Vaniella

Morsian
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

About Vaniella

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

517 profile views
 1. Meillä on ollut tähän asti omat tilit ja rahat ja kaupassa on maksettu about puoliksi, mutta olemme suunnitelleet yhteistä taloustiliä tulevaisuudessa. Meillä on tarkoitus laittaa tietty prosenttiosuus nettopalkasta yhteiselle tilille joka kuukausi. Enemmän tienaava laittaa siis enemmän, mutta veroprogressio tasaa summaa. Jotenkin näkisin, että yhteinen tili olisi käytännöllinen ja oikeudenmukainen. Meillä omatkin tilit säilyy ja harrastukset ym. maksetaan sitten omista rahoista.
 2. Jotakin ohjelmaa pitäisi ideoida. Perinteiset hääleikit ei oikein istu meille eikä meille varmaan tule bändiä. Mies ei halua olla esillä enkä oikeastaan minäkään välitä olla liikaa huomion keskipisteenä. Beer pongia morsian vs. sulhanen ajateltiin illaksi ja tämän jälkeen voisivat vieraatkin halutessaan pelata. Täytyy vain pitää juomamäärät maltillisena ja laittaa osaan mukeista alkoholitonta juomista, ettei olla ihan tuiterissa pelin jälkeen. Alkuillan ohjelma onkin sitten ongelmallisempi. Joku musiikkiesitys olisi hyvä, mutta en tiedä, saadaanko järjestymään. Hääbingo ei oikein sovi, koska meille ei luultavasti tule tällaisia tyypillisiä hääjuttuja, joita voisi bongailla. Mietin jotain powerpoint-juttua, jossa olisi kuvia vuosien takaa vieraista yhdessä meidän kanssa. Samalla ko. vieras voisi nousta ja nostaa maljan meidän kanssa. Toimisi ikään kuin tutustumisleikkinä. Riittääkö tämä, jos lisäksi olisi jokin tietovisa, jota voisi seurustelun ohessa täytellä? Mitään sukkanauhojen heittelyjä ei tule, joten siitäkään ei saa ohjelmanumeroa.
 3. ^Ruokien hinnasta en osaa niin sanoa, kun emme ole kilpailuttaneet pitopalveluita vielä, mutta vuokra kuulostaa aika normilta, jos paikka on kaupungissa tai sellaisen välittömässä läheisyydessä ja erikoistunut häiden pitopaikaksi. Tuntuu, ettei nykyisin alle tonnilla saa kuin lähinnä seurojentaloja. Muoks. Hups, edellinen olikin aika vanha viesti
 4. Seuraavat tekijät karsi paikkoja pois laskuista: - A-oikeudet - Hinta yli 1000e - Etäisyys kotoa - Tila olisi vaatinut paljon koristelua (esim. puolapuiden peittämistä jne.) - Liian hempeä ja/tai kartanomainen - Liian iso - Juhlimiselle tiukka aikaraja/lisätunneista lisämaksua
 5. Minulle ei ole niin väliksi, lähdetäänkö matkalle viikon vai kuukauden vai kolmen kuukauden päästä häistä. Käytännön seikat kuitenkin sanelevat, onnistuuko matka heti häiden jälkeen. Ihan parin päivän sisään juhlista en lähtisi, ei siinä ehdi toipua yhtään. Jos kahden kesken menisi naimisiin, niin silloin tuntuisi luontevammalta lähteä vaikka heti seuraavana päivänä.
 6. Me pyydettiin tarjous neljästä paikasta. Kaksi on käyty paikan päällä katsomassa ja vielä kolmannessa olisi tarkoitus käydä ennen lopullista päätöstä.
 7. Vanha ketju, mutta itse löysin (googlaamalla) sellaisen sivuston kuin saunatilat.fi. Ainakin täällä päin sijaitsevia juhlatiloja oli aika kattavasti. Sivuston kautta oli helppo lähteä vertailemaan eri paikkoja, koska sieltä löytyi perustiedot tiloista, saako tuoda omia juomia jne. ja linkki juhlapaikan omille kotisivuille.
