pompom

Aktiivijäsen
 • Viestit

  35
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pompom

 • Taso
  Juniori

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

227 profiilin katselua
 1. Materialistisia tärkeitä asioita ei oikein tunnu olevan tai tulevan mieleen. Mutta jos on pakko jtn sanoa niin mekko varmaankin ykkösenä. En olisi uskonut että päätöksenteko onkin näin vaikeaa, selvät sävelet piti olla, ja yleensä tiedän mikä sopii mulle ja mistä tykkään, niin vaikka aina pukeutuminen ja muoti on ollut tärkeää niin en ennakoinut tätä ajankäytön ja pohdinnan määrää. Toisena veikkaan että tulee kutsut ja muu paperiasiat. Tykkään hipelöidä vihkoja ja piirrellä ite, tehdä kortteja ja ns paperikaupat on lempikauppoja. Siis tähänkin ollaan aikaa käytetty. En oo ihan vakuuttunut että onko tulos nyt rahan väärti, mutta ajattelin hyväksyä koska en jaksa vaan enempää hakea vaihtoehtoja. Yritän pitää rennon asenteen että ei mee hermo. Pitäisi vielä ohjelma ja muut paperiasiat (haluisin koristeiksi vaan pari isompaa kylttiä) suunnitella ja hommata. Kolmas voisi olla bändi jos sitä voi materialistiseksi sanoa. Vaikuttaa mun mielestä tunnelmaan melkein eniten. Taloudellisessa mielessä kuitenkin sormus. Suunniteltu yhdessä ja maksaa kyllä aika paljon. Tää vaan tuli niin helposti päätettyä että siksi ei tunnu niin isolta jutulta. Mutta onhan se konkreettisesti asia joka jää käyttöön.
 2. Miltä kuulostaa seuraava: "Juhlisimme mielellään aikuisten kesken, tarpeen mukaan ovat lapsetkin kuitenkin tervetulleita juhlaan." Tarkoitus olisi että voisimme nauttia ystävien seurasta, ilman että heidän huomio menee suurelta osin lasten vahtimiseen. Toisaalta paikalle tulee sisarusten lapset luonnollisesti, sekä tiedän että osalla vieraista tulee olemaan 1-3kk ikäisiä vauvoja, joiden jättäminen hoitoon siinä vaiheessa on vaikeampaa, näin ollen toivomme että he tulevat paikalle mieluiten silloin lastensa kanssa, jos vaihtoehto on että esim toinen vanhemmista jää kotiin.
 3. Siirrettiin häät ens kesältä jo tähän syksyyn varattu juhlapaikka, catering, juomat suunniteltu, valokuvaaja, vihkiminen, bändi, mekko melkeen valmis, kutsut tilattu. Kyllähän noilla jo juhlat saa aikaseksi! Jos jtn pientä ekstraa vielä haluu niin kukkia, koristeita voi miettiä.
 4. Ei ole itsellä kokemusta ns pakeista, mutta toisen poikaystävän kanssa oli vaikeuksia puhua tulevaisuudesta ja siitä mitä hän toivoo ja toisen kanssa pystyi avoimesti heti puhumaan ja todettiin olevamme samalla sivulla niin sanotusti. Ymmärrettävästi tämä ensin mainittu suhde ei jatkunut kovin pitkälle tämän jälkeen, ja hyvä niin. Minusta täytyy kuunnella itseään ja olla rehellinen itselleen siinä mitä itse toivoo elämältä ja tulevaisuudelta. Jos naimisiinmeneminen on tärkeää itselle ja toinen ei koe sitä asiaksi mitä toivoo tulevaisuudelta ylipäänsä niin vaikeita aikoja voi olla edessä. Toisaalta jos kyse on siitä että toinen ei ole vielä varma onko nykyinen kumppani se kenen kanssa haluaa mennä naimisiin niin sekin olisi hyvä ns tuoda julki kummankin. Mielestäni se kertoo aika paljon miehestä että jos antaa ymmärtää jotain mutta sitten perääntyykin yhtäkkiä, hän ei vaikuta vielä olevan varma mitä toivoo. Kuulostaa myös osin siltä että haluaisi yrittää tehdä oikein, miellyttää sinua, sinun toiveita kihloista ja naimisiinmenosta, mutta onko kuitenkaan