Pinjaliini

Rouva
 • Content count

  1762
 • Joined

 • Last visited

About Pinjaliini

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 12/18/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Porvoo

Recent Profile Visitors

739 profile views
 1. Heiiii, tajusin just että mullahan on 10v täynnä
 2. En tarkkaan muista paljonko ennen päivitystä oli, mutta jos saisin 1509 viestiä.
 3. Minun opiskeleva serkkuni ilmoittautui häihimme. Hän kertoi, ettei hänellä ole opiskelijana varaa lahjaan. Sanoin ettei lahjan tuominen ole edellytys juhliin osallistmiseen. Serkkuni lupasi kuvata häämme videokamerallaan ja lähettävänsä videon meille heti häiden jälkeen. Todellakin häiden jälkeen. Saimme nähdä kuvaa viime kesänä eli melkein 2v häiden jälkeen. Naurattaa!
 4. Jos ei ole tottunut korkokenkien käyttäjä ja hääkenkinä on usean sentin korkkarit, ota varalta matalat vaihtokengät jo juhlapaikalle mukaan. Itsellä alkoi olla jo juhlien loppupuolella jalta jo niin kipeät, että kävin hotellihuoneesta hakemassa sellaiset hotellin "tohvelit" jalkaan loppuillaksi.
 5. Viime jakso oli paras jakso tänä vuonna. Ihana!
 6. Kannattaa käydä koekampauksessa, ettei tule yllätyksiä kampaajalle eikä itsellekkään. Kampaaja tietää sitten hääpäivänä, miten hius käyttäytyy ja saa varmuuden että kampaus on sellainen kuin asiakas haluaa. Varsinkin hääkampaukset on sellaisia, mitä halutaan kokeilla ennen virallista päivää. Häissähän yleensä otetaan kuvia ja jos kampaus on syystä tai toisesta epäonnistunut (esim. kampaaja on ymmärtänyt väärin, kampaus ei oikeasti sovi morsiamelle tai kampaus on sittenkin asiakkaan mielestä aivan kauhea, hiukset ei ollukaan helposti käsiteltävät, tms...), morsianta varmasti ketuttaa katsella hääkuvia loppuelämän. Siksi kannattaa käydä koekampauksessa. Jos kuitenkaan ei halua rahoja "tuhlata" koekampaukseen, vaikka kampaaja sitä suosittelisikin, lopputulos on yksin asiakkaan vastuulla. Onhan toki niitäkin, jotka alkavata "kylmiltään" tekemään kampauksia, mutta käsittääkseni heitä on harvassa ainakin täälläpäin.
 7. Ei minusta kuulosta tyhmältä. Parempi noin, mitä ahdata liikaa ihmisiä pieneen tilaan. Olen täällä lukenut joistain juhlista, joissa oli vastaavanlainen järjestely.
 8. Me soitettiin ensin paikkoihin ja heiltä tuli sitten sähköpostilla tarjous. Ensimäinen paikka sai kyllä meiltä piiiitkän miinuksen. Mies soitti erääseen tilausravintolaan, josta olimme kuulleet paljon hyvää: paikka on kaunis, ruoka hyvää ja heiltä on mahdollisuus varata kaksi isoa mökkiä vieraita varten. Noh, omistaja oli kiireinen ja pyysi laittamaan sähköpostilla tarjouspyynnön. Sähköpostia laitettiin pariinkin otteeseen kuukauden kuluessa, mutta mitään ei kuulunu. Mies soitti sinne ja omistaja sanoi, ettei ole ehtiny vastaamaan. Meni taas kuukausi ja mies soitti sinne jälleen. Omistaja oli pahoillaan viivästyksestä ja laittoi tarjouksen samantien, mutta soitti sitten heti minulle, että voisinko ilmoittaa heti, otammeko tarjouksen vastaan, sillä heille on seuraavana päivänä tulossa käymään hääpari, joka haluaa juhlan samalle päivälle kuin me. Tuli tunne etteivät he meitä asiakkaikseen halua. Sanoin heti ei kiitos. Aloin soittelemaan heti muihin paikkoihin ja heiltä tuli sähköpostitse tarjoukset samalle päivälle.
 9. Onpa jännä... Minä oon luullu, että tahdon kuuluu sanoa miehelle, ei papille. Papin kanssa ei kyllä ollut mitään puhetta, ketä tahtoessa pitää katsoa. Teroitin miehen päähän, että katsoo minua ja minä häntä. Ja näin myös tapahtui.
 10. Häät maksettiin eilen. Juhlat oli 8.8. Tänään lähdetään häämatkalle, mutta ei lähdetä minnekkään kauas eikä olla missään hotelleissa näillä näkymin öitä. Kiitoskortit värkätään vasta matkan jälkeen.
 11. Täälläkin odotellaan lumien sulamista, että pääsis siemeniä kylvämään. Lähinnä budjettisyistä yritän ainakin itse kasvattaa. Intoa kyllä on, mutta taidot on asia erikseen... (Muistelen viime kesää ja omat kasvatukset meni piloille...) Ajattelin kosmoskukka ja punaista auringonkukkaa ainakin kokeilla.
 12. Meille tulee karaokea loppuillaksi. N. 3 tuntia. Suvuissa on innokkaita laulajia minä mukaan lukien.
 13. Eräissä hääjuhlissa yöllä klo.12 aikaan muutaman kuukauden vanhoja vauvoja oli äitiensä kanssa juhlimassa. Siellä karaoke pauhasi ja suurin osa oli jo aika kovassa kännissä. Siksi ajattelin jotenkin vieraille viestittää, ettei meidän juhlista saa tulla sellaisia.
 14. Elikkäs, meidän hääjuhlassa baari avautuu ja karaoke alkaa soimaan noin klo. 19-20. Minä en ainakaan halua, että silloin juhlapaikalla olisi pieniä lapsia pyörimässä, sillä pohojalaiseen tapaan alkoholia menee kuitenkin runsaasti, enkä halua lasten olevan sitä näkemässä. Meidän poika lähtee hoitajan kanssa kotiin ennen ryypinkejä, joten miten kertoa ja juhla-ohjeissa, ettemme toivo lasten olevan silloin enää paikalla. Vai ollaanko me tiukkiksia?