 8. Pääsin koittamaan tällaisilla hihoilla varustettua puolimerenneitomallista mekkoa, tosin sydänpääntietä ei ollut. Rintamus ei jäänyt siinä mallissa isoksi, koska kupit ei olleet syvät ja sain paljon paremman kuvan puvun mallista juuri itseni päällä. Lantio ei korostunut liikaa, ennemminkin mekko korosti vartalon hyviä puolia. Jotain sen mallista lähden nyt etsimään. Harmi, että puku ylitti budjetin ja siinä oli pari muuta pientä muttaa, joiden takia en halua maksaa siitä niin paljon. Kiitos Redrikalle vielä vinkeistä.
 9. Kenelläkään muilla suunnitteilla häitä ensi vuodelle? Päätettiin hääpäivä alustavasti ensi vuodelle. Saatetaan kyllä joutua siirtämään vielä juhlia, jos ei finanssit riitä, mutta ainakin avioon olisi tarkoitus astella.
 10. Meilläkin nyt Tahtoo käytössä. Vaikuttaa kätevältä ja pidän tuosta hääsivun teon mahdollisuudesta. Ei tarvitse lähettää kaikenmaailman lippulappusia kutsujen mukana, niin säästyy paperia. Vielä kun saisi lahjalistan sinne, niin olisi kätevästi kaikki samassa paikassa. Wordia, exceliä ja kynää ja paperia olen käyttänyt myös.
 11. Oli joskus puhetta jonkun kaverin kanssa näistä vessakoreista. Hän vähän naureskeli, että mihin niitäkin tarvitsee. No, minä ainakin olin hyvin kiitollinen yksissä häissä varasukkahousuista, kun omissa sukkiksissa ollut pieni silmäpako repesi reidestä nilkkaan asti ja leveni samalla 5 senttiseksi heti juhlien alkupuolella. Jos meille tulee juhlat, niin ehdottomasti vessakorit.
 12. Miten olisi anatominen sydän? Minäkään en niin perusta sydänsydän-ällösöpöilystä, mutta näitä voisi käyttääkin.
 13. Ei minusta haittaa yhtään. Meilläkin eri materiaalia, vaikkakin mennyt monelle täydestä, että olisivat samanlaiset. Minulla siis valkokultaa ja miehellä titaania.
 14. ^Lohdutan itseäni juuri tuolla, että näistä ajoittaisista häähöyrähdyksistä on varmasti hyötyä (), koska varsinaisessa järjestelyvaiheessa (eli sitten kun saadaan paikka varattua) aikataulu tulee todennäköisesti olemaan tiukka. Kunhan ei sitten vain itse eikä mies tosipaikan tullen muuttaisi kovin radikaalisti mieltään. Niin tosiaan, ei kannata liian tiukkoja raameja asettaa kuitenkaan, jos ei ole puolisolleen mitään ajatuksiaan jakanut.
 15. En ole koskaan ollut saunahäissä, mutta jos omissa häissä juhlapaikalla olisi saunomismahdollisuus (ilman lisämaksua), niin luultavasti sauna lämpeäisi jatkoilla ja asiasta mainitsisin kutsussa jotenkin näin: "jatkojen aikana myös sauna lämpimänä" tai "pisimpään juhlivilla mahdollisuus myös saunomiseen". Toki jos jatkopaikka on eri kuin virallinen juhlapaikka tai jatkot muuten selkeästi erillinen tilaisuus, niin silloin mainostaisin saunaa vain jatkoille kutsutuille. Häihin toisaalta yleensä laittaudutaan sen verran, että tuskin kovin moni alkuillasta innostuu saunomaan, mutta jos juhlat ovat enemmän rennolla mökkimeiningillä tai jatkot pitkät, niin varmasti saunojiakin löytyy. Itse häävieraana innostuisin saunomaan luultavasti vasta aamuyön puolella, kun väki olisi vähentynyt ja pidot parantuneet.