Ei

Naikkari
 • Content count

  54479
 • Joined

 • Last visited

About Ei

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

6593 profile views
 1. Sun ava on erehdyttävästi yhden mun luokkakaverin näköinen.........:ph34r:

  1. Ei

   Ei

   :grin: Kuvassa on näyttelijä Natalie Dormer, mut se ei varmaan ole sun luokalla? :lol:

  2. hanna63

   hanna63

   Ei todellakaan, mut oon kaivannu vanhan luokkakuvan esiin ja mun luokkakaverin yhdennäköisyys on ilmiömäinen tähän ladyyn. Ne vois olla siskokset :P

 2. Moi! Tänään tuli sähköpostiin ilmoitus, että olet hyväksynyt mut kaveriksesi. On tainneet lapset räplätä iPadia, jos multa on tullut sulle kaverikutsu. :D mutta ei se mitään, naikkarin ottaa aina mielellään kaveriksesi. :)

  • Guest
  •   
  • Ei

  Mä tulin vaan kattoon, että mitä törkeyksiä tänne on laiteltu. Petyin :<

 3. Yllättäen en pystynyt arvaamaan jokaikisen naikkarin motiiveja. Siksi laitoin tähän tuon viimeisen vaihtoehdon.
 4. Minäkin tunnen teini-ikäisestä lähtien yhdessä olleita pareja, monen ikäisiä.
 5. Niinpä. Laitoin aikoinaan tuon vaihtoehdon mukaan vähän provona. En olisi ikinä uskonut, että siitä tulee suosituin vaihtoehto.
 6. Nimenmuutoksen yhteydessä tosiaan hankitaan ajokortista vain kaksoiskappale. Virkailija sanoi mulle, että yleensä ihmiset ei tiedä sitä. Mä olin tosi ylpee, kun osasin ruksata oikein. ;D Mulle sanottiin Osuuspankista, että virkatodistuksella saa nimen heti muutettua, mutta muussa tapauksessa pitää odottaa, että tiedot tulevat pankin rekisteriin. Niiden piti soittaa mulle, mutta virkailija kämmäsi jotain eikä soittoa koskaan tullut. Menin sitten aikanaan uuden ajokortin kanssa tilaamaan pankkikorttia ja sainkin sen tosi nopsaan.
 7. Mulla oli siis punainen kietaisuneule, ja hyvin tarkenin. Kirkossakin pärjäsin ihan hyvin hihattomassa puvussani. Tosin meidän hääpäivänä ei ollut kovin kylmä.
 8. Ei voi. Jos joku saa nimen avioliiton kautta tai haluaa vaihtaa suvussa aiemmin esiintyneeseen nimeen (tietyin ehdoin), niin kukaan ei voi sitä estää. Vastaavasti sellaista nimeä, johon ei ole "mitään oikeutta", ei voi saada millään luvalla.
 9. Mullakin on yliopiston käyttäjätunnuksessa vanhan nimen mukaiset nimikirjaimet, mutta se ei ole häirinnyt. Pääasia, että sähköposti on oikealla nimellä.
 10. Minä uusin opiskelijakortin, vaikka siitä joutuikin sen 2,5 euroa maksamaan. Sainpahan samalla vaihdettua pois aivan karmean kuvan. ;D Lisäksi käytän nykyään piilolinssejä enkä laseja, joten sikälikin kuva oli kiva vaihtaa. Tosin tärkein syy uuden opiskelijakortin hankkimiseen oli se, että en halua esiintyä enää missään vanhalla nimelläni. Olen kyllä huomannut olevani poikkeuksellisen fanaattinen tässä asiassa: tyttönimi on nimenomaan entinen nimi enkä enää ole sen niminen, en missään yhteydessä. En millään tavalla vihaa tyttönimeäni, päinvastoin, se on minulle hyvin tärkeä. Jotenkin vaan identiteetin kannalta minulle on tärkeää, että kaikki paperit on oikealla nimelläni.
 11. Minusta häät voivat olla kivat ilman leikkejä ja alkoholia. Meillä ei ollut yhtäkään leikkiä (vain vieraiden esittely + kaksi puhetta), ei tanssia eikä vieraat erityisemmin alkoholia juoneet, vaikka sitä olikin. Silti tykkäsin meidän häistä kovasti. Tunnelma tuli siitä, että paljon mukavia ihmisiä oli kokoontunut samaan tilaan, juhlat olivat lapsuudenkodissani, ihmiset juttelivat innokkaasti ja nauttivat hyvästä ruoasta. Häitä on monenlaisia.
 12. Meillä esittelyt hoidettiin niin, että ensin minun isäni esitteli mun puolen ihmiset ja sitten miehen äiti esitteli miehen puolen ihmiset. Mun isä ei kertoillut mitään erityistä, mutta miehen äiti mainitsi jotain ammateista ja harrastuksista. Ei kestänyt kauaa, ja toimi minusta hyvin.
 13. Ei tule kumpaakaan automaattisesti. Voit sitten itse tilata sen kuvattoman.
 14. Mulle tuli vanhempien osoitteeseen tyttönimellä Imagen mainos. Olen siis asunut muualla jo kolme vuotta, ja nimenmuutoksestakin on puoli vuotta. Kannattaa siis ehkä ilmoittaa Imagelle, jos sitä tilaa. ;D