Vaniella

Morsian
 • Viestit

  279
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vaniella

 • Taso
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

479 profiilin katselua
 1. Me pyydettiin tarjous neljästä paikasta. Kaksi on käyty paikan päällä katsomassa ja vielä kolmannessa olisi tarkoitus käydä ennen lopullista päätöstä.
 2. Vanha ketju, mutta itse löysin (googlaamalla) sellaisen sivuston kuin saunatilat.fi. Ainakin täällä päin sijaitsevia juhlatiloja oli aika kattavasti. Sivuston kautta oli helppo lähteä vertailemaan eri paikkoja, koska sieltä löytyi perustiedot tiloista, saako tuoda omia juomia jne. ja linkki juhlapaikan omille kotisivuille.
 3. Pääsin koittamaan tällaisilla hihoilla varustettua puolimerenneitomallista mekkoa, tosin sydänpääntietä ei ollut. Rintamus ei jäänyt siinä mallissa isoksi, koska kupit ei olleet syvät ja sain paljon paremman kuvan puvun mallista juuri itseni päällä. Lantio ei korostunut liikaa, ennemminkin mekko korosti vartalon hyviä puolia. Jotain sen mallista lähden nyt etsimään. Harmi, että puku ylitti budjetin ja siinä oli pari muuta pientä muttaa, joiden takia en halua maksaa siitä niin paljon. Kiitos Redrikalle vielä vinkeistä.
 4. Kenelläkään muilla suunnitteilla häitä ensi vuodelle? Päätettiin hääpäivä alustavasti ensi vuodelle. Saatetaan kyllä joutua siirtämään vielä juhlia, jos ei finanssit riitä, mutta ainakin avioon olisi tarkoitus astella.
 5. Meilläkin nyt Tahtoo käytössä. Vaikuttaa kätevältä ja pidän tuosta hääsivun teon mahdollisuudesta. Ei tarvitse lähettää kaikenmaailman lippulappusia kutsujen mukana, niin säästyy paperia. Vielä kun saisi lahjalistan sinne, niin olisi kätevästi kaikki samassa paikassa. Wordia, exceliä ja kynää ja paperia olen käyttänyt myös.
 6. Oli joskus puhetta jonkun kaverin kanssa näistä vessakoreista. Hän vähän naureskeli, että mihin niitäkin tarvitsee. No, minä ainakin olin hyvin kiitollinen yksissä häissä varasukkahousuista, kun omissa sukkiksissa ollut pieni silmäpako repesi reidestä nilkkaan asti ja leveni samalla 5 senttiseksi heti juhlien alkupuolella. Jos meille tulee juhlat, niin ehdottomasti vessakorit.
 7. Miten olisi anatominen sydän? Minäkään en niin perusta sydänsydän-ällösöpöilystä, mutta näitä voisi käyttääkin.
 8. Ei minusta haittaa yhtään. Meilläkin eri materiaalia, vaikkakin mennyt monelle täydestä, että olisivat samanlaiset. Minulla siis valkokultaa ja miehellä titaania.
 9. ^Lohdutan itseäni juuri tuolla, että näistä ajoittaisista häähöyrähdyksistä on varmasti hyötyä (), koska varsinaisessa järjestelyvaiheessa (eli sitten kun saadaan paikka varattua) aikataulu tulee todennäköisesti olemaan tiukka. Kunhan ei sitten vain itse eikä mies tosipaikan tullen muuttaisi kovin radikaalisti mieltään. Niin tosiaan, ei kannata liian tiukkoja raameja asettaa kuitenkaan, jos ei ole puolisolleen mitään ajatuksiaan jakanut.
 10. En ole koskaan ollut saunahäissä, mutta jos omissa häissä juhlapaikalla olisi saunomismahdollisuus (ilman lisämaksua), niin luultavasti sauna lämpeäisi jatkoilla ja asiasta mainitsisin kutsussa jotenkin näin: "jatkojen aikana myös sauna lämpimänä" tai "pisimpään juhlivilla mahdollisuus myös saunomiseen". Toki jos jatkopaikka on eri kuin virallinen juhlapaikka tai jatkot muuten selkeästi erillinen tilaisuus, niin silloin mainostaisin saunaa vain jatkoille kutsutuille. Häihin toisaalta yleensä laittaudutaan sen verran, että tuskin kovin moni alkuillasta innostuu saunomaan, mutta jos juhlat ovat enemmän rennolla mökkimeiningillä tai jatkot pitkät, niin varmasti saunojiakin löytyy. Itse häävieraana innostuisin saunomaan luultavasti vasta aamuyön puolella, kun väki olisi vähentynyt ja pidot parantuneet.
 11. ^Minusta tuo on ihan korrektisti muotoiltu. Toinen vaihtoehto voisi olla: "juhlat on suunniteltu ensisijaisesti aikuisille, tarpeen mukaan ovat lapsetkin kuitenkin tervetulleita juhlaan."
 12. ^Mielestäni ei ollenkaan mautonta, vaan hauska ja erilainen idea. Eihän olut tarkoita automaattisesti laatikollista halvinta marketin kaljaa ja räkäkänniä, vaan voi olla ihan sivistynyttä hienompien oluiden maistelua.
 13. Kiitos! Tuota sivua en ollutkaan vielä bongannut. Tuolla oleva halterneck-puku näyttikin yllättävän kivalta, ehkä en sanokaan ihan niin jyrkkää eitä sille. Yksiolkaimista en ollut tullut ajatelleeksikaan! Mutta voi mätä, olin haaveillut just noista cap sleeveista tyyliin http://www.dressestime.com/a-line-bateau-cap-sleeves-court-train-wedding-dress-with-appliques.html tai https://i.pinimg.com/originals/cc/ba/9d/ccba9da253c95dc9e25ef4ba24439089.jpg Toisaalta enemmän tällaisen tyyliset (varsinkin yhdistettynä kietaisumalliin, niin kuin yks mun paita ) saa mun yläkropan näyttämään kyllä ihan hirveältä: https://img.davidsbridal.com/is/image/DavidsBridalInc/Set-7T3299-10227399-Ivory?wid=407&hei=562&bgc=255,255,255&defaultImage=DavidsBridalInc/PDP_No_Image_Available_Message Voi että, kun olisi jossain liikkeessä oikean kokoisia pukuja, niin saisi paljon paremman kuvan siitä, miltä oma kroppa niissä näyttää...
 14. Tästä ketjusta löytyikin hyviä vinkkejä. Minkähänlainen kaula-aukko sopisi parhaiten melko leveäharteiselle, mutta pienirintaiselle? Vartalotyyppi on X (n. 90*63*90), mutta kuppikoko AA tai A. Toiveissa olisi jonkinlaiset olkaimet tai pienet hihat ja pitsiyläosa. Halterneckiä en haluaisi, vaikka muuten minulla onkin mekoissa sitä tyyliä. Merenneitomallisista sanotaan, että sopisi X:lle muttei päärynälle. Mites ne sitten suhtautuu pieneen poveen? Korostuuko lantio liikaa? Sovittaessa ei oikein saanut käsitystä, kun kaikissa puvuissa rintamus oli järkyttävän suuri (ja muutenkin mekot jäi vähän isoiksi).
 15. Pois...