juhlakalu (+ muut) oikeesti viihtyvät, rentoutuvat ja pääsevät tekemään yhdessä jotain hauskaa, esim. urheilemaan (yleisurheilukisat, rivitanssi, tankotanssi tms.), ajamaan cartingia, pelaamaan värikuulasotaa, järjestämään jonkin teema/roolileikkipäivän, keilaamaan, (mini)golfaamaan jne. Riippuu tietysti ihan mieltymyksistä... Itse tykkäisin edellä mainittujen lisäksi esim. jostain kylpyläviikonlopusta hemmotteluhoitoineen muutaman parhaan kaverin kanssa tai rennosta mökki-illasta erilaisten seurapelien, singstarin, hyvän ruuan ja juoman parissa . En ymmärrä miksi polttareissa pitäisi nolata juhlakalu tai örveltää jossei normaalistikaan vapaa-aikana örvellä .
 7. Kihlauspäivä oli se päivä, jolloin mies minua kosi. Päivään ei liittynyt mitään erityistä juhlaa, vuosipäivää tms., ihan tavallinen perjantai se oli .
 8. Samalla pyysin siskoani ja ystävääni kaasoiksi kun ilmoitin kihlauksesta eli n. vuotta ennen häitä.
 9. Mulla on toisena kaasona pikkusiskoni, toisena hyvä nuoruuden ystäväni. Miehen bestmanina toimii hänen pikkuveljensä. Lisäksi meille tulee ns. "morsiusystävättäriksi" kolme meille molemmille läheistä tyttökaveria. Lähes kolmikymppiset morsiusneidot olisivat kuulostanut hassulta ja tähän ystävätär-juttuun sisältyy inside-vitsi, siitä nimitys
 10. Me ollaan miehen kanssa samoilla linjoilla omista ja toisen polttareista: - Ei nolausta - Ei mitään myymishommia - Ei mietelauseiden, avioliittoneuvojen tms. keräämistä - Ei typerää pukeutumista - Ei seksiväline tms. esittelyjä - Ei strippareita, eroottista hierontaa tms. - Ei extreme-lajeja eli benji-hyppyä, sukellusta tms. - Ei baareilua - Ei yletöntä ryyppäämistä
 11. Juhlapaikka (pieni kartanorakennus ja rantasauna) on varattu meille koko viikonlopuksi pe-su ja kustantaa henkilökunta-alennuksen jälkeen n. 400e. Ilman alennusta juhlapaikka olisi tullut maksamaan n. 1500e, joten halvalla päästään .
 12. Olimme puhuneet mahdollisesta naimisiinmenosta jo paljon, joten kosinta ei tullut täydellisenä yllätyksenä, mutta jonkinlaisena yllätyksenä kuitenkin (en tiennyt milloin mies kosii) .
 13. Ostin puvun viime viikolla ja häät ovat näillä näkymin heinäkuussa 2010. Nyt täytyy varoa etten pääse lihomaan/laihtumaan .
 14. Naimisiin mennään heinäkuussa 2010, minä olen tällöin 25 ja mies 27. Seurustelua on häiden aikaan takana himpun vaille 8 vuotta ja yhdessäasumista 7 vuotta. Minä olen valmistunut ja vakitöissä, tosin työnkuvaani kuuluu väikkärin teko, joten tavallaan olen myös opiskelija . Mies viimeistelee töiden ohella opintojaan tavoitteenaan valmistua heti häiden jälkeen. Asutaan vielä vuokralla ja kasvatetaan pesämunaa, jotta päästäisiin pian häiden jälkeen rakentamaan omaa taloa. Lemmikkejä ei allergioiden vuoksi ole, mutta lapsesta haaveillaan ja jälkikasvu onkin tervetullutta mahdollisimman pian .