Moony

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Moony

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei! Nyt tulee hassu kysymys! Olenko hätähousu, jos varaan juhlapaikan 2v ennakkoon. Löysimme kivan juhlapaikan, haluaisimme laittaa tarjouspyynnön mutta pohdimme olemmeko "liian ajoissa liikenteessä". Tiedän, että osan paikoista saa varattua vasta vuosi ennakkoon jne. Tällaisia ihan hassuja kyselen
 2. Yksi pelko, aika yleinen sellainen Pelkään etteivät vieraat viihdy, olemme olleet vieraina häissä ja niissä on ollut vaikka mitä showjuttuja. Meidän tyyli ei ole sellainen, emme haluaisimme kauheasti esiintyä Mies on ilmaissut, että hieman ahdistaa ajatus keilavalossa olemisesta.
 3. Toiveena on, että maksetaan sormukset yhdessä. Kihlat maksetiin 50/50 ja uskon että vihkisormukset hoidetaan samalla tavalla.
 4. Olimme puhuneet kihloista, sovimme että kun on hyvä hetki/fiilis niin mennään kihloihin. Eli sovittiin yhdessä, se oli meille sopivin tyyli/tapa.
 5. 8v ja pari kk. Yhdessä asuttu hieman päälle 5 vuotta.
 6. Maanantaina kumppanin kanssa juteltiin ja eilen haettiin sormukset. Päälle 8v yhdessä ja monta vielä edessä. Nyt pääsen hössöttämään häiden suhteen.
 7. Haaveilen valkokullasta, koska omaan ihonväriin sopii hopea jne. Paremmin kuin kultainen.
 8. Täällä yksi kosinnan odottelija Olemme olleet pienen ikuisuuden yhdessä, viimeisen kuukauden aikana kumppani on puhunut siitä että voitaisiin mennä naimisiin parin kolmen vuoden sisällä. Sovittiin, että mies kosii aikanaan eikä ota mitään paineita siitä. Mutta apua, olen kauhea hätähousu meillä on tänään vuosipäivä, me mennään syömään jne. Aivot sanoo ettei mies kosi, mutta jokin pieni pinkki lasinen otus minun pääni sisällä odottaa kosintaa. Miten saan hiljennettyä tämän äänen - Moony