Jump to content
Naimisiin.info

Pinjaliini

Rouva
  • Viestit

    1811
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pinjaliini kaikki viestit

  1. Minun opiskeleva serkkuni ilmoittautui häihimme. Hän kertoi, ettei hänellä ole opiskelijana varaa lahjaan. Sanoin ettei lahjan tuominen ole edellytys juhliin osallistmiseen. Serkkuni lupasi kuvata häämme videokamerallaan ja lähettävänsä videon meille heti häiden jälkeen. Todellakin häiden jälkeen. Saimme nähdä kuvaa viime kesänä eli melkein 2v häiden jälkeen. Naurattaa!
  2. Pinjaliini

    Opiksi muille

    Jos ei ole tottunut korkokenkien käyttäjä ja hääkenkinä on usean sentin korkkarit, ota varalta matalat vaihtokengät jo juhlapaikalle mukaan. Itsellä alkoi olla jo juhlien loppupuolella jalta jo niin kipeät, että kävin hotellihuoneesta hakemassa sellaiset hotellin "tohvelit" jalkaan loppuillaksi.
  3. Viime jakso oli paras jakso tänä vuonna. Ihana!
  4. Kannattaa käydä koekampauksessa, ettei tule yllätyksiä kampaajalle eikä itsellekkään. Kampaaja tietää sitten hääpäivänä, miten hius käyttäytyy ja saa varmuuden että kampaus on sellainen kuin asiakas haluaa. Varsinkin hääkampaukset on sellaisia, mitä halutaan kokeilla ennen virallista päivää. Häissähän yleensä otetaan kuvia ja jos kampaus on syystä tai toisesta epäonnistunut (esim. kampaaja on ymmärtänyt väärin, kampaus ei oikeasti sovi morsiamelle tai kampaus on sittenkin asiakkaan mielestä aivan kauhea, hiukset ei ollukaan helposti käsiteltävät, tms...), morsianta varmasti ketuttaa katsella hääkuvia loppuelämän. Siksi kannattaa käydä koekampauksessa. Jos kuitenkaan ei halua rahoja "tuhlata" koekampaukseen, vaikka kampaaja sitä suosittelisikin, lopputulos on yksin asiakkaan vastuulla. Onhan toki niitäkin, jotka alkavata "kylmiltään" tekemään kampauksia, mutta käsittääkseni heitä on harvassa ainakin täälläpäin.
  5. Pinjaliini

    Häiden kaksijakoisuus??

    Ei minusta kuulosta tyhmältä. Parempi noin, mitä ahdata liikaa ihmisiä pieneen tilaan. Olen täällä lukenut joistain juhlista, joissa oli vastaavanlainen järjestely.
  6. Me soitettiin ensin paikkoihin ja heiltä tuli sitten sähköpostilla tarjous. Ensimäinen paikka sai kyllä meiltä piiiitkän miinuksen. Mies soitti erääseen tilausravintolaan, josta olimme kuulleet paljon hyvää: paikka on kaunis, ruoka hyvää ja heiltä on mahdollisuus varata kaksi isoa mökkiä vieraita varten. Noh, omistaja oli kiireinen ja pyysi laittamaan sähköpostilla tarjouspyynnön. Sähköpostia laitettiin pariinkin otteeseen kuukauden kuluessa, mutta mitään ei kuulunu. Mies soitti sinne ja omistaja sanoi, ettei ole ehtiny vastaamaan. Meni taas kuukausi ja mies soitti sinne jälleen. Omistaja oli pahoillaan viivästyksestä ja laittoi tarjouksen samantien, mutta soitti sitten heti minulle, että voisinko ilmoittaa heti, otammeko tarjouksen vastaan, sillä heille on seuraavana päivänä tulossa käymään hääpari, joka haluaa juhlan samalle päivälle kuin me. Tuli tunne etteivät he meitä asiakkaikseen halua. Sanoin heti ei kiitos. Aloin soittelemaan heti muihin paikkoihin ja heiltä tuli sähköpostitse tarjoukset samalle päivälle.
  7. Onpa jännä... Minä oon luullu, että tahdon kuuluu sanoa miehelle, ei papille. Papin kanssa ei kyllä ollut mitään puhetta, ketä tahtoessa pitää katsoa. Teroitin miehen päähän, että katsoo minua ja minä häntä. Ja näin myös tapahtui.
  8. Häät maksettiin eilen. Juhlat oli 8.8. Tänään lähdetään häämatkalle, mutta ei lähdetä minnekkään kauas eikä olla missään hotelleissa näillä näkymin öitä. Kiitoskortit värkätään vasta matkan jälkeen.
  9. Täälläkin odotellaan lumien sulamista, että pääsis siemeniä kylvämään. Lähinnä budjettisyistä yritän ainakin itse kasvattaa. Intoa kyllä on, mutta taidot on asia erikseen... (Muistelen viime kesää ja omat kasvatukset meni piloille...) Ajattelin kosmoskukka ja punaista auringonkukkaa ainakin kokeilla.
  10. Meille tulee karaokea loppuillaksi. N. 3 tuntia. Suvuissa on innokkaita laulajia minä mukaan lukien.
  11. Pinjaliini

