Vaniella

Morsian
 • Viestit

  252
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vaniella

 • Taso
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

453 profiilin katselua
 1. Miten olisi anatominen sydän? Minäkään en niin perusta sydänsydän-ällösöpöilystä, mutta näitä voisi käyttääkin.
 2. Ei minusta haittaa yhtään. Meilläkin eri materiaalia, vaikkakin mennyt monelle täydestä, että olisivat samanlaiset. Minulla siis valkokultaa ja miehellä titaania.
 3. ^Lohdutan itseäni juuri tuolla, että näistä ajoittaisista häähöyrähdyksistä on varmasti hyötyä (), koska varsinaisessa järjestelyvaiheessa (eli sitten kun saadaan paikka varattua) aikataulu tulee todennäköisesti olemaan tiukka. Kunhan ei sitten vain itse eikä mies tosipaikan tullen muuttaisi kovin radikaalisti mieltään. Niin tosiaan, ei kannata liian tiukkoja raameja asettaa kuitenkaan, jos ei ole puolisolleen mitään ajatuksiaan jakanut.
 4. En ole koskaan ollut saunahäissä, mutta jos omissa häissä juhlapaikalla olisi saunomismahdollisuus (ilman lisämaksua), niin luultavasti sauna lämpeäisi jatkoilla ja asiasta mainitsisin kutsussa jotenkin näin: "jatkojen aikana myös sauna lämpimänä" tai "pisimpään juhlivilla mahdollisuus myös saunomiseen". Toki jos jatkopaikka on eri kuin virallinen juhlapaikka tai jatkot muuten selkeästi erillinen tilaisuus, niin silloin mainostaisin saunaa vain jatkoille kutsutuille. Häihin toisaalta yleensä laittaudutaan sen verran, että tuskin kovin moni alkuillasta innostuu saunomaan, mutta jos juhlat ovat enemmän rennolla mökkimeiningillä tai jatkot pitkät, niin varmasti saunojiakin löytyy. Itse häävieraana innostuisin saunomaan luultavasti vasta aamuyön puolella, kun väki olisi vähentynyt ja pidot parantuneet.
 5. ^Minusta tuo on ihan korrektisti muotoiltu. Toinen vaihtoehto voisi olla: "juhlat on suunniteltu ensisijaisesti aikuisille, tarpeen mukaan ovat lapsetkin kuitenkin tervetulleita juhlaan."
 6. ^Mielestäni ei ollenkaan mautonta, vaan hauska ja erilainen idea. Eihän olut tarkoita automaattisesti laatikollista halvinta marketin kaljaa ja räkäkänniä, vaan voi olla ihan sivistynyttä hienompien oluiden maistelua.
 7. Kiitos! Tuota sivua en ollutkaan vielä bongannut. Tuolla oleva halterneck-puku näyttikin yllättävän kivalta, ehkä en sanokaan ihan niin jyrkkää eitä sille. Yksiolkaimista en ollut tullut ajatelleeksikaan! Mutta voi mätä, olin haaveillut just noista cap sleeveista tyyliin http://www.dressestime.com/a-line-bateau-cap-sleeves-court-train-wedding-dress-with-appliques.html tai https://i.pinimg.com/originals/cc/ba/9d/ccba9da253c95dc9e25ef4ba24439089.jpg Toisaalta enemmän tällaisen tyyliset (varsinkin yhdistettynä kietaisumalliin, niin kuin yks mun paita ) saa mun yläkropan näyttämään kyllä ihan hirveältä: https://img.davidsbridal.com/is/image/DavidsBridalInc/Set-7T3299-10227399-Ivory?wid=407&hei=562&bgc=255,255,255&defaultImage=DavidsBridalInc/PDP_No_Image_Available_Message Voi että, kun olisi jossain liikkeessä oikean kokoisia pukuja, niin saisi paljon paremman kuvan siitä, miltä oma kroppa niissä näyttää...
 8. Tästä ketjusta löytyikin hyviä vinkkejä. Minkähänlainen kaula-aukko sopisi parhaiten melko leveäharteiselle, mutta pienirintaiselle? Vartalotyyppi on X (n. 90*63*90), mutta kuppikoko AA tai A. Toiveissa olisi jonkinlaiset olkaimet tai pienet hihat ja pitsiyläosa. Halterneckiä en haluaisi, vaikka muuten minulla onkin mekoissa sitä tyyliä. Merenneitomallisista sanotaan, että sopisi X:lle muttei päärynälle. Mites ne sitten suhtautuu pieneen poveen? Korostuuko lantio liikaa? Sovittaessa ei oikein saanut käsitystä, kun kaikissa puvuissa rintamus oli järkyttävän suuri (ja muutenkin mekot jäi vähän isoiksi).