täysin valmis. Joko ollenkaan menemään naimisiin tai sinun kanssa menemään. Ei varmaan auta muu kuin avoimesti puhuminen ja keskusteleminen. Yrittää ymmärtää toista että mikä nykyisessä tilanteessa on se mikä kiikastaa. Selvästi joku juttu mielessä on mitä miehesi pohtii. Ja tämän jälkeen sinun pitää tehdä päätökset että mikä sinulle on tärkeää. On aina vaikea täysin avoimesti keskustella kun välittää toisesta ja ei halua loukata mutta näin isoissa asioissa on pakko jollain tavalla pystyä kummankin olemaan rehellinen.
 5. Onko tuoreita kokemuksia hinnoista? Tällä hetkellä n 8h kuvaus niin tarjous n 1600-1700€ Helsingissä. Kuulostaako linjan mukaiselta?
 6. Mulla platina, miehellä titaani. Ei haittaa yhtään, ei edes ajateltu asiaa.
 7. Me oltiin vieraana nyt elokuussa Mathildedalissa Salossa. Oli aikalailla teidän toiveiden mukainen paikka. Juhlatila oli koristeltu just maalaisromanttisesti, miljöö vanha ruukin alue ja kylä. Majoituskapasiteettia varmaan riittää alueella vieraille, alueella nimittäin muutama majatalo ja mökkikylä ainakin mistä voi vuokraa majoitusta. Toki kaikki vieraat ei ole samassa paikassa mutta ainakin lähistöllä. Vanha kirkko oli n 6km päässä, ilmeisesti oli Suomen pienin kivikirkko mutta jotenkuten sinne kaikki mahtui
 8. Molemmat omissa töissään, seurusteltu 4,5v, karvavauva 1v tällä hetkellä, oikea vauva toiveissa ennen häitä. 1v töissä valmistumisen jälkeen alkaa riittää, äitiyslomalle voisin jo jäädä Ikää 30 ja 32v.
 9. Periaatteessa heti kihlojen jälkeen, mutta enempää kuin juhlapaika varausta ei kannata vielä tehdä, kun häihin vielä se 2v kuitenkin on...
 10. Hieman yli 2v aikasemmin, kihlauksen jälkeen aika pian. Helsinki ja kesä, pakko varautua
 11. Heinäkuussa juhlapaikkamme oli suljettu, alunperin heinäkuun loppua mietimme. Elokuussa sitten vaan randomilla valittiin joku vapaa lauantai, vasta myöhemmin tajusin että on samalla meidän 6.5v päivä
 12. mun sormus menee varmaan yhteisestä hääbudjetista... itselleen mies valinnut hääkellon joka menee ihan hänen omasta budjetista kun on kuulemma sen verran kallis
 13. Omasta mielestä timantit on kaunein vaihtoehto, tykkään muutenkin eleettömästä ja klassisesta tyylistä. Perussileä sormus on myös kaunis mutta jos kerran voi saada myös hieman spesiaalimpaa vaihtoehtoa niin ehdottomasti kauniisti hohtavat timantit minulle. Pidän myös monista värillisistä jalokivistä mutta en ehkä jaksaisi jokapäiväiseen käyttöön sellaista valita. Myöskään ehdottomasti ei mitään koukeroita tai muita koristuksia, vaan mahdollisimman simppelit mutta timanteilla (ja niiden suhteenkaan ei nyt mitään övereintä tulisi ikinä valittua
 14. Tällä hetkellä lähinnä se että on niiiiin paljon aikaa häihin että itsekin kyllästyy miettimään ja odottamaan. Ja tietty kaikenlaiset käytännönjörjestelyt mutta onneksi tiedän että kun pääsee paremmin pohtimaan ääneen niin kaikki lutviutuu paikoilleen kyllä.
 15. Lähinnä varmaan tulevat olemaan apuna hääpäivänä. Uskon että koska yritetään miehenkin kanssa päästä mahd helpolla itse, ei oikein osata avustajillekaan hirveästi tekemistä järjestää. En jotenkin innostu mekkojen sovittelustakaan tai makutuomareista siinä, en halua itse näperrellä mitään enkä rasittaa muita hääpohdinnoilla. Mm. Mekon suhteen olen ajatellut että teettäisin, joten suunnittelu yhdessä tekijän kanssa, kaikki muu tilataan valmiina.