    Ei lapsia ryypinkeihin!

    Eräissä hääjuhlissa yöllä klo.12 aikaan muutaman kuukauden vanhoja vauvoja oli äitiensä kanssa juhlimassa. Siellä karaoke pauhasi ja suurin osa oli jo aika kovassa kännissä. Siksi ajattelin jotenkin vieraille viestittää, ettei meidän juhlista saa tulla sellaisia.
  12. Elikkäs, meidän hääjuhlassa baari avautuu ja karaoke alkaa soimaan noin klo. 19-20. Minä en ainakaan halua, että silloin juhlapaikalla olisi pieniä lapsia pyörimässä, sillä pohojalaiseen tapaan alkoholia menee kuitenkin runsaasti, enkä halua lasten olevan sitä näkemässä. Meidän poika lähtee hoitajan kanssa kotiin ennen ryypinkejä, joten miten kertoa ja juhla-ohjeissa, ettemme toivo lasten olevan silloin enää paikalla. Vai ollaanko me tiukkiksia?
  13. Olen miettinyt ihan samaa asiaa. Minulla on sellaisia kavereita, jotka haluaisin polttareihin, mutta itse hääjuhlaan kyllä heidät haluaisin, mutta sitten minun kavereita olisi vaikka muille jakaa ja miehellä ei olisi montaa kaveria. Meillä on periaate, että molemmilta puolilta kutsutaan samanverran....
  14. Esim. hairstorelta saa joitain lettipidennys puntteja tilattua. Muistaakseni... Niistä luulisi saavan tehtyä letit kampaukseen. Toisaalta tlatessa ei voi olla 100% varma, onko puntti samanvärinen kuin oma hius. Ilmeisesti et tarkoita mitään ohuita lettejä, joten yhdestä puntista tulee n. 3-5 lettiä. Helpoiten ja oikeanlaiset letit saat, jos menet parturi-kampaaja liikkeeseen. He osaavat auttaa ja värjäävät tarpeen vaatiessa lettihiukset oikean värisiksi.
  15. Sanon ensin, että sinetti- ja liimapidennys on kaksi eri asiaa. Kyllä, olen parturi-kampaaja. Ei pidennysten teko vaikeaa ole. Sinetit on helppo laittaa, mutta liimalla laitto vaatii opettelua, ettei liimaa purista liikaa ja ettei sormet pala. Yleensä sineteillä tehdään raitoja. Hyvin laitettuna ja hoidettuna pysyvät useamman kuukauden ja ne kestää saunomisen. Hoitoainetta sinetti kohtiin ei kannata usein laittaa. Harjaamiseen käytetään pehmeää harjaa. Hinnoista en tiedä, mutta ei tuo 58e kuulosta mitenkään pahalta.
  16. Minun vanhemmat ei reagoinu mitenkään, mutta se oli oikeastaan odotettavissakin. Kun aikoinaan kerroin kihloihin menosta, äiti tuumasi "Jaa". Tuntuu, että äitiäni kivetkin kiinnostaa enemmän. Sukulaisille hän on puhunut, että saa nähdä pääseekö häihimme, sillä hänellä on varmaan koulua silloin. Häämme on siis perjantaina. Sanon hänelle pari päivää sitten siitä ja alkoi vuodatus "No en minä tosissaa.." mutta kyllä se alkaa ärsyttää, kun usein saa tuollaista kuulla. Niin, ja kun muutaman viikon päästä kerroin, että kirkko on varattu, vanhempani alkoivat kyselemään "Niin mitä? Oikeastikko?". En tarkoita että kaikkien pitäisi riemusta hyppiä meidän kanssa ja hössöttää joka asiasta, mutta luulin asian koskettavan edes jollain tavalla, sillä lähisuvussa häitä on vietetty viimeksi 80-luvulla. Miehen vanhemmat kuulostivat ilahtuneilta, vaikka eivät oikein mitään sanoneetkaan. Hetkenä päästä mihen isä kysyi, onko perheeni uskovainen kun pitää naimisiin päästä. o_O Meillä kun on reilun vuoden vanha lapsi.
  17. Saako lainata? Ihana, aivan ihana! Mieskin tykkäsi.
  18. No joo... Kävin tässä illalla kävelyllä... Menin ystäväni talon ohi ja siellä ne pakkaili tavaroita autoon.En viitiny mennä juttelemaan. Luulin että he ovat vielä kotipaikkakunnallaan käymässä, niinkuin ovat olleet viimeisen viikon. En ymmärrä enää.
  19. No onpas tänne kirjoiteltu. Niin, minulle paras ystävä merkitsee ihmistä, jolle voi kertoa kaiken ja toisinpäin. Niinkuin joku kirjoittikin, että joskus asia tulee kerrottua ensin ystävälle ja sitten miehelle. "..sitäpaitsi tuskin sun kaverisi haluaa huudella miehensä työjuttuja..." Onhan tuo ennenkin "huudellu". Kerron minäkin mieheni työjuttuja hänelle. Joku kirjoitti että kuulostaa, että olemme nuoria. Kyllä ollaan nuoria. Nuoriksi luokitellaan nykyään kaikki alle kolmikymppiset. Ja vielä siitä, etten todellakaan ole välejä poikki pistämässä. Suoraan sanoen tuntuu siltä, että on liikaa olla ystävyyssuhteessa täydellä sydämellä mukana. Joidenkin kirjoitukset tuntuu niin vähätteleviltä. Jonse on todellakin ymmärtänyt, mitä olen tarkoittanut.
  20. Niin, ei ole ongelmaa kun ei liity juurikaan häihin. Jonse ainoa joka ymmärsi.
  21. Selvennyksen vuoksi selitän, että hän on ennen kertonut työsuunnitelmistaan ja muusta ja tosiaan sanoi pari viikkoa sitten ettei halua muuttaa minnekkään. En todellakaan ole suuttunut koska "MINUN häääni menee pilalle nyt". En ole vaatinut kaasolta mitään muuta, kuin tukemista hääpäivänä, joten kai tämä oli väärä palsta yrittää saada muilta ajatuksia asiasta. Ei häät ole joka paikassa 24/7 ensimmäisenä ajatuksessa.
  22. Pyysin kaasokseni jo aikoja sitten parasta ystävääni. Niin, tai luulin parhaaksi ystäväkseni. Tänään selvisi että ystävyys on ollut vain yksipuolista. Kuulin kiertoteitä, että hänen miehensä on saanut töitä 300km päästä eri paikkakunnalta ja sinne he ovat muuttamassa. Olin hirveän vihainen ja pettynyt. Miksei voinut sanoa aikaisemmin? Minä luulin, että me voidaan puhua kaikesta, mutta ei sitten voinut kertoa mitään muutto suunnitelmista. En tiedä enää mitä ajatella. On käynyt mielessä kaason vaihto, mutta en osaa valita muista ystävistäni. Mitä minä teen?
  23. Hakusessa olisi olkaimettoman puvun alle korsetti. Pienen budjetin takia en todellakaan halua maksaa yli 100euroa "pelkästä" korsetista. Osaisitteko kertoa liikkeitä Rovaniemeltä, Oulusta, Forssasta tai pääkaupunkiseudulta, joista löytyisi edullisesti?
×
×
  • Create New...