 9. Pois...
 10. Olemme hieman kartoittaneet juhlapaikkoja. Yksi potentiaalisimmista paikoista ei ole esteetön. Yksi todennäköinen avec on täysin pyörätuolin varassa. Mitä mieltä olette, voimmeko jättää tämän huomiotta ja olettaa törkeästi, että ko. henkilö tulee yksin ilman aveciaan (tiedän, kurjaa) vai täytyykö pitää juhlat meille vähemmän mieluisassa/kalliimmassa paikassa vain tämän avecin takia? Kysymys on tällä haavaa vielä melko hypoteettinen, mutta se on jäänyt vaivaamaan. Jos esteettömän tilan tarvitseva olisi läheinen, ei tarvitsisi edes miettiä, mutta nyt asia on hieman kaksipiippuinen. Toki juhlia järjestäessä toivoo, että vieraat viihtyvät ja avecin puute voisi tuntua ikävältä tämän vieraan kannalta. Toisaalta paikka olisi muuten juuri meidän tyylisemme ja mahtuisi paremmin budjettiin kuin moni muu paikka.
 11. @Magneetti, ehkä ilmoittaumisten yhteydessä voisi tiedustella kyydin tarvetta? Yleensä kait oletetaan, että vieraat kulkevat omin avuin ja olen itseki ollut häissä, joissa etäisyys oli kymmeniä kilometrejä eikä kukaan kysellyt, tarvitsenko kyytiä. Onneksi kirkko oli kotipaikkakunnallani, niin sain järjestettyä kyydin vanhemmilta. Autottomana arvostaisin kyllä kovasti, jos hääpari varaisi taksin lyhyemmälle matkalle, vaikka maksaisinkin sen itse, tai järjestelisi kimppakyytejä (kaikilla ei välttämättä ole kontakteja muihin vieraisiin). Ymmärrän kuitenkin, että tämä aiheuttaa lisävaivaa, eikä juhlan järjestäjä pysty siihen välttämättä käyttämään aikaa. Toisaalta juhlan järjestäjän kannattaa tiedostaa, että joku voi sitten joutua jäämään juhlista pois, jos kyytiä ei löydy. Toki Helsingissä julkiset kulkevat sen verran hyvin, että niilläkin lienee mahdollista siirtyä. Tuossa mainitsemassani esimerkissä julkisilla juhlapaikalle yrittäminen olisi vienyt luultavasti yli 2 tuntia odotuksineen ja bussin vaihtoineen, jos nyt mikään bussi olisi juhlapaikan lähelle edes kulkenut.
 12. Sen kun tietäisi. Talvella haluan ehdottomasti talvihäät ja kesällä alan haikailla sellaisen perisuomalaisen kesäisen maalaisromantiikan perään. Luultavasti päädymme kuitenkin talveen, koska silloin on helpompi saada pitopalvelu ja paikka voi löytyä huokeammalla eikä tarvitse välttämättä tehdä varauksia kahta vuotta etukäteen. Pelkään vain, että talvihäistä tulee helpommin "jäykät" tai tylsät, kun ei voi ohjelmanumerona esimerkiksi pelailla ulkopelejä.
 13. ^Onkohan miehelläsi ennakkoluuloja siviilivihkimistä kohtaan? Tyyliin se arkinen maistraattivisiitti farkut jalassa on ainoa vaihtoehto? Tuntuu nimittäin siltä, että aika usein, kun joku haluaa perinteiden takia kirkkohäät, niin ko. henkilö ei ole tullut ajatelleeksikaan siviilivihkimisen voivan olla romanttinen tai ainakaan juhlava tilaisuus.
 14. Nostelen tätä vanhaa aihetta, koska pohdin samaa ennen kuin pääsin sovittamaan pukuja. Käytän koon 34 vaatteita (pari löysempää paitaa on jopa 32) ja jokainen sovittamani koon 34 hääpuku oli liian suuri. Tämä havainto toi nyt hieman haastetta käytetyn puvun etsintään ja outletit taitaa olla aikalailla mahdoton vaihtoehto.
 15. Sovitin noin 8 pukua, eikä kyllä mistään tullut mitään erityistä wau-fiilistä. Kaikki olivat omalla tavallaan kauniita ja näyttivät mielestäni kutakuinkin yhtä hyviltä päälläni (ainakin tunsin itseni kauniiksi), vaikka olivat osin hyvinkin erityylisiä. Juhlan luonteen ja käytännöllisyysseikkojen vuoksi en usko hankkivani muhkeahelmaista tai täysmerenneitopukua pitkällä laahuksella, mutta nekin olivat omalla tavallaan kauniita. Odotan mielenkiinnolla, tuleeko mitään vau-elämyksiä.