auria

Rouva
 • Content count

  2772
 • Joined

 • Last visited

About auria

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2342 profile views
 1. Mä hankin kaikki kynsienkoristelutarvikkeeni Cesarsshopista, joka on suomalainen nettikauppa. Sieltä saa myöskin noita linereita, joilla oon ton hopeisen koristeviivan tehnyt. Ne on Art Club -merkkisiä ja pullot on tällasia: Eli ihan tavallisen eyelinerin tapasia mut aine on tietty kynsilakkamaista. Tässä linkki Cesarsshopin alasivulle, jossa noi linerit on. Lisäks mä koristelen kynsiäni Konad-leimasimilla ja niillä saa mm. tällasia helposti ite leimaamalla:
 2. Vähän samat aatokset. Sormukseni on kyllä valkokultainen ja siinä on timanttejakin, mutta jos olisi rahaa, valitsisin toisenlaisen. Toisaalta toivon, että hääpäivänä saan tähän rinnalle kolmannen sormuksen. Ei jotenkin vihkiä pysty tai raaski vaihtaakaan ... Mä oon nyt alkanu pitaa kihlan ja vihkin välissä kolmatta, ihan muualta saatua sormusta ja se sopii siihen ku nenä päähän. Oon ihastunut uudelleen. Uusi on siis tuo keskimmäinen:
 3. Mä taas otan tarran välittömästi lakan laiton jälkeen, koska sillon. lakan pinta ei oo vielä ehtinyt kuivua tasaseks "peitoks" = ei tartu tarraan. Tosi peittävä valkonen on Maybellinen Colorama -sarjassa, ei tarvii ku yhen kerroksen. Tässä mun tekemä, siinä on just tota Maybellinea:
 4. Lainaan itseäni vastaavasta ketjusta:
 5. Rexonalta on nyt tullut Maximum Protection Antiperspirant, jonka mä ostin juuri. Prismasta löytyi ja hintaa oli enemmän kuin perusdödöllä eli 8,90 €. Sitä laitetaan joko illalla tai aamulla, mutta mieluiten illalla, jotta tuote ehtii vaikuttaa. Se on sellasta emulsiomaista ainetta, joka tulee esille levitysosan pienistä rei'istä. Koostumuksen vuoksi mä ainakin kuivattelin sitä hetken hiustenkuivaajalla. Lupaa 48 tunnin suojan. Mä oon nyt kokeillut ekaa kertaa, levitin sitä perjantaiaamuna ja vieläkään ei haise hiki yhtään! Oon siis ollut ihan vaan kotona ja piruuttani ollut käymättä suihkussa. Suosittelen! Eikä muuten kirvele.
 6. ^ mä en usko, että Triple Dry toimii jos ongelma on tosi paha. Absolut Torria tai ACOn SPC erittäin tehokasta antiperspiranttia vaan! Absolut Torr on siis tosi myrkkyä ja tuo ACO siitä vähän lievempi versio. Molempia saa apteekista. Mutta tupakanpolton lopettaminen vaikuttaa varmasti hampaisiin, eivät kellastu.
 7. Meillä oli sviitti poreammeella ja olen tyytyväinen: tuskin sellaisessa tulee vietettyä öitä kovinkaan usein. Hääsviitin hyvä bonus oli myöhäinen luovutusaika eli klo 15, tosi hieno juttu että sai nukkua rauhassa aamulla!
 8. Mä käytin kenkiä etukäteen kotona paljon, mutta kumminkin pieni rakko tuli jalan sisäreunaan toiseen jalkaan. Olin sitten paljain jaloin aina välillä, ei siis haitannut menoa.
 9. Siitä oli tässä pullukkamorsian-ketjussa mutta en kyllä muista millä sivulla ... Itse käytin rakkoja ehkäisevää puikkoa reisiin hääpäivänäni ja taisi toimia vähän, koska en kiinnittänyt hankaamiseen juurikaan huomiota päivän aikana.
 10. Ei näytä olevan niiden nettisivuillakaan. Täältä voi ainakin tilata netin kautta.
 11. Mulla se toimi pahiten tummentuneiden hampaiden, jotka mulla oli kulmahampaat, osalta. Niistä tuli huomattavasti valkosemmat. Käytin sitä vasta häiden jälkeen ja nyt harmittaa yks kuva, jossa näkyy kulmahampaiden järkyttävä keltasuus ...
 12. Mä en ainakaan olis halunnut mitään jekkuja, koska olin todella väsynyt ja halusin vaan rentoutumaan. Ylimääräset jutut olis vaan ärsyttäny.
 13. martsu79: Ootko kuorinut kainaloiden ihoa välillä? Siitä on tosiaan ollut täällä puhetta, että se aine kasautuu ja kasautuu eikä sit lopulta enää toimi. Eli välillä kannattaa kuoria vanhat kuonat pois!
 14. Tässä Acon uutuus, laitetaan noin joka kolmas päivä. Idea sama kuin Absolut Torrissa mutta se on miedompi = ei kirvele niin paljon. Ostin itse eilen ja laitoin illalla ja tänään en oo hikoillu oikeastaan ollenkaan, kainalot on kuivat eikä haise!
 15. Meillä oli 80 vierasta ja jäi osa yläkerran istumapaikoista jäi tyhjäksi. Ainakin ne sisäänkäynnin puoleisessa päädyssä olevat neljän hengen pöydät oli kokonaan tyhjiä ja niitähän on kolme eli niihin mahtuu 12 ihmistä eli siis 92 ihmistä olis sit mennyt. Ja meillä ei ihan tota 80:ä ollut vaan jotain 82 tms. Alakerrassa meillä oli 40 vierasta siis ja hyvin mahtui. Yläkerrasta näkee ihan hyvin ja ohjelman aikana osa vieraista tuli seisomaan kaiteen luo eikä heitä tuntunut haittaavan. Ohjelman aikana otettu kuva: